iP 3GS - problémy se signálem

Odpovědět
capalm
Host
Host

iP 3GS - problémy se signálem

Příspěvek od capalm »

zdravím,

sestrá má 3GS a blbne jí signál. Blbne to denně. Na místech, kde má být plný signál to například z ničeho nic ubere 2 čárky a nefunguje - neposílá sms, nevolá, nepřijímá nic.

Simkou to není, testovali jsme jiné. Je tam iOS 5.0.1. Bylo upgradováno na 6.1.3, ale telefon nebyl české distribuce, tak jsem se s tím pral, abych to vrátil zpět. Podařilo se. Předtím jí to blblo uplně stejně a blbne to i teď, když se mi to podařilo vrátit zpět na iOS 5.0.1 - byl tam iPad BB 06.15.00, ale úspěšně jsem downgradnul. To jen tak mimo, co se s telefonem dělo. Problém se signálem však neustále přetrvává.

Nevím, jestli jde anténa nějak vyměnit, nemám s tím problém. Tak jestli mám koupit novou?

Tony1
Starý pes fóra :)
Starý pes fóra :)

Re: iP 3GS - problémy se signálem

Příspěvek od Tony1 »

Ano jeden z problémů může být anténa byl iPhone někdy rozebrán??
-může to byt je koax který je přívodní kabel k anténě.
-může to byt GSM obvod což je myslím nejhorší problém.
Viděl bych to na servis.
Noťas, TOSHIBA, Macbook Pro
iPhone 6s space grey 16GB, Apple Store, UK
Operátor T-Mobile, Telefonika O2, Vodafone

capalm
Host
Host

Re: iP 3GS - problémy se signálem

Příspěvek od capalm »

Ano, čistil jsem ho. Pak nějaké flex kabely uvolněné. To fungoval vždy dobře. Začalo to dělat později. On je tam lehce uvolněnej kryt, nedrží pořádně.

GSM obvod, nevím přesně rozložení komponent v iP, jen že mi to nedělá problémy rozebrat a poskládat nazpět :) Když už spravoval 2G, tak už mě nemůže překvapit nic, je to peklo ten můj starej :D

Díky pokouknu ještě videa a popřípadě zainvestuju do antény.

Odpovědět