neilz píše:Rychartt píše:Beta tedy jde instalovat i bez udid?
dost pravdepodobne opet pujde oficialne pro kazdeho prez shift v itunes
Až se vám nebude chtít aktivovat pak iphone protože nemáte iphone v Dev programu, tak to tady pak neřešte.
neilz píše:Rychartt píše:Beta tedy jde instalovat i bez udid?
dost pravdepodobne opet pujde oficialne pro kazdeho prez shift v itunes
xslide píše:susman píše:No pokud si dobře pamatuju tak v developer programu nemusíte být až na golden master verzi.
No je to přesně naopak. Golden master už jde nainstalovat všem ale předchozí verze jen po registraci UDID.
Barberry.pha píše:Až se vám nebude chtít aktivovat pak iphone protože nemáte iphone v Dev programu, tak si tady neřešte.
Barberry.pha píše:Až se vám nebude chtít aktivovat pak iphone protože nemáte iphone v Dev programu, tak to tady pak neřešte
vbruno píše:Jediné co mi je trošku líto, že ikonky a vůbec iOS není už tak "ne-flat", právě tou prostorovostí se vymykal ostatním OS, takto je to opravdu jednoduché, ale jinak
Bomba !
Tony1 píše:@Rossik jasné chápu ale je tu i iPhone 4 a 4S).
@DropaDred a co jsi víc čekal vždyť je tam nové dělo v podobě Macu Pro a sakra dobré.
Hlavně jsem rád že se neprezentoval iPhone v plastu a několika barevných variantách i když iOS7 svou barevností by tomu i napovídal).
iTukan píše:pokud se podivam na video http://www.apple.com/ios/ios7/ v case 2:46, tak mi ta plocha prijde prostorova az dost...
osoba píše:trošku OT, ale kdyz sem si koupil dev. učet, važe se to na apple id nebo na zařízení? A je to pouze na jeden iOS nebo to využiju přišti rok na iOS8?
vbruno píše:Předpokládám, že víš, jak jsem to myslelIkony působily mnohem prostorověji než teď
admin píše:Jeste me bude zajimat jak novy iOS 7 bude vypadat na černém iphonu. Všechno je moc světlé
BaX píše:Souhlasím. Celou dobu jsem si říkal "ještě že jsem si koupil bílý iP5, protože na černém to bude vypadat hodně jinak"
Haveja píše:Chci se zeptat kdyz nahraju betu ios7 a pak budu chtit zpet na ios6.1? Jde to? Diky
Devices updated to iOS 7 beta can not be restored to earlier versions of iOS.