Co říkáte na nový iOS7?
-
- Starý pes fóra :)
-
- Senior uživatel
Re: Co říkáte na nový iOS7?
Pro mě zasadni věci:
BiteSMS (quick reply hlavně)
Photoalbums+ (možnost přesouvat)
Allmail (možnost označit všechny příchozí emaily jako přečtené a další)
Auxo, nebo cokoliv jiného, kde lze vypnout všechny běžící aplikace
Sbsettings, rychlé vypnutí 3G a další a další …
Torch, svitilna z lockscreenu
Folderenhancer
Opennotifier
Ale úplně by mi stačilo quick reply a něco jako photoalbums+, kdyby vývojářům povolili
Folderenhancer
Opennotifier
Ale úplně by mi stačilo quick reply a něco jako photoalbums+, kdyby vývojářům povolili
-
- Moderator fóra
Svítilna z lockscreenu jde, ostatní nevím, JB nesleduju.
- iPhone 6s
- Mac mini (Late 2012) | MacBook Pro (Early 2015)
- AirPort Extreme 5th gen
-
- iPhone expert
Trochu OT, ale štve mě jak nevývojáři s betou iOS7 hodnotí aplikace jednou hvězdičkou protože jim na iOS7 padají.. Ať si to sakra neinstalují, když neví, co taková beta obnáší.
A celoročně tady ty hodnocení že na iPodu Touch 4 padá , proto jedna hvězdička (podotýkám že to bývá většinou u těch aplikací kde poslední řádek v popisu je věnovaný právě nepodporovaným zařízením)
A celoročně tady ty hodnocení že na iPodu Touch 4 padá , proto jedna hvězdička (podotýkám že to bývá většinou u těch aplikací kde poslední řádek v popisu je věnovaný právě nepodporovaným zařízením)
-
- Host
iOS 7 mě sedí, má všechno co mi doposud chybělo a nebo nebylo uplně přístupné, či nedořešené. Jailbreak nemám už pěkně dlouhou dobu. Ale po vyzkoušení bety se vracím zpět na 6.1.3. Nevím jak na iphone4, ale na mém iphone4S je to pomalý, chápu beta ale počkám na GM minimálně. Animace, ikony a další novinky jsou jen o zvyku, celkově se mi to moc líbí, safari, počasí, notifikace atd. Všechno jen k lepšímu ikdyž revolucí bych to nenazýval, pořád jen příjemná velká evoluce. Některé ikony fakt slabý nelíbí se mi ikona nastavení, safari, průhlednost u vrchní notifikační lišty taky nic moc. Doufám, že finální bude na 4S odladěná na plynulý chod o iphone 4 moc asi ani nemluvim, dle mého to nebude již žádná sláva. Ale uvidíme...jediný důvod že 4S je bez airdropu jsou asi jen prodeje.
-
- Pokročilý uživatel
cczero píše:Pro mě zasadni věci:
Folderenhancer
Opennotifier
Označit všechny maily jako přečtené iOS 7 má
Auxo - něco takového je, jen nelze vypnout vǎechny. I když iOS mám rád proto, že nemusím vypínat...
Sbssetrings - je, jen tam není 3G. Ale proč ho dobrovolně vypínat? Nicméně by tam mohli dát ikonu 3G, protože, když to spadne na Edge, tak déle trvá, než se dá 3G samo, ručně vypnout/zapnout je to rychlejší.
Svítilna z lock screenu je.
iPhone 5 64GB černý - iOS 8
iPad Mini s retina displejem 64GB cellular bílý - iOS 8
iMac 21.5" 2012 i5 4x2.9Ghz, Fusion drive, 8GB RAM - 10.9.3/10.10
Píšu si svůj blog o podnikání a využívání Apple produktů.
iPad Mini s retina displejem 64GB cellular bílý - iOS 8
iMac 21.5" 2012 i5 4x2.9Ghz, Fusion drive, 8GB RAM - 10.9.3/10.10
Píšu si svůj blog o podnikání a využívání Apple produktů.
