Vyšel iOS 7.0 - zkušenosti, chyby, rady
-
- Host
Mailovy klient IOS7
Procetl jsem dost vyhrad k IOS7 jak v otazce rychlosti na starsich zarizenich tak v otazce new designu. S necim souhlasim a na neco si asi zvyknu. Nechapu ale to proc na uz tak malem displeji iphonu pridal do hlavni obrazovky mailoveho klienta uplne nahoru moznost nadefinovanych vlastnich slozek (VIP atd). mohu si je sice nadefinovat - ale min jedna tam musi byt a tak to zabira zbytecne misto - pod tim pak hoodne tlustej sedivej radek a teprve pak vlastni slozky mailu. Prisel nekdo na to jak se dostat do normalniho pohledu jako byl v IOS6 - nemyslim design ale jen strom slozek bez vyse uvedenych kravin. diky za odpovedi
Iphone 4 (16GB) s JB + new Ipad 4G (64GB) = oba O2
Přechod z WinMobile na Apple byl jako výměna Fabie za Ferrari.
Oboji začíná na F ale tím podobnost končí.
Přechod z WinMobile na Apple byl jako výměna Fabie za Ferrari.
Oboji začíná na F ale tím podobnost končí.
-
- Klub čistého iOS
Re: Vyšel iOS 7.0 - zkušenosti, chyby, rady
Robsol: ano ani mne nefunguje aut. jas na iP5. Resp. len smerom "hore", t.j. z tmaveho na svetle podsvietenie.
iPhone 11Pro Silver 64GB, Telekom SK, bez JB
WATCH 44mm oceľové, Series 4, GPS+LTE
iPad mini 5, 64GB, wifi, SG
MBPro 13" 2018, i5, 16GB, 1TB SSD, Space Grey
WATCH 44mm oceľové, Series 4, GPS+LTE
iPad mini 5, 64GB, wifi, SG
MBPro 13" 2018, i5, 16GB, 1TB SSD, Space Grey
-
- Moderator fóra
Zemlicka píše:keby nahodou niekto nevedel tak rozdiel medzi obrazkami je trojite stlacenie homebuttonu.
To nieje trojité stlačenie homebuttonu, stačí keď ho stlačíš iba raz a prepne sa to
MacBook Air
Magic Mouse
iPhone 5
Magic Mouse
iPhone 5
-
- Mírně pokročilý
Mě vadi ze porad nejde v notifikacnim centru mazat zpravy nebo maily po jednom:(
Iphone 6S 128GB Silver
Ipad Air 128GB silver
Ipad Air 128GB silver
-
- Senior uživatel
všiml jsem si jedné chyby, možná je to jen u mě, pokud se nastaví, aby se v notifikační liště zobrazoval pouze jeden řádek v náhledu zprávy, zobrazí se všech 5, stejně tak pokud se nastaví, aby se náhled nezobrazoval vůbec, stejně se zobrazí plný náhled.
-
- Mírně pokročilý
cczero: no možná to bylo od tebe špatně pochopeno. Nenastavuje se kolik řádků se má zobrazit od dané události, ale kolik událostí se má zobrazit od dané aplikace. To číslo 5 u každé aplikace znamená, kolik událostí se má maximálně zobrazit v oznamovacím centru...
iPhone 5s 32 GB
iPad Air 32 GB
iPad Air 32 GB
-
- Senior uživatel
to je možný, ale pořád to nevysvětluje, proč to zobrazuje náhled, když se zakáže, resp. nepovolí
-
- Mírně pokročilý
No a máš nastaveno Styl upozornění > Žádný? Pokud tam máš pořád nastaveno Bannery, tak tam náhled bude vždy.
iPhone 5s 32 GB
iPad Air 32 GB
iPad Air 32 GB
-
- Senior uživatel
právě že mám styl upozornění žádný, tak aby bylo na ikoně pouze číslo a na liště pouze, že přišla sms od, víc nic, a přesto ta, je vždy celá vypsaná.
-
- Moderator fóra
Musíš listovat dolů...
