Vyšel iOS 7.0 - zkušenosti, chyby, rady
-
- Host
Re: Vyšel iOS 7.0 - zkušenosti, chyby, rady
Neexistuje nejaka app, co mi aspon ciastocne zmeni design tohoto androidu 7 spat na iOS?
-
- Pokročilý uživatel
nie neexistuje.Naco si si daval ios7 ked sa ti nepaci.
Ja skratka niektorych ludi nepochopim.
iPhone 5S
iPad Air
Hackintosh Mavericks (docasne)
iPad Air
-
- Mírně pokročilý
Dneska jsem napsal do Applu, aby mi vysvětlili, proč nejsou v notifikační liště v kalendáři celodenní události a pár dalších věcí. Jsem zvědavý, jestli budou mít tolik slušnosti a pošlou mě do prd**e alespoň přes mail. Nečekám, že se něco konkrétního dozvím, ale byl bych rád, kdyby se tím alespoň zabývali...
iPhone 6S Plus Space Gray 128 Gb, iOS 11.3, No JB
iPad Pro 10,5” 512 Gb Wi-Fi + Cellular, iOS 11.3, No JB
MacBook Pro 15" 2017, 3.1 GHz Core i7, 16 Gb RAM, 2 Tb SSD, High Sierra 10.13.4
Apple TV
iPad Pro 10,5” 512 Gb Wi-Fi + Cellular, iOS 11.3, No JB
MacBook Pro 15" 2017, 3.1 GHz Core i7, 16 Gb RAM, 2 Tb SSD, High Sierra 10.13.4
Apple TV
-
- Sponzor 2014
Oni sa tym budu zaoberat, ak to ludia budu reportovat
urcite si nebudu citat iphone.cz forum ![Very Happy :D](./images/smilies/biggrin.gif)
![Smile :)](./images/smilies/smile.gif)
![Very Happy :D](./images/smilies/biggrin.gif)
MB Pro mid 2010 13" C2D 2.4 GHz, 8GB RAM
iPad Black Wifi, 3rd, 32GB
iPhone 5 white, 64GB
iPad Black Wifi, 3rd, 32GB
iPhone 5 white, 64GB
-
- Host
Keď si otvorim fotky a zvolím si daky album otvorim...tak prechod je jemne trhany...iPhone 5...a na 4S to ide plynulo...
-
- iPhone expert
Viktor Čistič píše:Dneska jsem napsal do Applu, aby mi vysvětlili, proč nejsou v notifikační liště v kalendáři celodenní události a pár dalších věcí. Jsem zvědavý, jestli budou mít tolik slušnosti a pošlou mě do prd**e alespoň přes mail. Nečekám, že se něco konkrétního dozvím, ale byl bych rád, kdyby se tím alespoň zabývali...
malý OT: Lidi, vyzývám vás, abyste nespoléhali na to, že už se na to někdo zeptal, naopak - napište tam taky když vám to vadí
-
- Mírně pokročilý
Možná jsem objevil Ameriku, ale myslím si, že v iOS 6 to nebylo:
Nyní v iOS 7 umí aplikace Mail otevřít soubor v jiné aplikaci než systémové. Mám nainstalovaný Google Disk a pokud otevřu email s přílohou .ZIP v aplikaci Mail, tak se aplikace Google Disk nabízí v menu pro práci s přílohou a dokáže přílohu otevřít přímo v ní. Dokonce jsem zkusil nainstalovat i nativní aplikaci Gmail, kterou díky tomu, že mám všechny kontakty na iCloudu nepoužívám a hle, ona to neumí. Otevře přílohu v Safari a teprve to nabídne otevření přílohy v aplikaci Google Disk. Další důvod, proč je lepší používat aplikaci Mail...
Nyní v iOS 7 umí aplikace Mail otevřít soubor v jiné aplikaci než systémové. Mám nainstalovaný Google Disk a pokud otevřu email s přílohou .ZIP v aplikaci Mail, tak se aplikace Google Disk nabízí v menu pro práci s přílohou a dokáže přílohu otevřít přímo v ní. Dokonce jsem zkusil nainstalovat i nativní aplikaci Gmail, kterou díky tomu, že mám všechny kontakty na iCloudu nepoužívám a hle, ona to neumí. Otevře přílohu v Safari a teprve to nabídne otevření přílohy v aplikaci Google Disk. Další důvod, proč je lepší používat aplikaci Mail...
iPhone 5s 32 GB
iPad Air 32 GB
iPad Air 32 GB
-
- Mírně pokročilý
Co se mi hodně nelíbí a je to KROK ZPĚT
Najedete do přehrávače hudby, a otočte iPhone na široko, dřív se dalo nádherně listovat albami a teď? jaký si čtverce !
nic moc jako..
