iTunes 11.1 - zkušenosti, chyby, dotazy

Odpovědět
elchappo
Host
Host

Re: iTunes 11.1

Příspěvek od elchappo »

bol som v m:zone v bratislave spytat sa ci sa s tym uz stretli.. typek mi povedal ze problem je iba na windows XP, je tam nejaky problem s usb pri najnovsom itunes, cize hardware chyba. Vraj mam aktualizovat cez mobil a potom by to malo ist bez problemov pripojit a nahadzat opat veci do mobilu

Odporucam zalohovat vsetky veci z mobilu (nainstalovat staru verziu itunes, vymazat vsetko z novej verzie inac sa stara nezapne)

Prave to skusam, za chvilku napisem ci to pomohlo alebo nie.

EDIT: ani to nepomohlo teda nakoniec

MaTez07
Host
Host

Re: Itunes se nepripojuje k zarizeni

Příspěvek od MaTez07 »

No...chlapi..jsem rád, že v tom nejsem sám (nic proti Vám - rozhodně nám to nepřeju)..i když ty hodiny nad tím správené a probděné už mi nikdo nevrátí, ale jak z toho ven? Myslíte si, že se WinXP SP3 bude ještě někdo seriozně zabývat?

Liborr
Klub čistého iOS
Klub čistého iOS

Příspěvek od Liborr »

Fajn, hlásím stejný problém. Je nás čím dál více :)

TieSTo
Host
Host

Příspěvek od TieSTo »

HELP ME PLIS! updatol som si itunes na 11.1 a ked napojim ip 5 (JB) tak sa mi neukazuje v itunes vobec pred updatom v pohode vsetko

PS ziadnu chybu neevypisu je

Matulko183
Host
Host

Příspěvek od Matulko183 »

Ani mne to nejde, nejde ani iPad mini ani iPhone5,, nestrati sa mi zaloha co som tam mal? ako sa da tento problem vyriesit? alebo ako si zachranim aspon zalohu?

Petrescu
Host
Host

Příspěvek od Petrescu »

Je to opravdu chyba windows xp. Na Viste bez problemu vse OK

benitoSVK
Klub čistého iOS
Klub čistého iOS

Příspěvek od benitoSVK »

Problém asi bude v XP.môj názor.
PC:Win8.1 Pro,Iphone 3G IOS 4.1.2,iPhone 4S 16gb IOS 9.2.3,iPhone 5S 16 GB iOS ,9.3.3,iPhone 6S 64GB iOS 9.3.3,iPad 2 16gb Wifi ios 9.2.3

Barberry.pha
Moderator fóra
Moderator fóra

Příspěvek od Barberry.pha »

Pokud máte všichni XP tak problem je v nich viz
iTunes 11.1
" Nekdo ma rád vláčky ...někdo Apple Hračky :) "
Manual iPhone
iPhone 5S 32GB SpaceGrey MacBook White 2010 iPad Mini 16GB Black wifi

Matulko183
Host
Host

Hodil som to na stary notebook s vistou a a ziadny problem. Blby apple ze ignoruje jedne s najlepsich donedavna os na pc :(

onlycheck
Host
Host

Příspěvek od onlycheck »

Take chyba 0Ex000003 nebo tak nejak, XP :) ale aktualizoval jsem u pritulky, takze jen potrebuju do ip dostat hudbu :))

MaTez07
Host
Host

Příspěvek od MaTez07 »

Co je to za logiku? Není to náhodou tak, že jsou iTunes 11.1 špatně napsány pro WinXP?

