![Very Happy :D](./images/smilies/biggrin.gif)
Vyšel iOS 7.0.3
-
- Senior uživatel
Re: Vyšel iOS 7.0.3
Chápete to, nejvíce negativ směruje na kalendář a ty jabko-**** to za měsíc neopraví. THIS IS FEATURE! ![Very Happy :D](./images/smilies/biggrin.gif)
![Very Happy :D](./images/smilies/biggrin.gif)
Naposledy upravil(a) iTukan dne stř říj 23, 2013 2:46 pm, celkem upraveno 1 x.
Důvod: vyjadřuj se slušně!!
Důvod: vyjadřuj se slušně!!
-
- Mírně pokročilý
jackherrer píše:to me take ne.. ale celkem rychle se na to da zvyknoutcelkove z toho mam dobry pocit
Suhlas, tiez som mal vypnuty paralax, ale animacia bola ok, tato druha akoze animacia mi pride horsia
Naposledy upravil(a) iTukan dne stř říj 23, 2013 2:47 pm, celkem upraveno 3 x.
Důvod: když ty citace neumíte používat, tak to nedělejte, kdo to má opravovat?
Důvod: když ty citace neumíte používat, tak to nedělejte, kdo to má opravovat?
-
- Sponzor 2014
Ma nekdo odzkouseno jestli update resi nepresnosti koprocesoru?
-
- Host
Ano.nebo aspoň ta vodováha už neukazuje tu odchylku cca.1 stupeň
-
- iPhone expert
Zkusil jsem vypnout paralax na iPhone 5 a to je teda fofr ![Smile :-)](./images/smilies/smile.gif)
![Smile :-)](./images/smilies/smile.gif)
MacBook Pro 2018 Touch Bar, macOS 11.0
iPad Pro 10.5, iPadOS 14
iPhone 12 Pro Max, iOS 14
Apple TV4
iPad Pro 10.5, iPadOS 14
iPhone 12 Pro Max, iOS 14
Apple TV4
-
- Mírně pokročilý
Ondřej Gahura píše:Tento update automaticky aktualizuje nastavení operátora-půjde vypnout jen LTE
wow wow wow, to znamena ze nejde napr. vypnut 3G?
iPhone 6 64GB Space Gray
MacBook Air 13" Mid 2013
iPad 2 32GB WiFi Black
iPhone 5 16GB Black (2013-2015)
iPhone 3G 8GB Black iOS 3.1.3 (2008-2013)
![Obrázek](http://images.macrumors.com/vb/images/smilies/blackapple.gif)
MacBook Air 13" Mid 2013
iPad 2 32GB WiFi Black
iPhone 5 16GB Black (2013-2015)
iPhone 3G 8GB Black iOS 3.1.3 (2008-2013)
![Obrázek](http://images.macrumors.com/vb/images/smilies/blackapple.gif)
-
- Moderator fóra
Vyšel iOS 7.0.3
Drago píše:Ondřej Gahura píše:Tento update automaticky aktualizuje nastavení operátora-půjde vypnout jen LTE
wow wow wow, to znamena ze nejde napr. vypnut 3G?
U TM už skoro měsíc, nebylo to po upgradu FW ale aktualizaci operátora, protože mají LTE, pokud operátor LTE nemá, 3G by mělo jít normálně vypnout.
" Nekdo ma rád vláčky ...někdo Apple Hračky
"
Manual iPhone
iPhone 5S 32GB SpaceGrey MacBook White 2010 iPad Mini 16GB Black wifi
![Smile :)](./images/smilies/smile.gif)
Manual iPhone
iPhone 5S 32GB SpaceGrey MacBook White 2010 iPad Mini 16GB Black wifi
-
- patron iPhone.cz
Notification center neukazuje stále celodenní události kalendáře, což je pro mě osobně dosti trága. Doufal jsem, že je to bug, ale evidentně to Apple považuje za fíčuju. Nechápu ![Sad :-(](./images/smilies/sad.gif)
Změna animace potěšila, připadá mi to vhodnější a hlavně rychlejší.
![Sad :-(](./images/smilies/sad.gif)
Změna animace potěšila, připadá mi to vhodnější a hlavně rychlejší.
Pište vaše požadavky ohledně iOS na iPhone feedback popř. iPad feedback a k iCloud na iCloud feedback, jinak si tu nestěžujte že to něco neumí
-
- Mírně pokročilý
kalendář a iPod app to jsou největší faily iOS7.. bohužel..
