Vymazání aplikace z PC / iTunes
-
- Host
Vymazání aplikace z PC / iTunes
Snažím se tady po fóru najít návod, jak smazat nějakou aplikaci, kterou jsem si stáhl do iTunes přes pc, ale nemůžu nic najít. V purchase history nejde nic smazat a když tam v iTunes aplikace, mám tam třeba hru, která má přes 1GB, nemám ji v iphonu, ale pořád mi leží někde na disku. Můžu ji nějak odstranit, aby mi to nezabíralo místo v PC?
-
- Mírně pokročilý
Re: Vymazání aplikace z PC / iTunes
Staci zmacknout na klavesnici delete
-
- Host
no tak to jsem samozřejmě zkoušel )) ale nereaguje to
-
- Moderatorka fóra
Vlevo v iTunes máš takový panel, kde jsou hudba, knihy, aplikace, filmy atd. Přepni se na aplikace, tam uvidíš ty, které máš na HDD, označ tu, které se chceš zbavit a zmáčkni del. Zeptá se tě, jestli ji chceš smazat aplikaci a pak, jestli ji chceš přesunout do koše nebo ne.
Jsme rádi, že dodržujete PRAVIDLA fóra. Jsi zde nový? PAK ZAČNI ZDE.
-
- Host
Aha, tak tady to jde, jenže zase tady nepoznám, jestli danou aplikaci mám na ihponu nebo ne. Nedají se nějak hromadně smazat ty, které nemám v iphonu? Případně smazat vše a pak nahrát do knihovny jen ty, co v iphonu mám?
-
- Moderatorka fóra
Tak všechny smaž a pak klikni na ikonu iPhonu v tom panelu opět a dej přenést zakoupené. By se ti měly přenést ty, které máš v iPhonu do knihovny iTunes.
Jsme rádi, že dodržujete PRAVIDLA fóra. Jsi zde nový? PAK ZAČNI ZDE.
-
- Host
Super, už to fachčí já si snad ještě koupím i macbook, jestli se někdy naučím s těmi iTunes dělat. Roky se tomu úspěšně vyhýbám a používám to spíše jen na upload hudby
-
- Suspect
Itunes ve Win je i pro mne jeden neprehledny horor
Jinak ve win je to v adresari Hudba a tam to jde i rucne promazat, jinak iTunes hazi starsi verze aplikaci so Kose a ten je treba take obcas vysypat.
I tak mi zabiraji itunes veci na disku pres 150 GB
Jinak ve win je to v adresari Hudba a tam to jde i rucne promazat, jinak iTunes hazi starsi verze aplikaci so Kose a ten je treba take obcas vysypat.
I tak mi zabiraji itunes veci na disku pres 150 GB
Naposledy upravil(a) Metalgirl dne stř črc 10, 2013 3:28 pm, celkem upraveno 1 x.
Důvod: Lock.
Důvod: Lock.