TieSTo
Host
Host

Příspěvek od TieSTo »

ja mam win 7 a nejde mi to ked zapnem itunes a pripojim akykolvek iphone, uz som ich skusal viacej (vsetky su JB-nute) chce sa mi otvarat app name : start or stop mobile device service
a potvrdim to a nic sa nedeje nenajde nic

luudohoanganh
Host
Host

Re: chyba připojení k iTunes 0xE8000003

Příspěvek od luudohoanganh »

Pořád není žádné řešení? :(

benitoSVK
Klub čistého iOS
Klub čistého iOS

Příspěvek od benitoSVK »

XP končí podpora!načo písať niečo na systém ktorý končí.tak tam hoď nový systém.to je taký problém?neuznávam argument že veľa ľudí z XP neskončí.chceš mať funkčné iTunes tak upgraduj systém.;-)existujú aj spôsoby ako mať 2 systémy v jednom PC.
PC:Win8.1 Pro,Iphone 3G IOS 4.1.2,iPhone 4S 16gb IOS 9.2.3,iPhone 5S 16 GB iOS ,9.3.3,iPhone 6S 64GB iOS 9.3.3,iPad 2 16gb Wifi ios 9.2.3

Dave-Prague

Problém s iTUnes 11.1 iPhone 5 iOS 7 synchronizace a chyby M

Příspěvek od Dave-Prague »

Ahoj už den si s tím lámu hlavu
iTunes mi ukončí synchromizaci samovolně, nebo se neukončí a čeká na ukončení.
Když jsem dal opravu permission, tak to našlo u itunes spustu chyb opraví je, ale při opětovném puštění ověření tam chyby jsou pořád.
Prostě iphone ani pořádně nezazálohuju ani do něj nic moc nedostanu.

Zkoušel jsem i opravu z obn. disku.

Má někdo podobný potíže?

MAC OS 10.8.5.

Ne WIndows
Naposledy upravil(a) iTukan dne čtv zář 19, 2013 10:07 pm, celkem upraveno 1 x.
Důvod: přesunuto, nemusíte zakládat na každý dotaz nové téma

Matulko183
Host
Host

Teraz mala technicka otazka. Zalohu co som mal na XPcku mal som tam zalohovany iphone aj ipad teraz sa mi vsetko stratilo. Ako dostanem asoon tie data z toho XPcka? Da sa to nieako preniest na iny pc? Cela moja zaloha? Zeby som si to archivoval a nahral by som tam 7micku

elchappo
Host
Host

Příspěvek od elchappo »

tych rieseni co som ja osobne hladal na nete je vela. Zial ani jedno nefunguje.

Je problem v iTunes, ktore nevie citat usb porty vo Windows XP. najskor treba cakat na update od apple aj ked vyse 24 hodin som necakal ze to bude trvat kedze vsetko okrem kontaktov som z mobilu stratil momentalne..

sirjah
Host
Host

Příspěvek od sirjah »

Naprosto stejný problém chyba 0xE8000003 nelze připojit foúnaa

jackherrer
Moderator fóra
Moderator fóra

Příspěvek od jackherrer »

Mertsoft píše:Tohle tema uz tu nekde je...
Jedna se aktualne o kombinaci XP SP3 + iTunes 11.1. + iOS 7.0...
Zrejme opravdu bug Apple....
Cekame na vyreseni (Reinstalovat kvuli tomu je masakr....)

PS: Zkusi nekdo toto...?
1, Go to the folder C:/Program Data/Apple/Lockdown (in Vista or 7)
2, Delete SystemConfiguration (system file)
nebo
http://support.apple.com/kb/TS3221#0xE800000a

me resp. kolegovi to delalo na iOS6 + itunes 11.0.5.. vse dle navodu na apple support jsem delal a nic nepomohlo.. krome reinstallu.. to bylo nekde v registrech kousnuty a na jinym PC uz to bezproblemu fakalo.. ani jiny iphone na tech XPckach proste nebylo mozne syncnout..
I will maintain an attitude of open-mindedness.

Metalgirl
Moderatorka fóra
Moderatorka fóra

Re: iTunes 11.1 - zkušenosti, chyby

Příspěvek od Metalgirl »

Sloučena tři témata v jedno, není třeba mít dva a v každém řešit to samé.
Jsme rádi, že dodržujete PRAVIDLA fóra. Jsi zde nový? PAK ZAČNI ZDE.

