Digitizer iPhone 4 - nejde

Odpovědět
MorDeus
Host
Host

Digitizer iPhone 4 - nejde

Příspěvek od MorDeus »

Zdravím,

chtěl jsem se zeptat, jestlí náhodou nemáte někdo zkušeností s dotykovou vrstvou. Mám jí sice rozbítou, ale normalně funguje.. jen že někdy prostě nejde vůbec , že nejde "Mačkat" ale někdy zase uplně v klídu ladně.

Díval jsem se přímo na kontakty jsou v porádku zasunuty. Jen někdy jde někdy ne. Když ho nechám chvílku zase v klídu, jde pak normalně.. pak zas na něm jedu a pak se sekne vypnu horním tlačítkem.A zase muzu odemknout a někdy ne pořád dokola.

Nevíte v čem by mohla byt chyba ?

díky za odpovědí.

Tony1
Starý pes fóra :)

Re: Digitizer iPhone 4 - nejde

Příspěvek od Tony1 »

No to je tím rozbitím :-). Pokud chceš aby dotyk fungoval OK, musíš vyměnit celé LCD. Jednou to dopadne tak, že ti dotyk nepůjde vůbec mám zkušenost že ve vlhčím podnebí se to pokazí úplně.
Noťas, TOSHIBA, Macbook Pro
iPhone 6s space grey 16GB, Apple Store, UK
Operátor T-Mobile, Telefonika O2, Vodafone

MorDeus
Host
Host

Příspěvek od MorDeus »

Aha, no právě, tedkom není čas to vubec měnít, tak jsem právě chtěl at mí to jde tak jak to je ted, určítě to vyměním.. ale kdybych vědel, kde ty kontakty se pínají nebo ja kto v tom je , že to jednou jde jednou ne..

Tony1

Příspěvek od Tony1 »

LCD je složeno z displeje na kterém je nalepeno sklo a na sklu je nanesená jemná čtverečkovaná síť a pokud prasklina neporuší obvod rámečku skla tak většinou dotyk funguje.

MorDeus
Host
Host

Příspěvek od MorDeus »

Jo tak :X No pravě jsem četl recenze, a nemáte někdo zkušenost z výměnou jen přímo digitizeru ? Protože díspaly cly s dígítízerem vím jak vyměnít doma.. už jsem to dělal myslím jako celý přední panel, ale pry že jen tak lehce nejde vyměnít jen digitizer, že se musí vyměnít cely panel z LCD.. tak nevím jestlí to pujde když koupím jen digitizer.. u 3GS jsem to vyměníl krasne, jen odšourobal přmotoval a hotovo.. níc narocneho..

mike-biker
Moderator fóra
Moderator fóra

Příspěvek od mike-biker »

Výměna digitizeru je možná. Práce tak na hoďku s 99,99% šancí neúspěchu! :D
iPhone 14 Pro 256GB Silver.
iPhone 12 Mini 64GB RED as reserved.
MacBook Pro 16" M1 Max 24-Core GPU, 32GB Memory, 1TB SSD

Tony1

Příspěvek od Tony1 »

@MorDeus Moje nervy čteš co píšu v příspěvku před tvým, "sklo je slepeno s LCD " Výměna dotyku byla možná u 2G iPhone tam byla pravděpodobnost úspěchu když už se teda pohybujeme v procentech jak píše mike-biker tak cca 40%, ale u iPhone 4 je to číslo co popisuje mike-biker prostě v domácích podmínkách nereálné. :)

M29

Příspěvek od M29 »

Neblázněte, tohle "doma" nikdo nedá... Není to lepeno nějakým běžným lepitlem. Na to musí člověk mít docela hi-tech výbavu, kterou nemají ani profi servisní centra u nás, to je práce pro laborku. Nevím, kdo se čím živíte, ale pokud máte aspoň nějakých 300 Kč/hod. tak přece nemá smysl tím strávit celé sobotní odpoledne se spíše negativním výsledkem (99%) a je lepší si koupit kompletní, továrně udělaný díl, tj. LCD+touchscreen najednou.

PerryCZ
Host
Host

Příspěvek od PerryCZ »

http://www.applemix.cz/

ma nekdo zkusenost s timto obchodem? Jde o LCD na 4s ktery jsem chtel vymenit a po vymene dilu z tohoto obchodu mi iphone blbne stejne jak popisuje MorDeus v prvnim prispevku akorad udajne je lcd panel atd origo a novi jen zezadu na LCD jsou videt skrabance.

MorDeus
Host
Host

Příspěvek od MorDeus »

Jo díky, jsem chtěl vědet, jestlí přímo digitizer koupít nebo cely přední panel, ale je zajímavy, že prostě někdy se stím seru že to nejde, a po každy jak zapnu hru v mém případě (Heroes chaos) tak jede uplně plynule, že nevynecha níkdy obrazovka.

iSaryk
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od iSaryk »

Člověče, co se divíš, když máš rozbitej digitizer?
Mám zlomenej palec, občas mě bolí a občas se... co s tím?
iPhone 5S 32GB SG, MacMini 2010, iPad3 32GB, AppleTV3

MorDeus
Host
Host

Příspěvek od MorDeus »

Zajímal mě důvod, s čeho je o složený, proč se to tak chova atd.. nezajímal mě stupídní duvod debila, který si tady bude leštít ego, žadal jsem o radu, ne o debílní kecy, a to že sis zlomil palec nebo nezlomil mam totalně v pi...

iSaryk
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od iSaryk »

Kdybys četl pořádně příspěvky, které psali kluci nade mnou, tak mě ani nenapadlo psát přirovnání o palci.
Pokud jsem se tě nějak dotknul, tak to se ti velice omlouvám. Rozhodně jsem neměl tě v úmyslu urazit, ale zřejmě jsi to asi nepochopil, proto ty nesmyslné vulgarismy.

Přeji pěkný zbytek dne
iPhone 5S 32GB SG, MacMini 2010, iPad3 32GB, AppleTV3

Odpovědět