-
- Senior uživatel
Schází mi jedine bitesms,proto nejdu do bety (quickreply proste využívám cca kazdou hodinu) a za bitesms sem platil cca 10€.
-
- Host
Zobrazit video na http://youtu.be/9DP7q9e3K68
Kód do fóra: [youtube]9DP7q9e3K68[/youtube]
Návod na vkladanie videa do príspevkov
To chci
•iPad Air
-
- Host
Když jsem novo podobu viděl, resp ikony, udělalo se mi opravdu slabo. V tom okamžiku jsem přemýšlel, že další tlf nebude od Applu...ale pak to uzrálo a navíc mezi novými ikonami budou i jiné než od Applu a pak se to tak nějak zředí. Kromě "zapínátek" se mi další rozhraní ale moooooc líbí. Jinak na mě iOS7 působí, že kompletní bude až s novým iPhonem. Mám pocit, že v něm chybí něco, co přijde až s novým iPhonem. Ale třeba se pletu...
iPhone -> iPhone 3G S -> iPhone 4 S -> iPhone 5 S -> iPhone 6 Plus + iPad 3 g + iMac
-
- Host
Re: iOS 7 beta 1 - zkušenosti
Moje postřehy, celkově se mi libí ale nevím jak u Vás ale pokud nezapnu GPS tak se mi nezobrazí počasí v rolovací liště coš je na prd , další věc mazání událostí v liště nejde vůbec vidět kde se to dá mazat je to pod jednou barvou,jinak testováno na iphonu4 , odezvi jsou pomalejší ale šlape to celkem svižně.
Naposledy upravil(a) iTukan dne ned čer 23, 2013 10:21 am, celkem upraveno 1 x.
Důvod: přesunuto
Důvod: přesunuto
-
- Moderator fóra
Lukáš Valenta píše:[
Označit všechny maily jako přečtené iOS 7 má
Auxo - něco takového je, jen nelze vypnout vǎechny. I když iOS mám rád proto, že nemusím vypínat...
Sbssetrings - je, jen tam není 3G. Ale proč ho dobrovolně vypínat? Nicméně by tam mohli dát ikonu 3G, protože, když to spadne na Edge, tak déle trvá, než se dá 3G samo, ručně vypnout/zapnout je to rychlejší.
Svítilna z lock screenu je.
Kde se dají označit všechny emaily jako přečtené? Nikde to tam teda nemám.
MacBook Pro 13" 2018, Touch bar
iPhone XS Max, black, iOS 12
Apple Watch 4, black, 44mm
-
- Moderator fóra
Mail > Nahore Upravit > Oznacit vse a pak vyjede ze spoda Oznacit jako prectene nebo neprectene (zkousel sem to kdyz jsou vsechny bud prectene nebo neprectene, pac mi zrovna zadny mail nedosel)
edit: tak to funguje ikdyz jsou jen nektere maily neprectene
edit: tak to funguje ikdyz jsou jen nektere maily neprectene
I will maintain an attitude of open-mindedness.
-
- Moderator fóra
Super, to jsem přehlídl. Díky moc, funguje
MacBook Pro 13" 2018, Touch bar
-
- Pokročilý uživatel
Tak som skúsil porovnať iOS 6 a 7 vedľa seba. Keď pozerám na celkový dojem systému, iOS 6 pôsobí akosi ucelenejšie, jednotne, akoby systém mal nejaký cieľ, pôsobí upratano, vyrovnane.
iOS7 má pre mňa vzhľadovo krásne ikony, krajšie ako v iOS6, pôsobia moderne, ale to je asi tak všetko. Nové vychytávky ios7 sú samozrejmosťou, priniesol len to, čo sa dnes od smartfónov vyžaduje. Nové prechody, či paralax je pastva pre oči, no tu to opäť končí. Všade napchatá biela farba, štýl jednotlivých ikon ovládania aplikácii (safari, správy -zdieľanie, mazanie..) na mňa pôsobí akoby som bol v prostredí windows. Neviem prečo mám tento dojem zakaždým, keď pustím safari alebo nastavenia. Tiež by sa mi viac páčilo, keby "control center" bol zahrnutý v notifikačnej lište a zospodu by sa takýmto gestom dal vyvolať multitasking, šetrilo by to home button. Tiež dock je dosť veľký, opticky zmenšuje display.