Najedete do přehrávače hudby, a otočte iPhone na široko, dřív se dalo nádherně listovat albami a teď? jaký si čtverce !
Macbook Air 2013 i5 256GB
iPhone 5S Space Grey
iPhone 6 64 GB Space Grey
iPhone 5S Space Grey
iPhone 6 64 GB Space Grey
-
- Host
Ruční stažení balíčku s iOS 7?
Zdravím,
potřeboval bych udělat restore přes DFU a nemužu sehnat instalační balíček s iOS7. Předtim jsem aktualizoval přes mobil, takže se mi nestahl do pc.. mužete někdo poradit, kde stahnout ručně? Nemužu to nikde najít. A pokud pro obyčejný smrtelníky stáhnout nejde, napadá vás, jak to udělat? díky.
potřeboval bych udělat restore přes DFU a nemužu sehnat instalační balíček s iOS7. Předtim jsem aktualizoval přes mobil, takže se mi nestahl do pc.. mužete někdo poradit, kde stahnout ručně? Nemužu to nikde najít. A pokud pro obyčejný smrtelníky stáhnout nejde, napadá vás, jak to udělat? díky.
Naposledy upravil(a) iTukan dne pon zář 23, 2013 5:47 pm, celkem upraveno 1 x.
Důvod: přesunuto do tématu, kde by jsi to našel...
Důvod: přesunuto do tématu, kde by jsi to našel...
Moje stránky
http://karl0s.webnode.cz/
![Smile :-)](./images/smilies/icon_smile.gif)
-
- Moderator fóra
Re: Ruční stažení balíčku s iOS 7?
Musíš trochu hledat, odkaz je hned na první stránce tématu o iOS 7 zde na fóru... Vyšel iOS 7.0 - zkušenosti, chyby, rady
MBPR 16" iPhone 11 Pro iPad Pro 11" iPad Mini 2 4G ATV 4K Withings SmarScan
-
- Senior uživatel
Zemlicka píše:nie neexistuje.Naco si si daval ios7 ked sa ti nepaci.
Tak nekdo to instaloval treba kvuli novinkam (jako dlouho ocekavany multitasking v jine podobe) a treba doufal, ze se pres grafiku prenese
-
- Klub čistého iOS
To soumrak : tak ten kto to chcel vyskúšať si mal dat betu alebo GM pokial bola možnost návratu na iOS 6xx a nemusel teraz nadávat a vyplakávat ake je to na piip. Šancu na skúšku sme mali všetci
![Surprised :o](./images/smilies/mega_shok.gif)
To soumrak -![Good :good:](./images/smilies/good.gif)
![Wink ;-)](./images/smilies/wink.gif)
![Surprised :o](./images/smilies/mega_shok.gif)
To soumrak -
![Good :good:](./images/smilies/good.gif)
Naposledy upravil(a) pablo666 dne pon zář 23, 2013 6:34 pm, celkem upraveno 1 x.
iPhone 11 pro 256gb space grey
iMac 21,5 (Late 2012) osx Mojave
iPhone 7 Black 256gb. O2 sk
iPhone SE Gold 128gb O2
Macbook late 2007,13'3 White,3gb ram ,HDD 250gb,OS X LION
iPhone 4S White 32gb iOS 7.1.2 JB-Pangu 1.0.0
iPhone 3GS 16gb iOS 5.1.1 JB Jailbreakme.com
iPhone SE Gold 128gb O2
-
- Senior uživatel
sance byly, ale vetsina uzivatelu applu to hold nesleduje (a doted snad ani nemusela, btw: dalsi byvaly trademark Apple jako firmy). Kdo tak neucinil tak ma hold smulu a je to bohuzel jeho problem. Chtel jsem spise zduvodnit mozne mentalni pochody, aby tady kolega Zemlicka uz nemusel psat, ze nektere lidi nechape ![Smile :)](./images/smilies/smile.gif)
-
- Mírně pokročilý
Zemlicka píše:keby nahodou niekto nevedel tak rozdiel medzi obrazkami je trojite stlacenie homebuttonu.
