iPhone 5s - dostupnost, reakce a zkušenosti
-
- Moderatorka fóra
Re: iPhone 5S - dostupnost, reakce a zkušenosti
Tak HB svým způsobem hrozný není, má akorát prostě od předchozích generací jinší zvuk.
Jsme rádi, že dodržujete PRAVIDLA fóra. Jsi zde nový? PAK ZAČNI ZDE.
-
- iPhone expert
Strašne mi blbne TouchID, posledné dni niekedy ani na tri krát neodomkne a potom musím zadávať to 25 miestne heslo čo je otrava, skúšal som znovu nasnímať prst ale aj tak sa mi stáva že nefunguje aspoň pri 50% z pokusov. Väčšinou trošku pomôže vyleštenie HB ale to sa mi za každým nechce, stačí malá špinka a už to nefunguje. Má to niekto podobné? Uvažoval som že vypnem touchID ale potom prečo som ten iPhone vlastne kupoval?
iPhone 6 Plus
iPad Air
Macbook Air 13"
iPod Nano 7G
iPad Air
Macbook Air 13"
iPod Nano 7G
-
- Host
Tak dnes dorazil!!! Alza ať jde do háje. Příště budu chytřejší
-
- Moderator fóra
macodk3 píše:Strašne mi blbne TouchID, posledné dni niekedy ani na tri krát neodomkne a potom musím zadávať to 25 miestne heslo čo je otrava, skúšal som znovu nasnímať prst ale aj tak sa mi stáva že nefunguje aspoň pri 50% z pokusov. Väčšinou trošku pomôže vyleštenie HB ale to sa mi za každým nechce, stačí malá špinka a už to nefunguje. Má to niekto podobné? Uvažoval som že vypnem touchID ale potom prečo som ten iPhone vlastne kupoval?
tak proc mas proboha 25ti mistne heslo?
iPhone 2G 8GB
iPhone 7 128GB Jet Black
iPad Mini with Retina 32GB Silver
Macbook Pro 13" mid-2009
iPhone 7 128GB Jet Black
Macbook Pro 13" mid-2009
-
- Mírně pokročilý
hawry píše:Bych jim dal 12dni a pozadal o reklamaci ve 14ti denni lhute. Pokud budes reklamovat po uplynuti teto doby, tak muze prijit refundovany kousek. Aspon tak mi to bylo podano na apple lince.
Trochu nechapu, reklamace jako reklamace ne?
iPhone 5S 16GB Space Grey
Macbook Pro 13" Retina 2015
-
- Host
ani ne, ve 14ti denni lhute prijde bez reci novy kus, po 14ti denni muze prijit refundovany kus (taky nemusi). Jiste, ze zacatku asi moc refundovanych nebude.
-
- Sponzor 2014
iPhone 5S - dostupnost, reakce a zkušenosti
Ne. Legislativne muzes ve 14 dnech pozadovat vymenu bez udani duvodu. Po uplynuti teto doby standardni reklamacni proces ala 30 dni.
Hodne zjednodusene, najdi si to.
Hodne zjednodusene, najdi si to.
-
- Mírně pokročilý
Takze kdyz bych jim tam zitra zavolal a rekl jim, ze mi hrka PB a chtel bych pozadat o vymenu tak se nebudou nejak cukat?
-
- Moderator fóra
OT: to takhle doma zkoušíte všechny věci a hned reklamujete?
Co myslíte že Apple asi s těmi kousky, co jim někdo vrátí, protože štěrká, dělá?
Přebalí a pošle zpátky do prodeje.
To byste šli vrátit boty do obchodu že vám na chodníku klapou více než ty předchozí?
Co myslíte že Apple asi s těmi kousky, co jim někdo vrátí, protože štěrká, dělá?
Přebalí a pošle zpátky do prodeje.
To byste šli vrátit boty do obchodu že vám na chodníku klapou více než ty předchozí?
" Nekdo ma rád vláčky ...někdo Apple Hračky "
Manual iPhone
iPhone 5S 32GB SpaceGrey MacBook White 2010 iPad Mini 16GB Black wifi
Manual iPhone
-
- Sponzor 2014
Souhlasim s barberrym.
Mike: Legislativu si nastuduj. Je nesmysl odstupovat kvuli PB.
Mike: Legislativu si nastuduj. Je nesmysl odstupovat kvuli PB.
-
- iPhonefil
taky tomu nerozumím. To všichni po rozbalení skutečně hledáte co by mohlo být o 1% lepší? Je to směšné a vypovídá to o hodnotách člověka. Až nebude fungovat, nebo bude skutečně hoodně rušit, pak bych to řešil, ale prosím nehroťte to zbytečně...Neříkám, že po rozbalení zařízení neprohlédnu, protože jsem rozbalil x rozlepených iPhonů, x iPhonů s vadnými pixely,...ale toto neřeším a ano, mě se PB taky hýbe, ale je to úplně jedno proboha. Aspoň se tak jednoduše nezasekne při troše prachu a je tam rezerva...a nebojte, iPad Vám za PB nezapadne...