V celku, keby bol iOS6 zbavený skeumorfizmu, ktorý som moc nemusel, dostal by nový vzhľad ikon, možno aktívnych, a všetky možnosti iOS7 by boli implementované, určite by som mu dal prednosť.
Nejde tu o nejaké estetické cítenie, ktoré dozrie časom alebo o to, že ide o beta verziu. Zásadné zmeny sa do gold master zrejme diať nebudú, ako tomu bolo doteraz. iOS7 sa mi páči, ale prvotný ošiaľ opadol a teraz bude musieť obhajovať svoju slávu. Vyzerá to tak, že iOS7 musel dostať to, čo chceli akcionári, nie to, čo by pomohlo revolučnosti. Systém má od revolúcie dostatočne ďaleko. Asi som očakával veľa, preto môj pohľad naň je z počiatku skeptický. Ak by som prirovnával iOS7 k windowsu, tak by som povedal, že je to Vista medzi windowsmi. Vzhľadovo zmena, no na úkor použiteľnosti.
Celé to je len subjektívny názor, bol by som naozaj rád, keby do finálnej verzie prišli ešte nejaké zásadné zmeny.
iOS7 má pre mňa vzhľadovo krásne ikony, krajšie ako v iOS6, pôsobia moderne, ale to je asi tak všetko. Nové vychytávky ios7 sú samozrejmosťou, priniesol len to, čo sa dnes od smartfónov vyžaduje. Nové prechody, či paralax je pastva pre oči, no tu to opäť končí. Všade napchatá biela farba, štýl jednotlivých ikon ovládania aplikácii (safari, správy -zdieľanie, mazanie..) na mňa pôsobí akoby som bol v prostredí windows. Neviem prečo mám tento dojem zakaždým, keď pustím safari alebo nastavenia. Tiež by sa mi viac páčilo, keby "control center" bol zahrnutý v notifikačnej lište a zospodu by sa takýmto gestom dal vyvolať multitasking, šetrilo by to home button. Tiež dock je dosť veľký, opticky zmenšuje display.
V celku, keby bol iOS6 zbavený skeumorfizmu, ktorý som moc nemusel, dostal by nový vzhľad ikon, možno aktívnych, a všetky možnosti iOS7 by boli implementované, určite by som mu dal prednosť.
Nejde tu o nejaké estetické cítenie, ktoré dozrie časom alebo o to, že ide o beta verziu. Zásadné zmeny sa do gold master zrejme diať nebudú, ako tomu bolo doteraz. iOS7 sa mi páči, ale prvotný ošiaľ opadol a teraz bude musieť obhajovať svoju slávu. Vyzerá to tak, že iOS7 musel dostať to, čo chceli akcionári, nie to, čo by pomohlo revolučnosti. Systém má od revolúcie dostatočne ďaleko. Asi som očakával veľa, preto môj pohľad naň je z počiatku skeptický. Ak by som prirovnával iOS7 k windowsu, tak by som povedal, že je to Vista medzi windowsmi. Vzhľadovo zmena, no na úkor použiteľnosti.
Celé to je len subjektívny názor, bol by som naozaj rád, keby do finálnej verzie prišli ešte nejaké zásadné zmeny.
-
- Suspect
Kdo mate ios7, muzete vyzkouset zda uz umi: Lze identifikovat přesměrovaný hovor?