U me staci homebutton jednou
-
- Starý pes fóra :)
Jsem zvědav, jestli vydají v nejbližší době nějakou optimalizovanou verzi pro iPady. Docela mě štve to přeblikávání plochy při použití gesta pro zavření aplikace, viz
Zobrazit video na http://youtu.be/uzR7ltRvfPg
Kód do fóra: [youtube]uzR7ltRvfPg[/youtube]
Návod na vkladanie videa do príspevkov
Zajímavé je, že při stisku Home to nedělá.
Měl jsem iPad 2 a myslel jsem, že je to kvůli pomalejšimu procesoru a menší paměti. Teď mám iPad 3, dělá to taky. Zajímavé, že ze všech aplikací jen na Safari a připomínkách.
Zobrazit video na http://youtu.be/uzR7ltRvfPg
Kód do fóra: [youtube]uzR7ltRvfPg[/youtube]
Návod na vkladanie videa do príspevkov
Zajímavé je, že při stisku Home to nedělá.
Měl jsem iPad 2 a myslel jsem, že je to kvůli pomalejšimu procesoru a menší paměti. Teď mám iPad 3, dělá to taky. Zajímavé, že ze všech aplikací jen na Safari a připomínkách.
-
- Mírně pokročilý
Toho jsem si na svém iPadu 4 také všiml. No řekněme si na rovinu, jsem u iOS od verze 3 a takové problémy jako jsou u iOS 7 jsem ještě nikdy při vypuštění nové majoritní verze nezažil.
Člověk by i některé chybky Applu odpustil s tím, že je to opravdu největší změna od dob iOS, ale když si pomyslím, kolik může Apple vynaložit prostředků (peněz, lidí) na testování a vývoj, tak jsem při občasném pádu nějaké systémové aplikace v iOS 7, drobném sekání na iPhone 5 a iPadu 4 a nižší výdrži u iPhonu dost mrzutý a doufám, že brzy opraví většinu chyb!
Člověk by i některé chybky Applu odpustil s tím, že je to opravdu největší změna od dob iOS, ale když si pomyslím, kolik může Apple vynaložit prostředků (peněz, lidí) na testování a vývoj, tak jsem při občasném pádu nějaké systémové aplikace v iOS 7, drobném sekání na iPhone 5 a iPadu 4 a nižší výdrži u iPhonu dost mrzutý a doufám, že brzy opraví většinu chyb!
iPhone 5s 32 GB
iPad Air 32 GB
iPad Air 32 GB
-
- Pokročilý uživatel
honziš píše:Zemlicka píše:keby nahodou niekto nevedel tak rozdiel medzi obrazkami je trojite stlacenie homebuttonu.
U me staci homebutton jednou
omg vcera mi to neslo s 1
![Sad :(](./images/smilies/sad.gif)
iPhone 5S
iPad Air
iPad Air
-
- Mírně pokročilý
Tak s výdrží jsem nadmíru spokojen, moje poslední je 7h 3m využití a 1den a 18h pohotovost a ještě 3% baterky, v tom žádná hudba, jen asi pul hodina volání, smsky a wifi a chvilka hraní. Jediné co se mi zatím nelíbí je, že mi už asi 4x spadlo nastavení a další věc, když otevřu např. zprávy a vyjedu klávesu a chci otočit do landscapu, tak se to tak jak kdyby trhalo to otočení, nebo nevím jak to říct, není to takové pěkné plynulé jako na iOS6. Možná jsem detailista, ale vadí mi to! ![Very Happy :D](./images/smilies/biggrin.gif)
![Very Happy :D](./images/smilies/biggrin.gif)
-
- Mírně pokročilý
To otáčení je oproti iOS 6 opravdu méně plynulejší. Už to není taková blesková reakce jako předtím. Jinak třeba aplikace Obrázky spadne naprosto vždy, pokud se pokusím v záložce Alba po volbě Upravit, změnit pozici alba. Po jeho uchopení a posunutí, aplikace vždy spadne.
iPhone 5s 32 GB
iPad Air 32 GB
iPad Air 32 GB
-
- Mírně pokročilý
Zdarec,jak je to stim zobrazenim textu pisni?
Kliknu na obrazek alba a nic
Kliknu na obrazek alba a nic
Iphone 6S 128GB Silver
Ipad Air 128GB silver
Ipad Air 128GB silver
-
- Pokročilý uživatel
Předpokládám, že musíš mit text vloženy přímo v mp3 jako je to s obrázkem alba.
iPhoneX: 256GB_11.2.2 iPad2: 64GB_WiFi iPad Air2: 64GB_GSM iPad Mini2: 64GB_GSM
MacBook Pro 13"Retina: Late2013 8GB RAM, 256GB SSD Mac mini: Late2014 16GB RAM, 256GB SSD
MacBook Pro 13"Retina: Late2013 8GB RAM, 256GB SSD Mac mini: Late2014 16GB RAM, 256GB SSD
-
- Host
chcem sa opytat na wifi. Predtym sa wifi vypinala cca po 5-10 minutach. Teraz sa mi zda, ze ju nevypina. Vie mi niekto odpovedat?