MaTez07
Host
Host

Příspěvek od MaTez07 »

benitoSVK: Že XPčka končí a kdy, to samozřejmě vím - končí jejich ofiko podpora, ale to neznamená, že ty miliony lidí co je používají v ten den přejdou na něco jiného.
Já je mám na ntb, který mám ro práci, mám je ofiko koupeny a vyhovují mi - na jiných ntb mám jiné OS, ale iTunes a všechny zálohy mám na tomto.
Až ntb doslouží, koupím si jiný s jiným OS, ale teď řeším to co je. Proč bych měl přeinstalovávat nebo řešil nějaký dual boot - kupovat licenci nebo stahovat černou kopii.
Apple píše jasně, že iTunes WinXP SP3 podporují, tzn, je to chyba jejich a já čekám na řešení ;-) Je to tak těžké pochopit? Myslím si, že nejsem sám.

jackherrer
Moderator fóra
Moderator fóra

Příspěvek od jackherrer »

chyba je i neni u apple, protoze jak pak vysvetlis ze to na ciste instalaci windowsu funguje? to je spis chyba nekde v registrech.. vsadim se ze kdybych nasel ti spravnou vetev a vymazal ji tak to tu chybu hazet nebude, ale to je ducharina a vyplati se to kolikrat spis reinstalovat
I will maintain an attitude of open-mindedness.

Kubahayek
Host
Host

aktualizace na iOS7 IP4 chyba 0xE8000053

Příspěvek od Kubahayek »

Ahojte, mám IP4S 32GB připojím k itunes a vyhodí mi to chybu 0xE8000053..

je možné že nemám Win7 ale mám XP .. Itunes 11.1

Díky
Naposledy upravil(a) Metalgirl dne pát zář 20, 2013 11:44 am, celkem upraveno 1 x.
Důvod: A co kdybys tak před založením tématu hledal? Už se to tu řeší v tomto tématu. Ale to bys musel vyvinout nějaké to úsilí.

Barberry.pha
Moderator fóra
Moderator fóra

Příspěvek od Barberry.pha »

A o čem myslíš že jsou posty nad tebou?
" Nekdo ma rád vláčky ...někdo Apple Hračky :) "
Manual iPhone
iPhone 5S 32GB SpaceGrey MacBook White 2010 iPad Mini 16GB Black wifi

elchappo
Host
Host

Příspěvek od elchappo »

benitoSVK píše:XP končí podpora!načo písať niečo na systém ktorý končí.tak tam hoď nový systém.to je taký problém?neuznávam argument že veľa ľudí z XP neskončí.chceš mať funkčné iTunes tak upgraduj systém.;-)existujú aj spôsoby ako mať 2 systémy v jednom PC.

Dakujem za radu.. Kupim si iphone za 500 eur, a teraz budem este vyhadzovat cca 80 aby som sa dostal k fotkam zo zalohy v pocitaci nie? co to je za logiku? Keby to malo 10 ludi na svete nepoviem ani slovo ale zial tych ludi je niekolko milionov.. takze takuto sprostu radu by som si nabuduce nechal pre seba..

a este.. ked vidim v požiadavkach nasledovne:

Kód: Vybrat vše

Windows – systémové požiadavky
PC s procesorom AMD alebo Intel s výkonom 1 GHz a 512 MB pamäte RAM
Windows XP Service Pack 2 alebo novší, 32-bitové vydania systému Windows Vista alebo Windows 7 alebo Windows 8
64-bitové vydania systému Windows Vista, Windows 7 alebo Windows 8 vyžadujú 64-bitový inštalátor iTunes
400 MB voľného miesta na disku
Širokopásmové internetové pripojenie na používanie iTunes Store

neocakavam, ze mi to nepojde na windows XP

CiLA
Klub čistého iOS
Klub čistého iOS

Příspěvek od CiLA »

XP mam uz niekolko rokov a predpokladam, ze este par rokov potiahne. To ze konci podpora este nie je tak iste. Niekde som dokonca pocul, ze ju predlzia. Ci to bude pravda neviem ale nic zle tym neurobia naopak. Teraz k iTunes mam iPhone4 a 11.1. iTunes, iOS 7.0 a vsetko vpohode. Nedokazem ale pochopit, ze to niekde ide a niekde nie. Hlavu hore priatelu verim, ze to rychlo rozchodis ...