Nastavení > Oznamovací centrum > Zprávy > Zobrazit náhled > OFF
Nastavení > Oznamovací centrum > Zprávy > Zobrazit náhled > OFF
MBPR 16" iPhone 11 Pro iPad Pro 11" iPad Mini 2 4G ATV 4K Withings SmarScan
-
- Host
Ahoj, tesil jsem se na IOS7 (nejen) kvuli sdilenemu videu pres photostream, ale moc to nefunguje.
Vyzkousel jsem to na iPhone 4, 4S, 5 a iPad mini vsemi smery, napriklad:
Na iPhone 4S natocim 10s video, sdilet pres iCloud do noveho photostreamu, pridam lidi do sdileni, reknu ze je verejny a odeslu.
Na zdrojovem 4S ve sdilenem streamu video vidim a prehraju.
Na cilovych iPhonech (4 a 5) s IOS7 video lide vidi, ale neprehrajou, video se jakoby loaduje, ale nespusti.
Na mem iPadu mini ve sdilenych streamech video tez vidim, ale neprehraju.
Na webu v prohlizeci video vidim a prehraju.
Na Apple TV s poslednim updatem na IOS6 video prehraju.
Na Apple foru je par lidi s podobnym problemem (cca 10) a zatim bez jakehokoli reseni.
Zajimalo by mne, jak jste na tom vy, nenasel jsem tady o tom ani zminku, budto to neni pro Vas zajimava funkce, nebo Vam to funguje.
Predem diky za jakykoli postreh.
Milouss
Na iPhone 4S natocim 10s video, sdilet pres iCloud do noveho photostreamu, pridam lidi do sdileni, reknu ze je verejny a odeslu.
Na cilovych iPhonech (4 a 5) s IOS7 video lide vidi, ale neprehrajou, video se jakoby loaduje, ale nespusti.
Na Apple foru je par lidi s podobnym problemem (cca 10) a zatim bez jakehokoli reseni.
Zajimalo by mne, jak jste na tom vy, nenasel jsem tady o tom ani zminku, budto to neni pro Vas zajimava funkce, nebo Vam to funguje.
Milouss
-
- Senior uživatel
Ahoj, videa jsem zkousel a sdileni funguje ![Smile :-)](./images/smilies/smile.gif)
Poslal jsem tri videa, kazde neco malo pres minutu do sdileneho fotostreamu. Z iZarizeni lze prehrat, taktez z pocitace, kde mam iCloud Control panel. Dale jsem zkusil z jineho pocitace pres web a to je take funkcni.
![Smile :-)](./images/smilies/smile.gif)
Poslal jsem tri videa, kazde neco malo pres minutu do sdileneho fotostreamu. Z iZarizeni lze prehrat, taktez z pocitace, kde mam iCloud Control panel. Dale jsem zkusil z jineho pocitace pres web a to je take funkcni.
![Obrázek](http://cdn.macrumors.com/vb/images/smilies/blackapple.gif)
-
- Host
Diky za odpoved.
Promin, nechapu z ni zcela jasne, jestli ti sdilene video fungovalo i na jinem iZarizeni nekoho jineho, komu si to nasdilel.
Promin, nechapu z ni zcela jasne, jestli ti sdilene video fungovalo i na jinem iZarizeni nekoho jineho, komu si to nasdilel.
-
- Senior uživatel
Jo jasne, tak presneji, nesdilel jsem to nikomu vuci iZarizeni. Vyzkousel jsem to na svem iPadu/iPhonu a dale na desktop prohlizeci. Vyzkousim tedy sdileni vuci osobe, ktera ma iZarizeni, ale kdyz to funguje z webu, tak si myslim, ze to pofrci.
-
- Host
Predem diky za test (kdyz tak rad pomuzu s testem, me ID je miloslav.stary@me.com).
Ted jsem vyzkousel, ze ve Win pres iCloud panel mi to video taky jede.
Me se to chova podobne jako Tobe, jen s rozdilem, ze na mem iPad mini pod stejnym ID to nejede, stejne jako na jinych iZarizeni s jinymi ID (iphone 4, 5).