-
- Host
Lze někde nastavit zobrazování složek? V iOS6 byly aplikace po 4x4, teď jich sice může být víc na různých stránkách, ale na jedné stránce maximálně 3x3 - lze to někde nastavit? Takhle je to takové prázdné a nepřehledné...
-
- Moderator fóra
nejde
MBPR 16" iPhone 11 Pro iPad Pro 11" iPad Mini 2 4G ATV 4K Withings SmarScan
-
- Starý pes fóra :)
Mám takový problém. Koupil jsem si iPhone 5, nahrál ios7 a vše jde parádně.
Tady je můj dotaz: přijde mi, že displej má špatnou citlivost v horní části displeje. Hlavní problémy:
- nejde otevřít Oznamovací centrum, vždy se otevře Spotlight hledání
- v AppStore se ve vyhledávání nemůžu dostat k zadání textu
Má někdo podobný problém? Může to opravdu být HW problém?
Edit: Ještě jsem si všiml, že v horní části displeje mám svislé čáry asi centimetr dlouhé, ale vyfotit screenshotem nejdou. Telefon jsem včera vybalil z krabičky a určitě se s ním nic nestalo.
Edit2: Tady mají stejný problém
Edit3: Reakce displeje na dotyk jsem vyřešil pořádným přimáčknutím na horní část displeje, ale bílé čtverečky tam jsou pořád. Je to HW problém, prý špatný kontakt displeje.
Tady je můj dotaz: přijde mi, že displej má špatnou citlivost v horní části displeje. Hlavní problémy:
- nejde otevřít Oznamovací centrum, vždy se otevře Spotlight hledání
- v AppStore se ve vyhledávání nemůžu dostat k zadání textu
Má někdo podobný problém? Může to opravdu být HW problém?
Edit: Ještě jsem si všiml, že v horní části displeje mám svislé čáry asi centimetr dlouhé, ale vyfotit screenshotem nejdou. Telefon jsem včera vybalil z krabičky a určitě se s ním nic nestalo.
Edit2: Tady mají stejný problém
Edit3: Reakce displeje na dotyk jsem vyřešil pořádným přimáčknutím na horní část displeje, ale bílé čtverečky tam jsou pořád. Je to HW problém, prý špatný kontakt displeje.
Naposledy upravil(a) masklin dne úte zář 24, 2013 2:25 pm, celkem upraveno 2 x.
FW 1.1.4=>2.0.2=>2.1=>2.2=>2.2.1=>3.0=>3.1.2=>3.1.3=>4.0=>4.1=>5.0=>6.0=>7.0
iPhony 2G, 3G, 3GS, 4 a 5 / iPad, iPad2
Když nevíte co by, najdete to v .... Návodu.
iPhony 2G, 3G, 3GS, 4 a 5 / iPad, iPad2
Když nevíte co by, najdete to v .... Návodu.
-
- Mírně pokročilý
masklin: určitě reklamace. Problém iOS 7 to nebude, obzvlášť v novém, čistém telefonu...
iPhone 5s 32 GB
iPad Air 32 GB
iPad Air 32 GB
-
- Host
Mám IP 4 iOS7, podařilo se mi dostat do za uzamčeného IP! Moc takovým věcem nerozumím podařilo se mi to náhodou(hrál jsem si a zkoušel co to umí a kde je co nového) - nevím jaké všechny věci mi to dovolí , ale pokud by tomu někdo rozuměl věřím , že by se dokázal dostat do emailů a podobně . Když je aktivován kodový zámek vytáhne se spodní lišta a přes budík a dvojklik tlačítka a naposled spuštěné aplikace . Nemáte někdo nějakou radu nebo podobnou zkušenost ? Navíc mi přijde , že se seká při některých aplikacích . Díky ![Smile :)](./images/smilies/smile.gif)
-
- Host
Pro ty kdo pouzivaji Flickr
v galerii dam sdileni, flickr, odeslu
ale bez exifu !!! to je pak k nicemu
v galerii dam sdileni, flickr, odeslu
ale bez exifu !!! to je pak k nicemu
-
- Host
iOS7 - nefunguje upozornění SMS
Nevíte někdo co s tím? Zvuky i upozornění mám zapnuté, ale když mi přijde SMS tak mi telefon nezazvoní, ani se na uzamčené ploše neukáže oznámení a ani u ikonky zpráv mi to neukáže, že je tam nová SMS. Až když otevřu zprávy tak vidím nové SMS. ![Sad :-(](./images/smilies/sad.gif)
![Sad :-(](./images/smilies/sad.gif)
-
- Klub čistého iOS
To t-enter : skús vojst do nastavení sms alebo lokalizačne služby a zapnúť ich!
