Pred chvilkou jsem to doinstaloval mlady na telefon. Musim rict ze oproti petce je to dost znat, pohyb mezi plochama neni uplne plynuly a nacitani jednotlivych apps trva dele. Safari jsem radsi nezkousel.
(Nainstaloval jsem ji to tam potaji - uz spi, tak doufam, ze me rano nezabije...)
Tak jsem udelal neco podobneho jako 0XEEr a myslim ze me rano zabije je to znat, ale zas to neni tak strasny..muzu potvrdit co psal. Horsi to je kdyz je spusteno vice aplikaci na pozadi..myslel jsem ze to bude lepsi kdyz to neni plnohodnotny system jak pro ip5..ve vysledku to je pouzitelne, ale narocne aplikace jsou o neco narocnejsi
Dizajn je pekný. Animácie sú trošku trhané a taktiež keď vyťahujem lištu, tak tam je cítiť trošku seknutie. Spúšťanie aplikácii je pomalši. V Safari som si nevšimol nič čo by spomalovalo. Musím pochváliť fotoaparát, spúšťa sa od dosť rýchlejšie a hlavne odfotí o dosť rýchlejšie. No dúfajme že pri ďalšom update trošku zlepšia tú plynulosť aj keď iPhone 4 už je starček.
iPhone 11 Pro Max, iPad Pro, Apple Watch 4 44mm, AirPods Pro, MacBook Air!
Manželce jsem to instaloval minulý týden, a zatím co jsem se ptal tak dobrý a kdyby něco bylo tak by mi to řekla Je normální uživatel, já nastavím ona používá, ale i co jsem koukal sám tak mi to přišlo OK.
Ono už když má člověk iPhone 5 a vezme do ruky iPhone 4 i s iOS 6, tak je to pomalé [SMILING FACE WITH OPEN MOUTH AND SMILING EYES]
" Nekdo ma rád vláčky ...někdo Apple Hračky " Manual iPhone iPhone 5S 32GB SpaceGreyMacBook White 2010iPad Mini 16GB Black wifi
Tak na iphone 4s to běhá krásně co jsem viděl u kamaráda,ale na iphone 4 nic moc co jsem viděl video tak iphone 2g s verzí 3.1.3 je rychlejší než ip4 s ios7 to mne dostalo. Jináč mám objednané ip 4 2x z ameriky i pro pritelkyni a budu se dlouho rozmýšlet s nahrání ios 7 do ip4,jináč vypadá ios 7 skvěle je to něco nového .
Já jsem instaloval s restorem na iP 4 ... sekání zatím moc nepociťuju, jenom nejde nastavit "pohyblivá" plocha a v počasí nejsou animace...Jinak systém se mi moc nelíbí, ale až si zvyknu, tak to bude OK. Šílený je to notifikační centrum, už se nezobrazují události na další den, jenom je uvedeno, kolik jich bude:/ No a kalendář je taky dost na prd, ale to asi ne jenom na iP 4....
iPhone 6 128gb, iPad Mini Retina 32gb, Apple Watch Sport (7/2015)<---iPhone 5 64gb<---iPad Mini<--- iPhone 4, 8 GB <--- iPhone 5 White (12/2012-ukradený)<---iPhone 4 (12/2010) <--- iPhone 3g (2008) <--- MDA Vario <--- xxx hloupých
1.1.2 OOB [Turbo SIM] -> 4.2.1 JB CZ 16GB contra Vario WM6 MacBook PRO, AIR, iPad -> Windows 7U -> Exchange 2010 -> Apple iPhone Developer -> Apple Product Professional 2010 = http://iPhone3G-Servis.cz Apple Authorised Reseller + Servis iPhone v Praze
- notifikační centrum (trágedie) už tam neni ani to počasí jen txt - Kalendář katastrofa - Panorama nejde - animace počasí nejdou - celkově tel. pomalejší - nějaké vylepšení not. centra jako další widgety nebo rychlé kontaky NENI - Grafika podle mě byla hezčí na ios 6, sice se říkáv jednoduchosti je krása ale čeho je moc toho je příliš
jednoznačně podle mě tím chtěli docílit aby lidi kupovali nové tel.
Keď čítam aké je to u niektorých šialene pomalé, tak sa divím čo to mám za telefón, lebo moja štvorka (8GB, 2012) ide pekne plynule s iOS7, len občas je vidieť zaváhanie v dlhej animácii, lišty vyskakujú plynule. Inštaloval som z DFU - restore.
Jak to tak pozoruji, tak jsem snad jediný, kdo je s iOS 7 na mé 4ce spokojený. Pokles rychlosti nezaznamenávám, naopak například spouštění fotoaparátu je mnohem rychlejší. Nejvíce mě potěšily vylepšení Safari, přechod zpět přetažením plochy od okraje displaye je rychlé a efektivní. Stejně tak záložky. Že nebude fungovat pohyblivá plocha jsem věděl, takže to nehodnotím. Co mě naopak zklamalo je počasí, čekal jsem že alespoň zde animace poběží. Také jeho špatná integrace do notifikační lišty... Celkově jsem ale spokojený, výborný update pro tak starý telefon.