-
- iPhone expert
Miro velmi pekne si to zhrnul. K tej bielej farbe, moze vyzerat tak pekne "futuristicky" ale ci to nebude prilis tahat oci alebo viacej vybijat bateriu ...
iPhone 3G, iPhone 5, iPhone 7, iPhone 12 Pro Max 128 Gb Pacific Blue, AirPods, ukážky z výkonu hrania hier na iPhone 12 Pro Max https://youtube.com/channel/UC0epMh6cOejnw5LHXdGSVwA
-
- Senior uživatel
Miro: K tým buttonom dodám len toto: “We made the buttons on the screen look so good, you'll want to lick them.” ~ Steve Jobs
R.I.P. lickable interfaces
R.I.P. lickable interfaces
[Návod] Ako zisťovať aktuálne info o JB
-MacBook Air 13" 2014 - OSX Mavericks
-MacBook Air 13" 2014 - OSX Mavericks
-
- iPhone expert
2L8 píše:Miro velmi pekne si to zhrnul. K tej bielej farbe, moze vyzerat tak pekne "futuristicky" ale ci to nebude prilis tahat oci alebo viacej vybijat bateriu ...
myslím, že iPhone žere baterku
Naposledy upravil(a) TDa dne ned čer 30, 2013 8:21 am, celkem upraveno 1 x.
-
- iPhone expert
TDa tak v tom pripade beriem spat
iPhone 3G, iPhone 5, iPhone 7, iPhone 12 Pro Max 128 Gb Pacific Blue, AirPods, ukážky z výkonu hrania hier na iPhone 12 Pro Max https://youtube.com/channel/UC0epMh6cOejnw5LHXdGSVwA
-
- Starý pes fóra :)
Re: iOS 7 beta 2 - zkušenosti
Mimochodem, lidi kritizují ikony v iOS 7, ale to, že ani v téhle verzi nejsou uživatelské účty, evidentně nikomu nevadí.
-
- Mírně pokročilý
Zdravím všechny, po 14ti dnech s iOS 7 jsem včera natáhl zpět iOS 6. Zpočátku se iOS choval stabilně, s přibývajícím časem se začaly v průběhu používání objevovat stále nové a nové bugy (nejvíce mne nas...lo zamrzání po vypnutí iPhone, jeden den baterie OK, druhý den horký iPhone a baterie zmizela za pár hodin), takže počkám na finální verzi iOS 7. Líbí se mi design a nové funkce, ale není kam chvátat. Mám DEV účet, ale jeden iPhone, který používám denně a s iOS 7 to zatím moc nejde. Nainstaloval jsem i na iPad Mini, tam je iOS 7 ještě horší než na iPhone, i na iPad jsem vrátil iOS 6. Jinak říkám - iOS 7 je revoluce a pro mne tím správným směrem.
MacBook Pro Retina
iPad Mini
iPhone 5S
Apple TV
AirPort Express
iPad Mini
iPhone 5S
Apple TV
AirPort Express
-
- patron iPhone.cz
Me prijde design ohavny. Bugy nebugy, je to beta, ale muj nazor je, ze to vypada hnusne.
-
- Klub čistého iOS
elka píše:Mimochodem, lidi kritizují ikony v iOS 7, ale to, že ani v téhle verzi nejsou uživatelské účty, evidentně nikomu nevadí.
Přesně tak. Hlavně na iPadu!
-
- Senior uživatel
Ikony vem cert, ale ty svetle plochy a prevazna bila me vylozene bije do oci. Trosku postradam kontrastni prvky. Co si budeme povidat, do finalky se design razantne nezmeni. Sem tam udelaji nejakou malou kosmetickou upravicku, ale jiz si muzeme byt jisti, ze zaklad je udan. Za me je to bohuzel taktez naprosty hnus, ale chapu, ze se Apple nemuze zavdecit vsem. Stejne tak respektuji ty, kterym se design zamlouva. Nicmene ja jsem zklaman, ve me to vyvolava pocity amaterismu, placani svetlych barvicek na ukor prehlednosti s extremni davkou plochosti. Pokusim se zvyknout, ono mi nic jineho ani nezbyva...vitejme ve svete barvicek teletabies
iPad Air 128GB Cellular | iPhone 5S 16GB
Unikátní Macbook Pro 15" Retina Midd 2014 "Core i7, 16GB, 512 SSD, GT750"
Apple TV 3g | Airport Extreme 5g | Express
Unikátní Macbook Pro 15" Retina Midd 2014 "Core i7, 16GB, 512 SSD, GT750"
Apple TV 3g | Airport Extreme 5g | Express
-
- Mírně pokročilý
Mne sa tie ikony pacia ale nastavenia utrpeli.Co sa v iOS 6 dalo spravit na 2 kliknutia tak vsetko je v iOS na 3-4.
