Dobrý den,
poprosil bych zkušenější o názor na následující chování/vlatsnost.
Koupil jsem si v T-Mobilu iPhone 5S. Do teď jsem byl zarytý Androiďák a poslední telefon jsem používal HTC One. Neměl jsem k němu sebemenší výhrady. Byla ale možnost vzít nějaký telefon za super podmínek na firmu, tak jsem se rozhodl, že zkusím iPhone, abych měl konečně objektivní srování - když je tak podle všech mých přátel skvělý
Musím říct, že na pár drobností (problém synchronizace PUSH mailů, slabá wifi, slovník T9) mi opravdu vyhovuje. Co je ale absolutně nesnesitelné je výdrž baterie. Pokud ho přes noc nabiju, ráno v 8 jej odpojím a normálně používám (telefon, emaily - 3 schránky, 2x IMAP, 1x push, web, wifi, BT v autě na Parota), ve dvanáct mám 50% baterie. Nepřehrávám videa, nepouštím muziku, nefotím. Ve srovnání s HTC One, které při stejném používání mělo kolem té dvanácté cca 80% baterie je to vážně tragédie. Na stránkách Applu je uveden oficiální čas používání cca 8-9 hodin. A pokud v mém případě vezmu čistý čas používání mezi tou 8 - 12, tak je to cca něco kolem hodiny, hodiny a půl. Zbytek je v pohotovosti. Povypínal jsem vše co šlo... Siri, polohové služby, operátora fixnul na T-Mobile, vypl efekty..
Koukal jsem se, že Apple měl nějaké problémy s výdrží pár tisíc kusů iPhonů
http://9to5mac.com/2013/10/31/how-apple ... -problems/ Nezdá se mi, ale že bych zrovna já byl takovej smolař. A nabíjení mám také ok (cca 2hodiny z 10% do plného nabití)
Poprosím zkušenější o radu, jak se v tomhle případě zachovat. Reklamovat? Častěji nabíjet? Nějaké jiné nastavení?
Děkuju.