Diky
Ted jsem vyzkousel, ze ve Win pres iCloud panel mi to video taky jede.
Me se to chova podobne jako Tobe, jen s rozdilem, ze na mem iPad mini pod stejnym ID to nejede, stejne jako na jinych iZarizeni s jinymi ID (iphone 4, 5).
Diky
-
- Host
Panorama wallpaper iOS7 - iPhone 5
Zdravím, nejde mi nastavit panoramatická tapeta, máte někdo podobný problém?
Naposledy upravil(a) iTukan dne čtv zář 26, 2013 11:27 am, celkem upraveno 1 x.
Důvod: přesunuto
Důvod: přesunuto
-
- Senior uživatel
Tak co Milosu, funguje ze? Ja tvuj stream vidim a mohu prehravat, dal jsem ti tam komentar ![Smile :-)](./images/smilies/smile.gif)
![Smile :-)](./images/smilies/smile.gif)
-
- Host
Tvy videa vidim, ale neprehraju, kliknu na ne, roztoci se kolecko a toci se donekonecna...
-
- Senior uživatel
Tak mam to stejne jak ty, to tve nasdilene mi nejde taktez prehrat ![Sad :(](./images/smilies/sad.gif)
![Sad :(](./images/smilies/sad.gif)
-
- Host
Dobrý den,
po instalaci iOS 7 na iP 4 mi nějak začal blbnou hlavní fotoaparát - neustále rozmazaný, neostrý..máte někdo stejný problém? Facetime kamera funguje normálně. Nějaké řešení? Bude to nejspíše softwerová záležitost, že?
Díky za odpovědi![Smile :)](./images/smilies/smile.gif)
Uhli6
po instalaci iOS 7 na iP 4 mi nějak začal blbnou hlavní fotoaparát - neustále rozmazaný, neostrý..máte někdo stejný problém? Facetime kamera funguje normálně. Nějaké řešení? Bude to nejspíše softwerová záležitost, že?
Díky za odpovědi
![Smile :)](./images/smilies/smile.gif)
Uhli6
-
- Senior uživatel
iTukan, právě protože to tak nastavené mám, tedy OFF, a přesto se náhled zobrazuje, tak to zde postuju, jako bug.
-
- Moderator fóra
Restore bez obnoveni. Co vidim jsi jediny, tedy asi problem jen na tvem iphone.
-
- Host
Tak hlásím nefunkční wifi, nelze jej vůbec zapnout, zkoušel jsem všechno, včetně resetu do továrního nastavení a dle
https://discussions.apple.com/thread/5328365?start=180&tstart=0
je to problém nejen 4s![Sad :-(](./images/smilies/sad.gif)
https://discussions.apple.com/thread/5328365?start=180&tstart=0
je to problém nejen 4s
![Sad :-(](./images/smilies/sad.gif)
-
- Host
Nelze mazat jednotlive SMS, v predchozi verzi to slo a docela hojne jsem to vyuzival.
Ted lze smazat pouze vse od daneho odesilatele.
Je to bug nebo ficura?
Ted lze smazat pouze vse od daneho odesilatele.
Je to bug nebo ficura?
-
- Host
mkbn: mne mazat jdou, podrzim na dane SMS prst, kliknu na Dalsi..., oznacim jednotlive SMS a kliknu na ikonku kose....
iPhone 8 Plus 64 White
iPad Pro 64 GB White
Apple Watch 3
Apple TV 4k
HomePod
iPad Pro 64 GB White
Apple Watch 3
Apple TV 4k
HomePod
-
- Host
manasek: jo, diky, pekny ofuk - po podrzeni prstu na jedne SMS se zaktivuje volba pro smazani na vsech ostatnich. Predtim byla vpravo nahore volba Upravit - pekne konzistentne s jinymi misty.
-
- Senior uživatel
Neviem či to tu už bolo spomínané, ale keď si v nastaveniach zapnete wifi a nájde vám to nejaké, tak keď následne sa čo i len chytíte NC alebo CC tak všetky nájdené siete zmyznú.
