Neviete niekto hodit trochu svetla na tu obnovu polopate? Naco to je dobre, alebo co to ma zlepsit?
![Smile :)](./images/smilies/smile.gif)
Inac 3dni vydrz, nadhera
![Smile :)](./images/smilies/smile.gif)
byeen píše: Lokalizacne aj 3G mam pozapinane, a obnova na pozadi je off, pretoze tomu nerozumiem.
Neviete niekto hodit trochu svetla na tu obnovu polopate? Naco to je dobre, alebo co to ma zlepsit?
byeen píše:yantarek píše:Jsem majitelem iPhone 5 a vlastně jsem byl k upgrade donucen. Udělal jsem to i na iPad.
Moje zkušenosti:
iPad OK - dá se
iPhone - docela zásadní problémy:
1) zvýšila se výrazně spotřeba i když je vše vyplé,
2) při zavření pouzdra se telefon nevypne - teda mám tím na mysli obrazovka. Před upgrade zhasla i když jsem Tlf přiložil k uchu. Nyní ne!! - výrazný vliv na spotřebu.
3) minimálně 1x za tři dny musím telefon na tvrdo vypnout a zapnout, protože se něco kousne.
4) Po upgrade automaticky telefon při probuzení vyžaduje heslo. Naštěstí heslo bylo stejné jako PIN a tak jsem ho odemkl. Nemouhu přijít na to, kde to zruším.
Takže nejsem nikterak nadšen. Jestli někdo víte jak na mé problémy, prosím pomozte.
Díky
Nastavenia--Vseobecne-- Passcode Lock (mam to po anglicky, tak len laicky prelozene).
A ked je toto zasadny problem, tak ja uz neviem
Co sa tyka nevypinania displeja, reklamovla by som ho, zrejme ti nefunguje senzor vypinania displeja, co neni urcite chyba iOS.
Po akom dlhom case hodnotis spotrebu baterie?
Leonko píše:byeen píše: Lokalizacne aj 3G mam pozapinane, a obnova na pozadi je off, pretoze tomu nerozumiem.
to by zaujímalo aj mňa, viete to troška niekto vysvetliť?
toncek píše:Automatické stahování aktualizací zapnuté nemám.
@tvosi:
Tam se aplikace objeví a jdou i smazat. Zkusil jsem tak smazat jednu. Na jejím místě se pak objeví jakoby prázdná ikonka. Po restartu telefonu už tam ta aplikace není. Jenže takhle přijdu i o data té aplikace, ne? Lze pak z iCloudu obnovit data jednotlivých apps?
Navíc tento problém mám tak cca u 20 aplikací a opakovat tento postup pro každou by bylo zdlouhavé.
Bohužel nemám iPhone přímo od Apple, ten by mě to vyměnil myslím si velice rychle za nový kus, no mám to od iStyle
si nemůžu dovolit mít iPhone víc než 3 dny v opravě
Áno mne a do teraz som si myslel, že je to mojou nepozornosťou, no vidím, že asi nie. Už sa mi to ale dlhšie nestalo.permonik píše:Ahoj,
nestává se někomu, že se během hovoru, když je telefon u ucha rozsvítí display a přepne se telefon na hlasitý odposlech?
Já toto pozoruji na iOS 7.0.2 na iPhone 4S, ale zaznamenali jsme to i na iPhone 5.
Já instaloval čistou instalaci, na iPhone 5 aktualizace přes wifi.
Díky!
permonik píše:Ahoj,
nestává se někomu, že se během hovoru, když je telefon u ucha rozsvítí display a přepne se telefon na hlasitý odposlech?
Já toto pozoruji na iOS 7.0.2 na iPhone 4S, ale zaznamenali jsme to i na iPhone 5.
Já instaloval čistou instalaci, na iPhone 5 aktualizace přes wifi.
Díky!
Naprostý souhlas, to je naprosto přesný!miro1309 píše:...a častokrát sa nedá rozlíšiť, čo je kde napísané.
Kde jsou crash reporty? Taky bych se tam mrknul.miro1309 píše:...toľko crash reportov, ako teraz som v logu ešte nevidel.
Pantani píše:Kde jsou crash reporty? Taky bych se tam mrknul.
jennydrums píše:... app Find my iPhone zůstala netknutá designem iOS7 i přesto, že se pořád mluvilo o tom jak má zmizet skeuomorfní vzhled..