Ahoj,
můj 2G má šíleně tichý reproduktor, když si s někým volám. Volume na max. Rozebíral jsem to, ale k repráku se nedostanu tak snadno, raději jsem to vzdal. Pokud jde vyměnit, koupím si nový a rovnou i baterii - je tam původní z roku 2007 a vybíjí se dosti náhodně.
Nebo nějak vyčistit? Nedokáži říci, protože co jsem čistil spodní dírkované otvory pro hlasitý speaker a mikrofon - dal jsem ještě pryč ty krycí síťové folie a telefon řve hezky nahlas Jestli budu moci udělat něco podobného s tím repráčkem na volání..
iP 2G a hodně tichý reproduktor na hovory
-
- Host
-
- Sons of Jailbreak
Re: iP 2G a hodně tichý reproduktor na hovory
Tata mel podobnej problem, postupne se mu zhorsovala hlasitost repraku na hovory a potom nesel skoro vubec tak sme ho profoukly kompresorem od kamionu a fakci pomalu lip jak predtim
•iPhone 4S 16gb iOS 7.0.4 white
•iPad 2 16gb iOS 7.0.4 WiFi black
-
- Host
Takže normálně zepředu ze strany skla ste ho postrašili kompresorem? Hmm, nemám ale kompresor Budu muset do školy, jestli ho tam mají Aby se s tím nic nestalo.
Musím to nějak vymyslet, koukal jsem se jaké jsou ceny servisu pro 2G jsou ještě za tehdejších podmínek, kdy telefon stál několik tisíc, teďka je servis dražší než pořizovací hodnota.
Musím to nějak vymyslet, koukal jsem se jaké jsou ceny servisu pro 2G jsou ještě za tehdejších podmínek, kdy telefon stál několik tisíc, teďka je servis dražší než pořizovací hodnota.
-
- Sons of Jailbreak
Jojo normalne zepredu asi dve vteriny jsem to tam nechal foukat a bylo to v pohode a nic by se tomu stat fakt nemelo, vzdyt je to jenom vzduch
-
- Host
Buhvi na kolik částí se ten 2G pak rozletí Drží pohromadě mou silou vůle. Supr chlape díky!
-
- Sons of Jailbreak
Nemas vubec za co