-
- Senior uživatel
Dělal jsem restore bez obnovy, tedy z iOS 6 na 7, asi to oželím, už se mi tím nechce trávit půl dne. Jinak ten náhled se neukazuje, když se zobrazuje baner, nebo upozorněni na display, ale pokud se nechá jen notifikačni lišta a náhled OFF, tak tam je.
-
- Host
Vysel 7.0.2
-
- Moderator fóra
Změny v iOS 7.0.2
- opravuje chyby, které mohly umožnit obejití přístupového kódu na uzamčené obrazovce
- obnovuje možnost volby řecké klávesnice při zadávání přístupového kódu
velikost cca 20MB
EDIT:
Diskuze zde - Vyšel update 7.0.2
- opravuje chyby, které mohly umožnit obejití přístupového kódu na uzamčené obrazovce
- obnovuje možnost volby řecké klávesnice při zadávání přístupového kódu
velikost cca 20MB
EDIT:
Diskuze zde - Vyšel update 7.0.2
-
- iPhone expert
Inak neviem preco, ale aj po cistom nahrani iOS 7 a aj naslednom obnoveni kompletnom na poodne nastavenia, stale pri prezerani fotiek sa mi fotky na chvilu zaseknu tak, ze nemozem slidovat na dalsiu musim to ukoncit cez home button a az potom to ide ... to co je? Snad nova aktualizacia pomoze ....
iPhone 3G, iPhone 5, iPhone 7, iPhone 12 Pro Max 128 Gb Pacific Blue, AirPods, ukážky z výkonu hrania hier na iPhone 12 Pro Max https://youtube.com/channel/UC0epMh6cOejnw5LHXdGSVwA
-
- Host
Zdravím,na ios 6.14 jsem měl obrázek volajícího přes celý display a teď mám jen malou fotku v kolečku.nejde to někde nastavit? Děkuji.
-
- iPhone guru
jj to by aj mna zaujimalo
-
- Host
moje zkušenosti:
Nejprve jsem provedl aktualizaci na iPhone 5 a byl jsem mile překvapen. Nejvíce asi, jakou proměnou prošel www prohlížeč safari - zejména způsob procházení mezi otevřenými www stránkami. Proto jsem provedl update na ios 7 i na mém iPadu 2. Zde jsem ale nemile překvapen změnou rozložení klávesnice ve www prohlížeči safari, kdy pro zadání diakritiky na rozdíl od ios 7 na mém iPhone 5 musím zadávat háčky a čárky pomocí podržení klávesy shift. Dále zde zmizela i lupa pro prohledávání obsahu aktuálně otevřené www stránky. Takže to mne z hlediska ios 7 na mém iPadu 2 nejvíce štve. Nevíte, jestli ta klávesnice nejde nastavit tak, aby v safari fungovala stejně jako na iPhone?
Nejprve jsem provedl aktualizaci na iPhone 5 a byl jsem mile překvapen. Nejvíce asi, jakou proměnou prošel www prohlížeč safari - zejména způsob procházení mezi otevřenými www stránkami. Proto jsem provedl update na ios 7 i na mém iPadu 2. Zde jsem ale nemile překvapen změnou rozložení klávesnice ve www prohlížeči safari, kdy pro zadání diakritiky na rozdíl od ios 7 na mém iPhone 5 musím zadávat háčky a čárky pomocí podržení klávesy shift. Dále zde zmizela i lupa pro prohledávání obsahu aktuálně otevřené www stránky. Takže to mne z hlediska ios 7 na mém iPadu 2 nejvíce štve. Nevíte, jestli ta klávesnice nejde nastavit tak, aby v safari fungovala stejně jako na iPhone?
-
- Mírně pokročilý
Jednoduchá odpověď: Nejde. iOS 7 je o minimalismu a ne o obrovských fotkách přes celý display...
iPhone 5s 32 GB
iPad Air 32 GB
iPad Air 32 GB
-
- Host
Kdyz mne nekdo vola, tak mam fotku pres cely display a to dokonce vice nez ve starsi verzi iOS.
