Poslední dobou se mi velice často stává následující problém v App Store a je jedno z jakého zařízení jsem k němu připojen (iMac, iPad, iPhone):
Chci napsat recenzi na nějakou aplikaci, hru nebo hudbu. Ohodnotím napřed hvězdičkami a poté vyplním dotazník na recenzi a odešlu. Vím, že se to tam neobjeví ihned, ale třeba až za den (nejspíš nějaká auto cenzura). Druhý den se podívám a moje recenze a hodnocení stále nikde a prostě ji App Store ignoruje a tváří se, jako bych žádnou neposlal. Takhle se mi to povede úspěšně odeslat třeba až na třetí pokus. Zaznamenal už někdo podobný problém?
Nespolehlivé odesílání recenzí na App Store
-
- Mírně pokročilý
iPhone 5s 32 GB
iPad Air 32 GB
iPad Air 32 GB
-
- Klub čistého iOS
Re: Nespolehlivé odesílání recenzí na App Store
Aj mne sa to stalo pár x .preto už nepíšem ![Wink ;-)](./images/smilies/wink.gif)
![Wink ;-)](./images/smilies/wink.gif)
PC:Win8.1 Pro,Iphone 3G IOS 4.1.2,iPhone 4S 16gb IOS 9.2.3,iPhone 5S 16 GB iOS ,9.3.3,iPhone 6S 64GB iOS 9.3.3,iPad 2 16gb Wifi ios 9.2.3
-
- Moderatorka fóra
A davate si zobrazit most recent? To se recenze seradi od nejnovejsich a tam bx mela byt pak i ta vase.
Jsme rádi, že dodržujete PRAVIDLA fóra. Jsi zde nový? PAK ZAČNI ZDE.
-
- Mírně pokročilý
To jsem zkoušel, ale tím to nebude. Problém bude opravdu asi na straně App Store, protože i když nedáte "Most Recent", tak nejnovější recenze je vždy až dole a to jsem kontroloval. Navíc to, že se recenze neodeslala poznám tak, že když ji chci napsat znovu a byla by tam, tak by se mi zobrazila ta odeslaná pouze k editaci. Takto mi to nabízí pouze prázdnou stránku, kam musím napsat vše znovu.
iPhone 5s 32 GB
iPad Air 32 GB
iPad Air 32 GB
-
- Moderatorka fóra
V tom pripade fakt chyba na strane apple.
Jsme rádi, že dodržujete PRAVIDLA fóra. Jsi zde nový? PAK ZAČNI ZDE.
-
- Suspect
No to je novina
Nekdy jsem tam videl i 2 sve recenze najednou...
Nekdy jsem tam videl i 2 sve recenze najednou...