Jak dostat fotky z iPhonu?

Odpovědět
Gint

Jak dostat fotky z iPhonu?

Příspěvek od Gint »

Přeji krásné nedělní dopoledne.
Mám otázku.. Lze dostat všechny fotky z iPhonu jinak než přes iTunes ? Předem díky za odpověď, Gint

VAROVÁNÍ MODERÁTORA:

upraven nazev vlakna, nazev "Obrázky" nam na prvni pohled nic moc nerekne, priste si to zmenis sam podle pravidel jinak to mazu . jh

simonecek
Host
Host

Re: Obrázky

Příspěvek od simonecek »

Při připojeni k počítači se ti objeví jednak iTunes a jednak vymenitelny disk,jako kdyz připojiš foťák,tam jsou všechny fotky,vyfocene iphonem

Gint

Re: Jak dostat fotky z iPhonu?

Příspěvek od Gint »

diky :)) uz to mam. a ted jeste jedna otazka. Jde udelat restore i jinak nez pres iTunes ? protoze kdyz stahuji novy soft tak se to sekne 0,1 MB pred koncem a napise to, ze nastala chyba spojeni.

simonecek
Host
Host

Příspěvek od simonecek »

Zkus dat download only místo download and update,me se to taky stalo...a zkontroluj si místo na disku..

Gint

Příspěvek od Gint »

nikde tu nevidim moznost download only :(

akela111

Příspěvek od akela111 »

A co fotky z predesle synchronizace z predchoziho pc? Tzn. ty, ktery nejsou ve slozce "Fotoaparát", ale "Obrázky"? Jak ty (prosim) dostanu z iphone do pc?
Iphone 5 - win7

offmisha
Host
Host

Příspěvek od offmisha »

zdravím,

potřebuji poradit, jak dostat fotky ze svého iPhona do pc. Dříve se mi v tento počítač zobrazovala ikona iPhone, ale od aktualizace softwaru a aktualizace iTunes se mi nic nezobrazí. V iTunes mi telefon normálně funguje, můžu synchronizovat a pc ho nabíjí.

Neporadíte mi někdo?

Odpovědět