Tu je moje približovátko. Honda Vision 110ccm
K motorkám mám "blízko" už od mladosti. Začínal som na Štadione, potom samozrejme Simson, všelijaké tie "home-made" crossy u babky, na dedine, nejaké tie Jawy, 350ky, asi 3, z toho jedna bola Jawa 350 Bizon, ktorú som dostal od strýka, v pôvodnom stave, len odhlásená a rozobratá (kvôli habaniu majetkov za komančov, keď šiel na vojnu) a ja BLB, mladý, som na nej jazdil asi 2 roky, bez papierov a VP samozrejme a potom som ju predal. Čo lutujem do dnes!! VP na veľkú motorku som si spravil až neskôr, no žiadnu veľkú mašinu som si nekúpil. Proste vždy boli kam dať peniaze a tak.
![Smile :)](./images/smilies/smile.gif)
A minulý rok som si kúpil tohto "krpca", na jazdenie do práce, v lete k vode atď. Je to skvelý spoľahlivý skúter s malou spotrebou. Od min roka mám na ňom cca 8500km bez poruchy, dostal len multivar a šlape ako hodinky. Keďže čakáme v najbližšej dobe prírastok do rodiny, tak od motorky zase upadlo.. Ak by som mal v budúcnosti niečo kupovať tak by to bol nejaký Hornet, CBRa prípadne motard - XT 660, KTM alebo nejaká Húska..
http://imageshack.us/a/img201/1732/l2wc.jpg