terry - nový moderátor!
-
- Starý pes fóra :)
Re: terry - nový moderátor!
Pozorný to watterman
iPhone 4 16GB iOS 5 beta | MacBook Air 13" C2D 1.86 GHz, , 4GB RAM, 128GB SSD
Já chci taky!
Ale za své někdy arogantní chování si to nezasloužím!
@terry - nj, kdyby jsi mě neupozornil, trvalo by to trochu déle. To jenom aby si tady lidé nemysleli, že tady číhám ve dne v noci..
Ale za své někdy arogantní chování si to nezasloužím!
@terry - nj, kdyby jsi mě neupozornil, trvalo by to trochu déle. To jenom aby si tady lidé nemysleli, že tady číhám ve dne v noci..
-
- Administrator
arogantní někdy moderátor být musí .. jak říkám pořád dokola fórum roste a já velmi pozorně sleduji jak se lidi chovají a vyjadřují neboj
Respektujte pravidla, pak si u mě můžete stěžovat na moderátory.
@ Julek - já vím, velký bratr nás hlídá...
Ale myslím že jsou tu lidé co si to zaslouží více.. jako příklad Diablo, S474N (nebo jak to je ). Ale o tomhle tohle téma není.
Jdeme gratulovat Terrymu.
EDIT: 1000. příspěvek
Ale myslím že jsou tu lidé co si to zaslouží více.. jako příklad Diablo, S474N (nebo jak to je ). Ale o tomhle tohle téma není.
Jdeme gratulovat Terrymu.
EDIT: 1000. příspěvek
Zmíněné osoby si o to asi nepožádaly a nemají tolik napsaných příspěvků ..
@ Zedjunior - teď Tě nechápu:
1) Proč by o to měl někdo žádat?
2) jakou souvislost má hodně napsaných příspěvků s moderováním?
1) Proč by o to měl někdo žádat?
2) jakou souvislost má hodně napsaných příspěvků s moderováním?
-
@Zedjunior: já si o to taky nepožádal, to se neboj A na počtu příspěvku nemusí záležet.
watterman: fuj, do jaké diskuze jsem se to zase připojil že je tu nějaký rejpal
1) Bylo to myšleno pouze ironicky
2) Skoro to tak vypadá
terry: neboj, vůbec o tobě nepochybuji
1) Bylo to myšleno pouze ironicky
2) Skoro to tak vypadá
terry: neboj, vůbec o tobě nepochybuji
@ Zedjunior - připadalo mi to jako narážka... Tak jsem žádal o vysvětlení, abych to pochopil...
Potom jestli jsi si všiml, tak tam jsou lidé co mají méně příspěvků a taky jsou moderátory a jeden co má hodně příspěvků a není moderátorem. Jakto?!
Potom asi nebude platit přímá úměra, čím více příspěvků tím větší šance... Když to tam někteří porušují
Potom jestli jsi si všiml, tak tam jsou lidé co mají méně příspěvků a taky jsou moderátory a jeden co má hodně příspěvků a není moderátorem. Jakto?!
Potom asi nebude platit přímá úměra, čím více příspěvků tím větší šance... Když to tam někteří porušují
Všiml jsem si toho také, a proto je v mém předchozím příspěvku napsáno "Skoro to tak vypadá"
-
- Host
Gratulujuuuu
Apple iPhone 4 / fw 4.2.1 NON JB
Apple Macbook Aluminium / 2.4Ghz
-
tiež sa pripojím...
takže vítej kolego
takže vítej kolego
iPhone X space gray 64 GB,
Apple Watch 44mm space gray,
MacBook white 2.1GHz, OS X Lion 10.7.5
iPhone.cz
iPhone.cz
Gratuluju cekal jsem uz jen na to kdy to prijde, stejne jako sem to cekal u Ilijusina ....
K tem prispevkum .. nezapominejte ze nam to tu Moderatori neustale Spamuji o informacich ze byl Topic presunut a zamknut nebo poucovanim nove prichozich jak maji psat svoje prispevky Takze ono to jen dela takovy opticky dojem.
.... Trochu si do naseho noveho moderatora rypnu neberte to vazne ...
Jak je mozne ze na Foru ktere se zabyva vyhradne iPhony se stal Moderatorem clovek , ktery iPhone vubec nevlastni ... ale tak to byl trochu OT ..
( nemusite mi na to odpovidat ja to vim ale nemohl sem si to proste odpustit )
K tem prispevkum .. nezapominejte ze nam to tu Moderatori neustale Spamuji o informacich ze byl Topic presunut a zamknut nebo poucovanim nove prichozich jak maji psat svoje prispevky Takze ono to jen dela takovy opticky dojem.
.... Trochu si do naseho noveho moderatora rypnu neberte to vazne ...
Jak je mozne ze na Foru ktere se zabyva vyhradne iPhony se stal Moderatorem clovek , ktery iPhone vubec nevlastni ... ale tak to byl trochu OT ..
( nemusite mi na to odpovidat ja to vim ale nemohl sem si to proste odpustit )
-
ja ti odpoviem (tiež OT).
k tým našim (moderátorským) príspevkom čo robia opticky dojem... priznám sa, nepochopil som pointu
a prečo terry? to že nemá iPhone a má také znalosti aké má, ho odlišuje od ostatných...takže si to určite zaslúžil. moderovanie aj tak nemá nič spoločné s počtom príspevkov.
...ale v každom prípade, ja a ani ty o tomto nerozhodujeme
Záver: terrymu držím palce.
k tým našim (moderátorským) príspevkom čo robia opticky dojem... priznám sa, nepochopil som pointu
a prečo terry? to že nemá iPhone a má také znalosti aké má, ho odlišuje od ostatných...takže si to určite zaslúžil. moderovanie aj tak nemá nič spoločné s počtom príspevkov.
...ale v každom prípade, ja a ani ty o tomto nerozhodujeme
Záver: terrymu držím palce.
iPhone X space gray 64 GB,
iPhone.cz
iPhone.cz
-
- Administrator
taky jem doplním, terry ač iphone zatím nemá projevil daleko víc znalostí než majitelé a udělal pro fórum hodně.. opravdu t není o počtu příspěvků, ani ne jak dlouho je člověk zaregistrovaný na fóru a tak... koukám jak lidi píšou jak se chovají k ostatním atd .. to je celé, fórum neustále roste a myslím že je to jen ku prospěchu. Moderátor není něco víc, je to člověk který má chuť a ochotu věnovat iphone.cz ještě více času... musí fungovat dlouhodobě a pořád, pak si jich začnu všímat, a věřte mi že opravdu sleduji všechny lidi kteří jsou tu často...
Respektujte pravidla, pak si u mě můžete stěžovat na moderátory.
-
@Diablo: jasně, rozumím ti.. Já si o post moderátora sám nezažádal Ale samozřejmě s radostí přijal.
A k počtu příspěvků - je pravda, že moderátoři je taky získávají tím, co píšeš, ale není toho zas tolik. Navíc, já jich mám dost i bez toho
A kdyby se to bralo podle toho, jak je kdo na foru dlouho, neměl bych šanci.
A k počtu příspěvků - je pravda, že moderátoři je taky získávají tím, co píšeš, ale není toho zas tolik. Navíc, já jich mám dost i bez toho
A kdyby se to bralo podle toho, jak je kdo na foru dlouho, neměl bych šanci.
To co sem napsal pod tou gratulaci neberte vazne .. a ja vam rikal ze mi nemate odpovidat ze ty duvody znam ....