-
- Pokročilý uživatel
to Slimák: vážne mi to pripomína teletubies až teraz keď som si to prečítal mi došlo, prečo sa mi zdá systém akýsi povedomý
Vďaka všadeprítomnej bielej niekedy vážne nevidno, na čo človek ťape..nech si hocikto skúsi nastaviť pozadie, či bude vedieť, na ktorú plochu ho dáva. Biela je v skutku nebezpečná farba..
Sent from iPad
Vďaka všadeprítomnej bielej niekedy vážne nevidno, na čo človek ťape..nech si hocikto skúsi nastaviť pozadie, či bude vedieť, na ktorú plochu ho dáva. Biela je v skutku nebezpečná farba..
Sent from iPad
-
- Host
V cem je podle vas smysl toho ze nove v find my iphone nelze provest restore kdyz pres dfu v pohode jde?
-
- iPhone expert
No mne osobne sa ikony aj páčia ale to nastavenie a nejaké to zobrazenie mi pripomína WM
Macbook Pro 13'', 2,4GHz, 8Gb. Ram, SSD-Corsair Force 3 series 120GB, OSX Mavericks
Apple Airport Extreme 4RD / WD My Passport Studio 1 TB
iPhone 5S-32Gb. Silver
iPhone 4S-16Gb White
iPad mini 16Gb White
-
- Pokročilý uživatel
luckyandrew píše:V cem je podle vas smysl toho ze nove v find my iphone nelze provest restore kdyz pres dfu v pohode jde?
a ide ti po nahrati noveho systemu cez dfu nasledne aj aktivovat bez povodneho id?
iPhone 5S
iPad Air
Hackintosh Mavericks (docasne)
iPad Air
Hackintosh Mavericks (docasne)
-
- Host
No to nevim, to jsem nezkousel..ale nenapada me jak by telefon po provedeni restore pres dfu poznal jake bylo puvodni id
-
- Moderator fóra
Vsechny tyto udaje ma Apple - jedinecne cislo zarizeni a jeho prirazene apple ID. Tedy pri aktivaci se te zepta na stare ID, kdyz ho nebudes vedet, nemusi se aktivovat.
MBPR 16" iPhone 11 Pro iPad Pro 11" iPad Mini 2 4G ATV 4K Withings SmarScan
-
- Host
[mod=tvosi]Smazáno! Příspěvek odměněn BANem! Žádné žádosti o DEV program sem nepatří[/mod]
-
- iPhone expert
Na oficiálních stránkách Apple je kompletní představení iOS7 v češtině.
http://www.apple.com/cz/ios/ios7/
Pokud to zde už je, tak to můžete smazat.
http://www.apple.com/cz/ios/ios7/
Pokud to zde už je, tak to můžete smazat.
Naposledy upravil(a) Metalgirl dne sob črc 06, 2013 9:37 pm, celkem upraveno 1 x.
Důvod: Přesunuto.
Důvod: Přesunuto.