Myslim ze takhle to bylo u iP3g taky. Nejsviznejsi system byl jeden ze starsich. Tusil jsem ze to bude pomale na mem iP4 takze maximalne zkusim obnovu z PC. Doted jsem upgrade iOS delal jen primo v mobilu pres wifi.
Na mém iP4 to běhá obstojně, je možná lepší to upgradovat přes Itunes, aby se to kompletně promazalo a soft šel na čisto. Rozdíly v chodu oproti 6 tady sou, ale není to nijak omezující, je to o zvyku..teď je třeba jen počkat až doběhne animace u jednotlivch akcí (u iOS6 se prostě aplikace otevírala aniž by tam bylo cosi animovaného, prostě klik a app se otevřela, u IOS7 je to jinak.. tady se každá app otvíra jakoby zevnitř, ven z ikony a při zavření se zase do té ikony vrátí), toto právě způsobuje pocit, že to je pomalé a trhané, ale nejspíše není..je to plynulé, ale takové vláčnější. Jediné záseky, které pozoruji, jsou ve výběru tapet na plochu, jednak je zde šílená prodleva při zvolení, procházení těch tapet je děs..nevím, zda to je tím, že sou ve vysokém rozlišení? přitom pokud si chete vybrat tapetu ve formě fotek...tak tam to běží plynule a rychle. Co mne překvapilo, tak start foťáku je rychlejší než u iOS6, dokonce i při HDR ten obrázek zpracuje rychleji. scrollování v menu, fotkách, mezi plochama, kontaktech, safari, atd. je zcela totožné jako u iOS6
Presne o tom som písal v rubrike ios7 zkúsenosti.Na iPhone 4 by som update radšej nerobil.Ak ste náhadou hrávali nejaké 3d hry,tak na ios 7 zabudnite na plynulosť.Napr. asphalt 7 išiel na ios6 bez problémov a na ios7 katastrofa.A to upozorńujem že som všetky bežiace aplikácie povypínal.
pre tých ktorý ho chcú predsa len vyskúšať,radím uložiť si shsh na ios6 pomocou iFaith.
Ja jsem dnes provedl restore pres DFU s obnovou ze zalohy (iCloud), predtim JB iOS 6.1.3. Oproti predchozi verzi nepozoruju zadne vyrazne zpomaleni. Snad jen aplikace startuji o kapku dele, pocitove je ale zatim vse v poradku.
Na ip4s super,zadne sekani,animace v pohode,nevidim zadne problemy,trosku vic jsem cekal po designove strance ale zmena je zivot,hlavni vklad osobne pro mne,velmi se mi zlepsil prijem o2 v problematickych mistech,kde mi driv vypadaval(mam doma hodne zasitovane ovzdusi a mlelo se to),takze velka spokojenost.
Nainstaloval jsem zatim to neni hrozný. Co se tyče designu tak hruza,ale casem si asi zvyknu. Kde se vypne zadavani kodu po uzavreni plochy.?V nastaveni je kodovy zamek- bezprostredne, ale aby se zadavat nemusel vubec tak to tam neni.
Placebo to urcite neni,behem hovoru doma,mi signal minimalne trikrat vypadl behem tri minut,od vcerejska jasny signal,zadne vypadky pri hovoru,to je jista vec ze neco s tim museli udelat.
Tak uz jsem to nasel. Musi se zadat kod a pusti to dal. Jinak po dvou hodinach testovani jsem spokojenej. Nevidim problem s rychlosti ani se zasekavanim.
Ako len mozno mala vec - ze vam nejde panorama - ci paralax - by som ozelel. Realna panorama nejde nikde - zrusil to apple zatial - a paralax - ci si ho v ip5 zapnem alebo vypnem, tak rozdiel je minimalny - teda vo vizualnom vneme. Takze za tym vobec nemusite smutit. Notifk. centrum aj kalendar je nah..no vsade .
iPhone 11Pro Silver 64GB, Telekom SK, bez JB WATCH 44mm oceľové, Series 4, GPS+LTE iPad mini 5, 64GB, wifi, SG MBPro 13" 2018, i5, 16GB, 1TB SSD, Space Grey
Tak robím restore a idem inštalovať nanovo cez DFU a uvidím či zmizne aj to menšie sekanie, či to bude vlastne všetko plynulejšie. Ako som tu čítal tak niektorým to pomohlo a mali celkovo systém plynulejší.
iPhone 11 Pro Max, iPad Pro, Apple Watch 4 44mm, AirPods Pro, MacBook Air!
On je mezi 4 a 4S docela rozdíl ve výkonu. A pokud budeš něco tvrdit a nedáš jasně najevo že je to 4S, tak můžeš lidi poplést. Raději další topic pro 4S než tady mít guláš, ještě když je to v názvu topicu.
" Nekdo ma rád vláčky ...někdo Apple Hračky " Manual iPhone iPhone 5S 32GB SpaceGreyMacBook White 2010iPad Mini 16GB Black wifi
Včera jsem nahodil iOS 7 na 4ku čistou instalaci, no trošku pomalejší to je, ale dnes už mě to nepřijde. Jsem docela rád, ještě chvíli se 4 kou vydržím a upgrade pokud neodejdu až za rok
Ahoj, nejsem takovy znalec iphonu a dnes jsem nainstalovala mamce ios 7 do iphone 4 a chci se zeptat, facetime audio bez wifi nefunguje? Diky za odpovedi:)