-
- Moderator fóra
-
- Mírně pokročilý
už jsem to tu jednou někde psal. Jde o to, že když mám u jednoho interpreta několik alb. Bývalo to tak, že jsem vybral umělce a další obrazovka byl hezky přehledný seznam alb, ze kterého jsem si vybral. Dnes je to řešeno tak, že vidím první album z devíti a už i seznam skladeb v daném albu. Když si chci vybrat album které je na konci seznamu, tak je třeba se k němu doscrollovat.. V podstatě člověk neprochází seznam alb ale je to list skladeb které mají hlavičku s logem a názvem alba.. Je to dost nešikovné. Někdo určitě namítne ať kliknu na alba a tam si vyberu to které chci. To je samozřejmě řešení, ale někdy nevím co přesně bych si pustil. Vím, že chci Jamiroquai tak si rozkliknu a album jsem si vybral hezky ze seznamu. Teď je třeba scrollovat jak šílený.. ![Smile :)](./images/smilies/smile.gif)
Pro někoho možná nesmysl, ale pro mě je tohle nepochopitelný krok zpět. Stejně jako nový kalendář. Ve starém jsem u data kde je něco naplánováno viděl tečku a po kliku na dané datum se mi dole zobrazilo co je naplánováno. V nové verzi se mi po rozkliku otevře daný den.. Prostě divná změna a pro mě krok zpět.
Pro někoho možná nesmysl, ale pro mě je tohle nepochopitelný krok zpět. Stejně jako nový kalendář. Ve starém jsem u data kde je něco naplánováno viděl tečku a po kliku na dané datum se mi dole zobrazilo co je naplánováno. V nové verzi se mi po rozkliku otevře daný den.. Prostě divná změna a pro mě krok zpět.
Naposledy upravil(a) jennydrums dne čtv říj 24, 2013 9:46 am, celkem upraveno 1 x.
-
- Starý pes fóra :)
Jojo, přesně stejné věci mi na iOS 7 vadily ještě v betě, a proto stále zůstávám na iOS 6. Mám od jednoho interpreta deset, někde i dvacet alb (třeba Beatles), a než najdu konkrétní album, tak bych se z toho picnul.
iPhone XS 64GB | MacMini 2018 | MacBook Pro 15 2013
-
- Moderator fóra
ja tak precizne organiovanou knihovnu nemam.. pouzivam vlastni seznamy takze me se tohle nastesti netyka proto sem se i divil. diky za objasneni
I will maintain an attitude of open-mindedness.
-
Tady je celkem tučné vlákno na stejné téma: https://discussions.apple.com/thread/5337147 a takových je na Apple Discussions víc. Snad s tím Apple v budoucích verzích iOS něco udělá.
Dokonce už jsem se začal poohlížet po nějaké náhradě za defaultní aplikaci na přehrávání hudby, ale nic použitelného jsem zatím nenašel.
Dokonce už jsem se začal poohlížet po nějaké náhradě za defaultní aplikaci na přehrávání hudby, ale nic použitelného jsem zatím nenašel.
-
- Host
já jsem updatoval ráno přes wifi, vše ok... a až zde jsem zjistil, že celou dobu mám parallax zaplý...., ta logika, kdy něco zapínám, tak to přepnu do zeleného ve mě zůstala, takže jsem to měl celou dobu zaplé a trochu jsem nadával na baterku..., každopádně chci hlavně napsat, že jsem nepochopil tu klíčenku, zkusil jsem si ji aktivovat, když jsem si ji při oživení aktivoval, tak jsem postrádal další info o tom, kde se ty data zadají apod, tak jsem ji vypl a zkusil zapnout zase na obědě, kdy jsem měl čas se tomu pověnovat a ejhle, chce mi to poslat nějakou zprávu na mobil a furt nic..., tak nevím a zrovna klíčenka by mne docela zajímala protože hesla mám zatím řešené v jiné aplikaci a rád bych to měl spíše v něčem přímo od applu....
-
- Klub čistého iOS
Bylo by paradni, kdyby se ulozena hesla ukladala na icloud.com a dala se tam po prihlaseni i zobrazit - takhle to ale fungoval bohuzel asi nebude, ze?
-
SMSkou se odesílá potvrzení, když chceš přidat nové zařízení k tvé klíčence.
http://support.apple.com/kb/HT5813?view ... cale=en_US
http://support.apple.com/kb/HT5813?view ... cale=en_US
-
- Mírně pokročilý
Taky mám klíčenku zapnutou, ale zatím nevím, jak ji používat. Myslím si, že když zadám např. poprvé heslo do Appstore, že při příštím přihlášení jej nebude po mně izařízení chtít, jelikož bude již na icloudu uložené. Rozumím tomu správně?