MaTez07
Host
Host

Příspěvek od MaTez07 »

MMnt..pochopil jsem správně, že i na XP SP3 to někomu jede? Já myslel, že nikomu - to by asi měnilo situaci nicméně nevím jak a nevím pro koho:-)
Jsem však rád, že názor, že XPčka patří do šrotu nenadzvednul ze židle jen mne:-) Jak jsem psal - nebráním se 7 ani 8, ale když mám něco koupeno a vyhovuje mi to, proč to měnit (kdybych nemusel mít Windows kvůli práci (aplikace, se kterými pracuji jsou jen pro ně), už bych byl dávno na MacOS).

Konik.HOP
Host
Host

Chybová hláška 0xE8000003

Příspěvek od Konik.HOP »

Mel jsem iPhone 4S na ver. iOS6 a iTunes 11.iPhone origo, bez jailbreaku. Pro upgrade na iOS7 me iTunes vyznali abych upgradoval na verzi 11.1. COz jsem udelal, bez problemu probehlo. Po pripojeni iPhonu iTunes hlasi chybu 0xE8000003 iPhone nepripoji. Windows XP SP3. Zkusil jsem jiny USB porty, dela to porad. Zkusil jsem aktualizaci na iOS7 primo pres wifi, to probehlo ale i tak k iTunes se nepripoji. Stalo se vam to nekomu? Nevite nekdo co s tim?
Naposledy upravil(a) Metalgirl dne pát zář 20, 2013 4:40 pm, celkem upraveno 1 x.
Důvod: Než založíš téma, tak hledej! Téma sloučeno!

benitoSVK
Klub čistého iOS
Klub čistého iOS

Re: Chybová hláška 0xE8000003

Příspěvek od benitoSVK »

Už sa to tu rieši,je to chyba ktorá je na XP!Nie si sám!Je vás tu viac.

Mertsoft
patron iPhone.cz
patron iPhone.cz

Re: Chybová hláška 0xE8000003

Příspěvek od Mertsoft »

Tema jinde!!
1.1.2 OOB [Turbo SIM] -> 4.2.1 JB CZ 16GB contra Vario WM6
MacBook PRO, AIR, iPad -> Windows 7U -> Exchange 2010 -> Apple iPhone Developer -> Apple Product Professional 2010 = http://iPhone3G-Servis.cz
Apple Authorised Reseller + Servis iPhone v Praze

DeTomaso
Host
Host

Apple 4 nekomunikuje s Itunes 11.1

Příspěvek od DeTomaso »

Zdravím mam apple 4 a stahl jsem si nový IOs7+iTunes 11.1.Jenže itunes nekomunikuje s applem.Vyskakuje mi hláška: iTunes se nemohu k tomuto iPhonu připojit.Vyskytla se neznáma chyba(0xE8000003) Jinak vše funguje fotky atd.Před tím vše bez problému.Nevíte co s tím??
Naposledy upravil(a) Metalgirl dne sob zář 21, 2013 2:19 pm, celkem upraveno 1 x.
Důvod: Už se to řeší v tomto vlákně, příště než založíš vlákno, tak hledej! Přečti si pravidla fóra.

a.man
Host
Host

Příspěvek od a.man »

Stále to nejde nějak vyřešit? Jako už mě fakt ser.. Člověk si koupí od nich drahý tel. a třetina světa co má XP se nepřipojí jako?!! To je fakt moc. :fool:
IP 5 16G, white, T-mobile, nonJB, FW 6.1.4
Testuju iOS 7 bety.

smigl
Host
Host

problem s pripojenim

Příspěvek od smigl »

nemuzu se s iphonem a ipadem pripojit pres itunes do pc (win xp) s ipodem vse v poradku funguje. problem vznikl po aktualizacich a windows hlasi ,,itunes se nemohou k tomuto iphonu pripojit. vyskytla se neznama chyba (0x8000003). bojuju s tim cely vikend a nic poradte prosim...

