Itunes -problém se synchronizací
Itunes -problém se synchronizací
Zdravím
mám problém s itunes, když připojím ipod touch k PC a spustim itunes tak na horní liště se spustí synchronizace a u kroku 6 z 6 ( čekání na použití změn) mi to vždycky spadne- napíše to program itunes přestal pracovat. Celé itunes jsem nainstaloval znovu ale nepomohlo to a dělá to pořád.
prosím poradte, díky
mám problém s itunes, když připojím ipod touch k PC a spustim itunes tak na horní liště se spustí synchronizace a u kroku 6 z 6 ( čekání na použití změn) mi to vždycky spadne- napíše to program itunes přestal pracovat. Celé itunes jsem nainstaloval znovu ale nepomohlo to a dělá to pořád.
prosím poradte, díky
- rony
- Klub čistého iOS
Re: Itunes -problém se synchronizací
nemas nejake data v sietovych zlozkach?
prezri eventlog co to tam nepise dovod zlyhania
prezri eventlog co to tam nepise dovod zlyhania
/\/\ /\ > /\ / Facebook skupina Uživatelé Apple Watch a fb.com/forum.iphone.cz
mac mini iPhone 4 5S X 13 Pro iPad Pro Pencil TV4 HomePod WATCH AirPods
mac mini iPhone 4 5S X 13 Pro iPad Pro Pencil TV4 HomePod WATCH AirPods
-
- Host
Ahoj,
podařilo se ti problém vyřešit?
Hází mi to stejnou chybičku.
Data se překopírují, ale poté se to zasekne na hlášce - čekám na provedení změň a nic.
Myslíte, že to může být problém registrů ve windows, nebo tak něcoho? Jelikož když připojím jiné zařízení, normálně se mi sesynchronizuje.
Děkuji za odpověď
Verunka M.
podařilo se ti problém vyřešit?
Hází mi to stejnou chybičku.
Data se překopírují, ale poté se to zasekne na hlášce - čekám na provedení změň a nic.
Myslíte, že to může být problém registrů ve windows, nebo tak něcoho? Jelikož když připojím jiné zařízení, normálně se mi sesynchronizuje.
Děkuji za odpověď
Verunka M.
-
- Host
Ahoj, mám úplně stejný problém
budu rád za každou radu
díky P.
![Sad :(](./images/smilies/sad.gif)
budu rád za každou radu
díky P.
-
- Host
me robi to same, chcel som si stiahnut hudbu z pc do iphonu a pri kroku 6 mi to pise caka se na ulozeni zmen a nic a tak mi napise rusi se synchronizacie. Prosim o radu kde by mohol byt problem
-
- Host
mne zas robi to ze ked dam synchronizaciu tak po chvili vypise ze Itunes nedokaze identifikovat aplikacie v telefone a koniec .. cize nemozem stiahnut aplikacie.
-
- Host
- Mám problém s itunes, když připojím iphone k PC a spustím itunes tak na horní liště se spustí synchronizace a u kroku 6 z 6 se data překopírují, ale poté se to zasekne na hlášce - čekám na provedení změň a nic.
-
- Host
Mně pomohlo, když jsem si koupil nový kabel.
Když se tak nad tím člověk i zamyslí, dává to docela smysl, že všchny ty potíže dělají špatné, staré,
zkrátka opotřebované kabely, se špatným kontaktem.
Nechci firmu Apple nijak obviňovat, ale myslím si, že ty kabely jsou naschvál vyrobené "na dobré slovo".
My těch kabelů Usb do iPřístrojů máme doma už tak deset a stále se kupují nové. Velmi chytré od Applu.
No-Offense.
Každopádně to vyzkoušejte a uvidíte
....
Když se tak nad tím člověk i zamyslí, dává to docela smysl, že všchny ty potíže dělají špatné, staré,
zkrátka opotřebované kabely, se špatným kontaktem.
Nechci firmu Apple nijak obviňovat, ale myslím si, že ty kabely jsou naschvál vyrobené "na dobré slovo".
My těch kabelů Usb do iPřístrojů máme doma už tak deset a stále se kupují nové. Velmi chytré od Applu.
No-Offense.
Každopádně to vyzkoušejte a uvidíte
![Wink ;-)](./images/smilies/wink.gif)