iPhone X - 64 GB Silver; Vodafone; & AirPods
New iPad 2018 - 128 GB Cellular Silver; T-Mobile; Apple Pencil
MacBook Air 13" - 256 GB SSD (early 2015), macOS Monterey12.0.1
Apple Watch 5 - silver case; 40 mm, watchOS 8.1
![Wink ;-)](./images/smilies/wink.gif)
New iPad 2018 - 128 GB Cellular Silver; T-Mobile; Apple Pencil
MacBook Air 13" - 256 GB SSD (early 2015), macOS Monterey12.0.1
Apple Watch 5 - silver case; 40 mm, watchOS 8.1
-
- Mírně pokročilý
Stale nefunguje posun v menu, pokial sa nedokonci animacia ikon a "nesadnu si". Avsak vsimol som si, ze na dokoncenie animacie nie je cakat pri otvarani zlozky. V tej uz ide skrolovat i pocas animacie. Takto by malo fungovat cele menu!!!
-
- iPhonefil
Ja tej kľúčenke rozumiem tak, že na ďalších iZariadeniach z nej ťahá heslá, čiže ich nemusím zadávať aj na iPhone aj na iPade napríklad. Ak mám teda len iPhone, heslá ukladať síce môžem, no nemám ich kde použiť.
iPhony, iPady, AirPods, AW SE 40/44, ATV 4K (1. gen), MacBook Air (M1, 2020), AirTag. SW väčšinou aktuálny.
-
- Host
Nezjistil nekdo jak vlastne funguje ta icloud klíčenka? Jsem myslel že to bude něco na způsob 1password a ono nic ![Sad :-(](./images/smilies/sad.gif)
![Sad :-(](./images/smilies/sad.gif)
-
- Moderatorka fóra
Zatím jsem zjistila, že když se v safari někam přihlásíš, kde to chce heslo, tak vyskočí tato hláška:
![Obrázek](http://imgupload.sk/images/j/n/jnbu7uwlxidr85mg46z5.png)
Dle toho by se tedy měla hesla přes iCloud synchronizovat se všemi iDevices a ta by si hesla měla pamatovat.
![Obrázek](http://imgupload.sk/images/j/n/jnbu7uwlxidr85mg46z5.png)
Dle toho by se tedy měla hesla přes iCloud synchronizovat se všemi iDevices a ta by si hesla měla pamatovat.
Jsme rádi, že dodržujete PRAVIDLA fóra. Jsi zde nový? PAK ZAČNI ZDE.
-
- Mírně pokročilý
jennydrums píše:kalendář a iPod app to jsou největší faily iOS7.. bohužel..
Já iPod app nevyužívám vůbec, prostě mi nesedl a přišel mi nedodělaný odjakživa. Hudbu si radší pouštím na starém mp3 přehrávači.
-
- iPhone expert
Konečne uplatovaný IPAD 5 na iOS 7.0.3 a nevidím nič take nové bežným okom, ale celkovo sa mi zdá IP o niečo rýchlejší a svižnejší. Ako keby vyťažili maximum z Hardware.
zatiaľ pozitívne pocity.
iPhone 3G, iPhone 5, iPhone 7, iPhone 12 Pro Max 128 Gb Pacific Blue, AirPods, ukážky z výkonu hrania hier na iPhone 12 Pro Max https://youtube.com/channel/UC0epMh6cOejnw5LHXdGSVwA
-
- Host
Já jsem tedy ze 7.0.3 celkem nadšený, konečně mi to přijde jako hotová verza připravena k používání. Na iP5 a iPadu 4 se po vypnutí parallaxu rapidně zvýšila rychlost celého systému, vše je okamžité, svižné - opravdu srovnatelné s iOS 6. A u obou zařízení také pozoruji zlepšení výdrže baterie - na iPhonu ta výdrž nebyla špatná ani předtím, ale baterka šla vždycky šíleně rychle dolů při zapnutých mobilních datech a dokonce i když byl zapnutý. Teď se to zdá lepší, už dokonce téměř srovnatelné s iOS 6. Jinak keychain jsem si zapnul, ale tedy absolutně jsem zatím nepochopil jak funguje.
-
- Host
Tak se mi konečně podařilo aktivovat klíčenku.
Problém byl asi u O2 když jsem zkusil sim Mobil.cz sms s aktivačním kódem přišla hned.
Bohužel u některých webů to nefunguje třeba u Paypalu nebo internet banky mi to nechce uložit heslo.
Takže asi zůstanu u 1Password.
Problém byl asi u O2 když jsem zkusil sim Mobil.cz sms s aktivačním kódem přišla hned.
Bohužel u některých webů to nefunguje třeba u Paypalu nebo internet banky mi to nechce uložit heslo.