Macbook pro Retina 2015, 13" 256GB, 8GB RAM
iPhone 6S space gray, 64GB
-
- Host
Tak tak.
Někteří jste fakt magoři.
Řešte věci, co stojí za vaši energii a na ostatní se vyse*te.
Hrkající PB... Panejo.
Někteří jste fakt magoři.
Řešte věci, co stojí za vaši energii a na ostatní se vyse*te.
Hrkající PB... Panejo.
-
- iPhone expert
tvosi píše:tak proc mas proboha 25ti mistne heslo?
Preto lebo keď sa mi niekto snaží dostať do mobilu tak nemá žiadnu šancu keďže cez touchID neprejde a heslo neuhádne nikdy. A ja spolieham na to že sa mobil odomkne na odtlačok a nebudem musieť zadávať to heslo.
iPhone 6 Plus
iPad Air
Macbook Air 13"
iPod Nano 7G
iPad Air
Macbook Air 13"
iPod Nano 7G
-
- Host
25ti místné heslo co tam máš seznam agentů CIA jestli ne tak je to fakt trochu paranoidní , jinak nevím proč by někdo neřešil to hrkající pb pokud to někomu dělá třeba při videu, aniž by s tím silně třepal, problém to je
-
- Moderator fóra
macodk3 píše:tvosi píše:tak proc mas proboha 25ti mistne heslo?
Preto lebo keď sa mi niekto snaží dostať do mobilu tak nemá žiadnu šancu keďže cez touchID neprejde a heslo neuhádne nikdy. A ja spolieham na to že sa mobil odomkne na odtlačok a nebudem musieť zadávať to heslo.
Mno to nema sanci ani v pripade ze pouzijes 8mi mistne heslo kombinujici cislo, specialni znak a pismena
iPhone 2G 8GB
iPhone 7 128GB Jet Black
Macbook Pro 13" mid-2009
iPhone 7 128GB Jet Black
Macbook Pro 13" mid-2009
-
- Klub čistého iOS
Manzelkyn 5S biely. Powerbutton hrka, nie je to vsak nic co by vadilo.
Subjektivne HB v porovnani s mojou 5 je tichsi a "makksi" na stlacenie. Podobe ako ipad4.
Clovek by nepovedal, ale pri praci sa mi zda rychlejsi ako 5-ka. A to da na 5-ku nemozrm stazovat.
Este poznatok k farbam cierny (5) a silver (5s) ak by to niekoho zaujimalo.
Pri prestriedani - fakt mam pocit, ze ios7 je viac prisposobeny k bielemu tel. Nejako to viac ladi. Clovek si to ale nevsimne kym nema obe varianty naraz dlhodobejsie v ruke na prestriedanie.
Plus opticky posobi v pozitivnom zmysle biely vacsim dojmom - najma display. Mam pocit ako keby cierny mal display mensi, co je blbost. Najma v samotnom prostredi ios.
Za mna pozitivna skusenost zatial. Ale myslim, ze majitelia 5 nemaju dovod menit. Ostatni urcite.
Subjektivne HB v porovnani s mojou 5 je tichsi a "makksi" na stlacenie. Podobe ako ipad4.
Clovek by nepovedal, ale pri praci sa mi zda rychlejsi ako 5-ka. A to da na 5-ku nemozrm stazovat.
Este poznatok k farbam cierny (5) a silver (5s) ak by to niekoho zaujimalo.
Pri prestriedani - fakt mam pocit, ze ios7 je viac prisposobeny k bielemu tel. Nejako to viac ladi. Clovek si to ale nevsimne kym nema obe varianty naraz dlhodobejsie v ruke na prestriedanie.
Plus opticky posobi v pozitivnom zmysle biely vacsim dojmom - najma display. Mam pocit ako keby cierny mal display mensi, co je blbost. Najma v samotnom prostredi ios.
Za mna pozitivna skusenost zatial. Ale myslim, ze majitelia 5 nemaju dovod menit. Ostatni urcite.
iPhone 11Pro Silver 64GB, Telekom SK, bez JB
WATCH 44mm oceľové, Series 4, GPS+LTE
iPad mini 5, 64GB, wifi, SG
MBPro 13" 2018, i5, 16GB, 1TB SSD, Space Grey
WATCH 44mm oceľové, Series 4, GPS+LTE
iPad mini 5, 64GB, wifi, SG
MBPro 13" 2018, i5, 16GB, 1TB SSD, Space Grey
-
- Moderator fóra
Raiton10 píše:, jinak nevím proč by někdo neřešil to hrkající pb pokud to někomu dělá třeba při videu, aniž by s tím silně třepal, problém to je
Tohle je naprosto normální příklad, kdy to vadí při používání, stejně to chápu, když to dělá kravál při vibracích při zvonění.