OMLOUVAM SE A CEKAM NA VYRESENI
Naposledy upravil(a) iTukan dne ned zář 22, 2013 5:00 pm, celkem upraveno 1 x.
Důvod: Příště hledej, než založíš téma na něco, co se tu už delší dobu řeší.... přesunuto.

Petrescu
Host
Host

Příspěvek od Petrescu »

Pozor na to!!!!!!!!
Protože mě zklamaly WinXP, tak jsem se připojil k notebooku manželky s Win Vista. Udělal jsem svou zálohu. Vše OK, ale problém byl v tom, že měla ve stejném PC nahranou zálohu svého Iphone. Když jsem měl IOS7 v iphone a stáhnul jsem si svou zálohu z PC, tak při přihlašování do applestore i iTunes jsem měl všude své ID. Ovšem v appStore v položce aktualizace mi naskakovali její alikace k atualizaci a když jsem chtěl dát aktualizovat, tak po mě můj iphone chtěl heslo k jejímu ID. Takže iphona mám nastaveného jako nový a pouze staženou zálohu kontaktů z iCloudu. Berte to jen jako varování pro případ, že by jste synchronizovali na jiném PC, kde už někdo zálohu pro apple zařízení má uloženou.
PS: nepomohlo ani to, že jsem její zálohu smazal z PC a dal si stáhnout svou. Stejně to po mě v aktualizaci chtělo její heslo k apple ID.

Claire*
Klub čistého iOS
Klub čistého iOS

Příspěvek od Claire* »

Jak tak koukám, nezbývá mi nic jiného než čekat. Jaké štěstí, že to padlo zrovna na XP :(

Liborr
Klub čistého iOS
Klub čistého iOS

Příspěvek od Liborr »

Všem co mají problém s přípojením iPhonu k iTunes na Windows XP doporučuji zkusit to co je v této diskuzi - https://discussions.apple.com/message/23027160#23027160

Mě to ale bohužel stejně stále nefunguje ale třeba někdo bude mít větší štěstí! :)

ls8
Starý pes fóra :)
Starý pes fóra :)

Příspěvek od ls8 »

Petrescu: to je ale samozřejmé, a máš to ve všech návodech k iPhone a iTunes. Pokud iPhone připojíš k iTunes, které jsou nastavené na něčí AppleID, nastavení na stejné AppleID se nastaví i v tom iPhonu. Sice to pak jde přenastavit, ale máš jednodušší, když si na manželčině Windows uděláš nového uživatele s novou iTunes knihovnou, dokonce si tam můžeš přenést svojí knihovnu ze starého počítače, a s touto knihovnou připojit svůj iPhone.
iPhone XS 64GB | MacMini 2018 | MacBook Pro 15 2013

Liborr
Klub čistého iOS
Klub čistého iOS

Příspěvek od Liborr »

Nemáte někdo nějaké řešení? Už jsem z toho bezradný... :(

boomie
Host
Host

Příspěvek od boomie »

Také mi to nefunguje, iPhone se načte, nicméně to hodí chybu. Zkoušel jsem návod od Liborra, ale po zadání cesty k ovladači mi to vyhodilo hlášku, že tento soubor neobsahuje ovladač nebo tak něco .. Takže asi nezbývá nic jiného než počkat na opravu Applem..

Liborr
Klub čistého iOS
Klub čistého iOS

Příspěvek od Liborr »

Doufám že to opraví, nicméně už to trvá skoro týden a stále nic... :( :(

Odpovědět