iPhone 11 pro 256gb space grey
iPhone SE Gold 128gb O2
iPhone SE Gold 128gb O2
-
- Mírně pokročilý
Trochu mi vadí jedna věc v iPod aplikaci. Když mám u nějakého interpreta více alb, tak v iOS 6 jsem po rozkliku daného umělce měl list s alby, takže i když jich bylo více tak byly přehledně v textovém seznamu. Teď to je tak že vidím název alba, obal a hned pod tím je seznam skladeb. Abych se dostal na další album, tak musím scrollovat. V případě že se chci dostat třeba na předposlední album, jsem nucen scrollovat "milion" tracků všech alb, která jsou nad ním... To je úplný úlet tohle.
Nejde to náhodou nějak změnit?
Nejde to náhodou nějak změnit?
-
- Host
Jak jste na tom s iMesagges? Jde mi o to, že u někoho mi fungují a u někoho ne. Nemůžu přijít nato, jak tel donutit, aby to bylo jako dřív (s iOS6 mi to fungovalo normálně).
-
- Mírně pokročilý
ted jsem si všiml, že na obou IP5 co máme doma není funkční automatická regulace jasu. Reaguje na posuvník, ale pokud dám automatiku tak nechá poslední známou hodnotu posuvníku. Máte s tím také problém?
iPhone 5, iPhone 5c, iPad 2
-
- Mírně pokročilý
To Mihac: Asi jsem na tom stejně, možná i hůř. Mám všechny sms včetně iMessages zelené, zatímco ty byly dříve modré. Zkoušela jsem všechno možné, ale bez efektu. Jinak vše OK, zdá se.
iPhone X - 64 GB Silver; Vodafone; & AirPods
New iPad 2018 - 128 GB Cellular Silver; T-Mobile; Apple Pencil
MacBook Air 13" - 256 GB SSD (early 2015), macOS Monterey12.0.1
Apple Watch 5 - silver case; 40 mm, watchOS 8.1
-
- Host
padani her
zdravim par dni zpatky jsem updatnul ios 7 par dni bezel v pohode ale pak mi zacly nektere hry (trial xtreme,ff6. etc) a i nektere aplikace proste padat kdyz jsem je zapinal a nejdou zapnout nevim proc je to tim iosem ? nevim si rady co stim mate nekdo podobny problem
Naposledy upravil(a) Metalgirl dne úte zář 24, 2013 9:00 pm, celkem upraveno 1 x.
Důvod: Sloučeno sem, není potřeba na každý dotaz zakládat nové téma.
Důvod: Sloučeno sem, není potřeba na každý dotaz zakládat nové téma.
-
- Host
Právě, že to vůbec nechápu... Kdyby mi iMessages nešlo, tak si řeknu, že to mám špatně nastavené. Jenže ono to funguje, ale jen u někoho(a je jedno jestli maj i4, i4s nebo i5). Říkal jsem si, že by problém mohl být v operátoru (mám o2), ale když máš vodafone, tak to asi nebude tím.
-
- Mírně pokročilý
iMessages zřejmě fungují jen mezi iP, které mají aktualizovaný FW. Právě jsem ověřila mezi mým Vodafonem a O2 s iOS 7.0.
iPhone X - 64 GB Silver; Vodafone; & AirPods
-
- Sponzor 2014
Siana: me funguje iMessage mezi iP4 s ios 7.0 a iP5 s ios 6.1.4. Operatorem 02. Both.
-
- Senior uživatel
To tezko, zrovna jsem zkousel psat na dve zarizeni s iOS6 a iMessage na cislo funkcni ![Smile :-)](./images/smilies/smile.gif)
![Smile :-)](./images/smilies/smile.gif)
![Obrázek](http://cdn.macrumors.com/vb/images/smilies/blackapple.gif)
-
- Sponzor 2014
Slimak: na koho reagujes?
Funguje to nezavisle na verzi ios a HW.
Anomalie existuje....
Funguje to nezavisle na verzi ios a HW.
Anomalie existuje....