Ale reklamovat to protože při třesení to šterká a jinak to není v ničem omezující, to mi přijde nenormální.
" Nekdo ma rád vláčky ...někdo Apple Hračky "
Manual iPhone
Manual iPhone
-
- Host
můžete někdo prosím porovnat rychlost prostředí iOS7 na iPhone 5 a 5s ? pohyb v menu, otevírání fotoaparátu, safari, email apod. ? Zda je třeba 5s rychlejší?
Nevím zda si připlatit 4-5tis za nový model nebo si koupit starší typ? (64gb)
Změn u 5s oproti iPhone 5 moc není, jenom lepší foťák, a nějaké ty vnitřnosti (procesor, 64bit apod.), tak se ptám jestli je to znát při běžném používání (video stříhat na tom nechci a upravovat fotky také ne )
díky
Změn u 5s oproti iPhone 5 moc není, jenom lepší foťák, a nějaké ty vnitřnosti (procesor, 64bit apod.), tak se ptám jestli je to znát při běžném používání (video stříhat na tom nechci a upravovat fotky také ne )
díky
-
- iPhone guru
Nájdi si to na Youtube.. je tam toho kvantum...
-
- Host
tak už mi konečně taky došel, sice už mě některé komentáře přímo štvaly, když to tady objednávali lidi minulej týden a měli ho dřív než já,ale teď už jsem taky spokojenej ) Co se týče hardwarových tlačítek, jsou volnější než u iPhone5,ale to, že je tlačítko volný neznamená, že to tak být nemá nebo že je vysloveně něco špatně. Při vibracích jsem si ničeho zvláštního nevšimnul, takže by to mělo být OK. Oproti iPhone 5 mi přijde, že jsou barvy (minimálně podání bílé) trošku "teplejší". Pak jsem si všimnul, že moje stará 5ka vibruje víc nahlas,ale to není něco co by mi nějak vadilo. A to je zatím tak nějak všechno, čeho jsem si stačil zatím všimnout a co se týče rychlosti...zase takovej rozdíl to určitě není
-
- Host
jarjarbinks píše:můžete někdo prosím porovnat rychlost prostředí iOS7 na iPhone 5 a 5s ? pohyb v menu, otevírání fotoaparátu, safari, email apod. ? Zda je třeba 5s rychlejší?
díky
Při běžném používání to znát není. Rozdíl rychlosti o 1-2 sekundy.
-
- Mírně pokročilý
Jojo mate recht, kaslu na reklamaci. Pri vibracich to vubec neni slyset, videa moc nenatacim takze to necham plavat.
Jinak vcera jsem uplne vyzdimal baterku, do 5 rano byl na nabijecce a kdyz jsem se ve dve odpoledne koukal tak baterka porad na 100% (vypnuta wifi, v praci nic nechytnu). Tak snad bude baterie v cajku.
Model A1457
Jinak vcera jsem uplne vyzdimal baterku, do 5 rano byl na nabijecce a kdyz jsem se ve dve odpoledne koukal tak baterka porad na 100% (vypnuta wifi, v praci nic nechytnu). Tak snad bude baterie v cajku.
Model A1457
-
- Host
Tak už mi taky dorazil.
5S Gold 32GB, od O2 za 20.995 Kč, sice je to o tisícovku nad Apple.cz, ale nikdo jiný z operátorů tuhle verzi myslím ještě nemá a hlavně jsem u nich měl HW dotaci z rámcovky.
K tomu (RED) Case, fakt se mi líbil na Apple.cz, koupil jsem si sice nejdřív nějakou srandu asi za 180 Kč rovnou v O2 (gumový mléčně průhledný zadní kryt + folie na displej která má překvapivě takový povrch, že VŮBEC nejde poznat že tam je), ale když jsem se potom jel kolem iTouche (Zlín), nedalo mi to a překvapivě tam ten 5S Case fakt měli v červené, jen jeden
Power Button mi taky chrastí, někdo tady psal o videu - je to slyšet při natáčení? Pokud ano, je to fakt problém, ale vypadá to na vadnou sérii, čekat 2 měsíce jestli se to číňanům podaří vyrobit líp se mi moc nechce, možná tak po novém roce, až nebude takový nedostatek
5S Gold 32GB, od O2 za 20.995 Kč, sice je to o tisícovku nad Apple.cz, ale nikdo jiný z operátorů tuhle verzi myslím ještě nemá a hlavně jsem u nich měl HW dotaci z rámcovky.
