Když jsem podle návodu zde uvedeného nahrál slovníky, po nejbližší synchronizaci přestal weDict fungovat. Předpokládám, že při každém syncu iTunes kontrolují celistvost aplikace a jejích dat, něco zapíšou do předvoleb a ona potom - je-li upravena, padá.
Zkopíroval jsem tedy aplikaci weDict.app (jen tu: bez "obalující" složky a těch ostatních kolem) do složky /Applications (Stáhl jsem ji z iPhone na plochu přes FTP-Transmit, a zase ji nahrál zpět) a v iTunes jsem nastavil, že weDict synchronizovat nebudu (vlastně se ten staženej z iTuneStore odinstaloval) a voilá!
Aplikace je "vysvobozena" z iTunes a funguje jako něco nainstalovaného přes Installer nebo Cyndii. Jen ikonka je šerednější.
WeDict problém - řešení
Pravidla fóra
V tejto sekcií nájdete hotové návody. Povolené sú len reakcie na znenie návodov (opravy, doplnenia a pod.). Budeme radi pokiaľ napíšete návod a vložíte ho do tejto sekcie. Všetky príspevky musia schváliť moderátori.
Všetky vaše problémy a požiadavky o pomoc smerujte do vhodných sekcií alebo do Poradny.
V tejto sekcií nájdete hotové návody. Povolené sú len reakcie na znenie návodov (opravy, doplnenia a pod.). Budeme radi pokiaľ napíšete návod a vložíte ho do tejto sekcie. Všetky príspevky musia schváliť moderátori.
Všetky vaše problémy a požiadavky o pomoc smerujte do vhodných sekcií alebo do Poradny.