MacBook Pro 2018 Touch Bar, macOS 11.0
iPad Pro 10.5, iPadOS 14
iPhone 12 Pro Max, iOS 14
Apple TV4
iPad Pro 10.5, iPadOS 14
iPhone 12 Pro Max, iOS 14
Apple TV4
-
- Host
Re: iOS 7 beta 3 - zkušenosti
Asi jsem nepochopil systém oznamovacího centra. Podle záložek je to logické,ale... neukazuje celodenní události (pouze hlásí, že bude nějaká událost a to až zítra) a hlavně oznámení není aktivní (nepřenese mě do kalendáře)
Naposledy upravil(a) iTukan dne úte črc 09, 2013 6:24 am, celkem upraveno 1 x.
Důvod: přesunuto...
Důvod: přesunuto...
-
- Mírně pokročilý
Mne nejvíc chybí počasí v notifikacnim centru...
APPLE MacBook CZ white unibody spring 2010/ C2D 2.4GHz/ 13.3" 1280x800/ 8GB RAM/ GF 320M/ 250GB 5.4k/ DVD/ WF/ BT/ CAM/ MAC OS Maverics
iMessage: vecne.zamilovana[at]gmail.com
iMessage: vecne.zamilovana[at]gmail.com
-
- iPhone expert
Oznámení kalendáře bych raději vrátil na iOS6 - odebíraný kalendář je na nic, událost dokud se nepřiblíží tak ji nevidíte,...
-
- Mírně pokročilý
Už několikrát jsem vrátil iOS6, ovšem vždy se vrátil k iOS7, je to velmi návykové a to že vše nefunguje tak, jak má, je logické , jsou to pořád bety. Design se mi zamlouvá čím dál více, po týdnu jsem vrátil iOS6 a koukal na to, jak kdybych vlezl do Národního muzea
MacBook Pro Retina
iPad Mini
iPhone 5S
Apple TV
AirPort Express
iPad Mini
iPhone 5S
Apple TV
AirPort Express
-
- Mírně pokročilý
Mam iPad mini s iOS7 aj iOS6. Celkovo sa mi viac paci iOS6, hlavne co sa tyka grafiky. Celkovo starsi system posobi priestorovejsie a graficky su oddelene funkcne prvky od pozadia. iOS7 posobi velmi plochym a chaotickym dojmom, casto krat sa musim zamyslat, kde najdem ktore tlacidlo. Resp. sa to ani tlacidlom neda nazvat, kedze sa casto jedna iba o modry text. To sa mi pri starsej verzii nestava. Polozky menu pouzivaju az velmi jednoduche ikonky a narozdiel od WP nie je hned jasne, co ktora robi - napr. v nastaveniach, prip. ikonky v mailovom klientovi atd. Na druhej strane je kopa funkcii navykovych a za starsi system by som nemenil.
iPad Mini White 1st gen
iPhone 7 32GB Black
Lumia 950 DS White
iPhone 7 32GB Black
Lumia 950 DS White
-
- Klub čistého iOS
Len doteraz bol clovek u applu zvyknuty, ze to aj fungovalo, aj pekne vyzeralo - proste snaha o co najvacsiu dokonalost
iPhone 11Pro Silver 64GB, Telekom SK, bez JB
WATCH 44mm oceľové, Series 4, GPS+LTE
iPad mini 5, 64GB, wifi, SG
MBPro 13" 2018, i5, 16GB, 1TB SSD, Space Grey
WATCH 44mm oceľové, Series 4, GPS+LTE
iPad mini 5, 64GB, wifi, SG
MBPro 13" 2018, i5, 16GB, 1TB SSD, Space Grey
-
- Mírně pokročilý
Musím říct, že aplikace Hudba je verze od verze horší a horší, teď jsme se defakto dostali na roztáhlou verzi z iPhone. Přitom ke štěstí by mi stačila podoba, jakou má Remote pro iTunes, hlavně kvůli frontě.
iPad Mini |HTC One X 4.1 |iPhone 3Gs 16Gb | iPhone 3G 8Gb
iPod Shuffle 2gen. 1GB modrý
X-Box 360 Jasper 120Gb HDD
iPod Shuffle 2gen. 1GB modrý
X-Box 360 Jasper 120Gb HDD