Malou fotku mam jen kdyz podle mne obrazek nema dostatecne rozliseni pro cely display.
Malou fotku mam jen kdyz podle mne obrazek nema dostatecne rozliseni pro cely display.
iPhone 8 Plus 64 White
iPad Pro 64 GB White
Apple Watch 3
Apple TV 4k
HomePod
iPad Pro 64 GB White
Apple Watch 3
Apple TV 4k
HomePod
-
- iPhone expert
Už se to zde několikrát psalo. Pokud chceš velkou fotku, přiřaď ji ke kontaktu přímo v telefonu. Pokud ji máš přiřazenou v kontaktech (iCloud, gmail, outlook) a ty pak synchronizuješ do telefonu, bude ta fotka malá.
MacBook Pro 2018 Touch Bar, macOS 11.0
iPad Pro 10.5, iPadOS 14
iPhone 12 Pro Max, iOS 14
Apple TV4
iPad Pro 10.5, iPadOS 14
iPhone 12 Pro Max, iOS 14
Apple TV4
-
- Host
iOS 7 problém v iPhone 5
Dobry den.
Uz od instalace iOS 7 (cca týden) se potykam s několika problémy.
Hlavní problém je ze po nejaké neurčité době přestanou fungovat oba vysouvaci panely. Myslím tím horní kam chodí upozorněni a nový spodní ovládací panel. Zkrátka nejdou po nejaké době vysunout. S tímto problémem pravděpodobně souvisí i další a to ten že když přijde jakékoli upozornění na uzamykací obrazovku tak iPhone zůstane rosvícený. Uz jednou takhle svítil celou noc a ráno jsem ho nalezl skoro vybitý. Dělá to pravděpodobně jen tehdy pokud nejdou vysunout panely.
Pokud s tím někdo mate zkušenost tak prosím poraďte.
Obnova do továrního nastavení je az to poslední co bych chtěl dělat.
Předem se omlouvám jestli uz vlákno na toto téma existuje. Hledal jsem ale nenašel.
Uz od instalace iOS 7 (cca týden) se potykam s několika problémy.
Hlavní problém je ze po nejaké neurčité době přestanou fungovat oba vysouvaci panely. Myslím tím horní kam chodí upozorněni a nový spodní ovládací panel. Zkrátka nejdou po nejaké době vysunout. S tímto problémem pravděpodobně souvisí i další a to ten že když přijde jakékoli upozornění na uzamykací obrazovku tak iPhone zůstane rosvícený. Uz jednou takhle svítil celou noc a ráno jsem ho nalezl skoro vybitý. Dělá to pravděpodobně jen tehdy pokud nejdou vysunout panely.
Pokud s tím někdo mate zkušenost tak prosím poraďte.
Obnova do továrního nastavení je az to poslední co bych chtěl dělat.
Předem se omlouvám jestli uz vlákno na toto téma existuje. Hledal jsem ale nenašel.
-
- Mírně pokročilý
Milouss píše:Ahoj, tesil jsem se na IOS7 (nejen) kvuli sdilenemu videu pres photostream, ale moc to nefunguje.
Milouss
Mam ten isty problem na mojom iPade3, niekto mi nazdielal video cez photo stream a neviem si ho prehrat. Len sa tvari ze nacitava a kolecko sa toci stale dokola...
- iPhone HW: iPhone2G(8GB), iPhone3G(8GB), iPhone5S (32GB), iPhone6 (64GB)
- Mac HW: MacBook Pro Retina (late 2013, 8GB, 256GB SSD)
- Ostatne: Apple Watch 1st gen., AppleTV 4th gen., Airport Extreme
-
- Host
Ja som si vsimol jednej chyby. Ked odmietnem hovor,tak mi ho nezobrazuje na displeji. Pred tym mi normalne ukazalo zmeskany hovor ale teraz iba preblikne asi na sekundu a zmizne to.