Takže asi zůstanu u 1Password.
iPhone 6s+ iPad mini 2
-
- Senior uživatel
ještě bych přidal, že 7.0.3 vyřešilo poskakování v galerii
-
- Klub čistého iOS
Celkovo sa mi tie animacie na 7.0.3 strasne pacia mech s tym nic nerobia a bude to dokonale ![Smile :)](./images/smilies/smile.gif)
Macbook Pro 13 2015
-
- Sponzor 2014
Takze mam dost seriozny problem.
Nesynchronizuje mi hudbu s iPhonom. Teda ak pridam akykolvek novy album do iPhone, proste sa v iPhone nezobrazi. Ak som dobre odpozoroval, robi mi to az od update na 7.0.3.
Skusal som hromadu veci, na restore ale nemam cas, kedze mam v iP cca 5000 skladieb, takze to bude trvat niekolko hodin.
Nestalo sa to niekomu? Riesili ste to?
Nesynchronizuje mi hudbu s iPhonom. Teda ak pridam akykolvek novy album do iPhone, proste sa v iPhone nezobrazi. Ak som dobre odpozoroval, robi mi to az od update na 7.0.3.
Skusal som hromadu veci, na restore ale nemam cas, kedze mam v iP cca 5000 skladieb, takze to bude trvat niekolko hodin.
Nestalo sa to niekomu? Riesili ste to?
MB Pro mid 2010 13" C2D 2.4 GHz, 8GB RAM
iPad Black Wifi, 3rd, 32GB
iPhone 5 white, 64GB
iPhone 5 white, 64GB
-
- Moderator fóra
jo ale uz drive (starsim ios), me pomohlo hudbu odsynchronizovat a znovu celou nasynchronizovat
-
- Sponzor 2014
Vyšel iOS 7.0.3
Nojo, budem to musiet podstupit, stale lepsie, ako restore
Dakujem za radu, dam vediet, ako to dopadlo.
EDIT: pomohlo odsynchronizovanie a spat sync hudby, velka vdaka![Wink ;)](./images/smilies/wink.gif)
EDIT: pomohlo odsynchronizovanie a spat sync hudby, velka vdaka
![Wink ;)](./images/smilies/wink.gif)
MB Pro mid 2010 13" C2D 2.4 GHz, 8GB RAM
iPhone 5 white, 64GB
iPhone 5 white, 64GB
-
jennydrums píše:...když mám u jednoho interpreta několik alb. Bývalo to tak, že jsem vybral umělce a další obrazovka byl hezky přehledný seznam alb, ze kterého jsem si vybral. Dnes je to řešeno tak, že vidím první album z devíti a už i seznam skladeb v daném albu. Když si chci vybrat album které je na konci seznamu, tak je třeba se k němu doscrollovat...
Aktuálně řeším aplikací https://itunes.apple.com/us/app/cartune ... 08192?mt=8, před časem jsem jí dokonce chytil v akci zdarma.
-
- iPhonefil
Dekuji, krasna aplikace! Diky moc
Macbook pro Retina 2015, 13" 256GB, 8GB RAM
iPhone 6S space gray, 64GB
iPhone 6S space gray, 64GB
-
- Host
Brouzdal jsem tady docela dlouho. Koupil jsem si iPhone 5S a po připojení k Macu se mi stáhla aktualizace. To by nebyl takový problém, ale najednou mi nejde odmítnout hovor, když mi někdo volá. Prošel jsem celý mobil a nevím jak to udělat.
Dále nikde jsem se nedočetl k čemu je dobrý to omezení, co to vlastně umí??
Díky za rady![Smile :)](./images/smilies/smile.gif)
Dále nikde jsem se nedočetl k čemu je dobrý to omezení, co to vlastně umí??
Díky za rady
-
- Moderator fóra
Pokiaľ mobil práve používaš a niekto ti zavolá, ukážu sa ti 2 tlačidlá - zdvihnúť a zložiť. Ak mobil práve nepoužívaš a je zamknutý a niekto ti zavolá, objaví sa ti len 1 tlačidlo - na potiahnutie pre zdvihnutie, hovor zložíš dvojitím stlačením power tlačidla
MacBook Air
Magic Mouse
iPhone 5
Magic Mouse
iPhone 5
-
- Mírně pokročilý
Omezeni - lze vypnout/zakazat delat zmeny v nekterych nastavenich. Jdou i vypnout in-app nakupy(treba kdyz si hraje dite at neutrati penize). Nektere veci se hodi mit zamknute kdyby byl telefon odcizen. Jako treba nastaveni polohovych sluzeb.
-
- Host
Díky chlapy, jsem zase chytřejší. Ikdyž mě sere to volání, že to nejde nastavit a není to tam pořád. Ale díky za info, pomohlo.