K tomu (RED) Case, fakt se mi líbil na Apple.cz, koupil jsem si sice nejdřív nějakou srandu asi za 180 Kč rovnou v O2 (gumový mléčně průhledný zadní kryt + folie na displej která má překvapivě takový povrch, že VŮBEC nejde poznat že tam je), ale když jsem se potom jel kolem iTouche (Zlín), nedalo mi to a překvapivě tam ten 5S Case fakt měli v červené, jen jeden
Power Button mi taky chrastí, někdo tady psal o videu - je to slyšet při natáčení? Pokud ano, je to fakt problém, ale vypadá to na vadnou sérii, čekat 2 měsíce jestli se to číňanům podaří vyrobit líp se mi moc nechce, možná tak po novém roce, až nebude takový nedostatek
-
- Host
tak jsem přišel na novou věc ) power button jde dost slyšet, když mám iphone v ruce a vibruje:) ale to i tlačítka + -....a jako celkem mě to štve...ani ten blbej samsung nevydává takovýhle zvuky a to ho k smrti nenávidim :/
iPhone 5S - iOS 8.1.3.
-
- Host
a nejak se mi na tom seka i Real Racing 3...aspon oproti 5ce teda mi prijde:/
iPhone 5S - iOS 8.1.3.
-
- Host
Ahoj předevčírem mi přišel iphone 5s a zdá se mi že mám oproti přítelkyni která má iphone 5 žlutější displej, jde to hodně vidět na bíle barvě. Je to normální ?
-
- Host
kalafuna: jj, taky to tak mam, nic neobvykleho
iPhone 5S - iOS 8.1.3.
-
- Host
"Žlutou bílou" taky potvrzuji. Je to patrné zejména při nižší intenzitě jasu.
iPhone -> iPhone 3G S -> iPhone 4 S -> iPhone 5 S -> iPhone 6 Plus + iPad 3 g + iMac
-
- Host
Dobře to jsem rad ze nejsem sám a ještě se chci zeptat když vybíráte melodii pro sms a dáte tam kukuřici tak mi repracek na zacatku melodie jakoby lupne (plna hlasitost)
-
- Host
to se mi stalo taky kdyz jsem mi poprve pipla smska...ale pak uz se to nejak rozehralo....kazdopadne reprodukce mi prisla lepsi z iphone 5, z 5S to je strasne ve vyskach ten zvuk mi prijde
iPhone 5S - iOS 8.1.3.
-
- Host
OK a ještě jedna věc, stalo se vám někdy ze presnaou fungovat všechny tlačítka a iPhone se cca po 2 min samovolně restartuje ?
-
- Host
tak to se mi jeste nestalo, vcera mi jen nesla vyjet ani jedna lista, ale po vypnuti/zapnuti uz to bylo ok
iPhone 5S - iOS 8.1.3.
-
- Mírně pokročilý
Vzdy kdyz koupim novy iPhone/iPad
Prvne vzdy zkusim pokecat se Siri Ma uplne jiny hlas, tvrva nez se reproduktor rozehraje
Prvne vzdy zkusim pokecat se Siri Ma uplne jiny hlas, tvrva nez se reproduktor rozehraje
Macbook Air 2013 i5 256GB
iPhone 5S Space Grey
iPhone 6 64 GB Space Grey
iPhone 5S Space Grey
iPhone 6 64 GB Space Grey
-
- Host
Kromě toho power buttonu - u kterého jsem žádné znatelné problémy způsobené chrastěním nezaznamenal mě mnohem víc vadí HOME tlačítko, nějak podivně se mačká, jakoby venkovní část tlačítka nedosahovala na tu vnitřní - je tam taková vůle při zmáčknutí. Zaznamenal to někdo taky?
-
- Moderator fóra
Dneska jsem si osahal gold verzi a musím říct, že jsem rád, že mám stříbrný. Ta zlatá mě osobně vůbec nenadchla
iPhone 6 16GB
iPad 4 32GB
MacBook Pro (late 2008, 2.4 GHz, 8GB RAM)
iPad 4 32GB
-
- Starý pes fóra :)
Já jsem naopak rád, že jsem po bílostříbrné pětce zase u jiné barvy a champagne bych si určitě vybral znovu. Nicméně je dobře, že je výběr a každý si může vybrat podle svého gusta.
Galaxy Note 20 Ultra 5G Mystic White [QS 865+] | Samsung Galaxy Watch 3 | Galaxy Buds+ White
-
- Senior uživatel
ta gold verze neni vubec gold verze ))) je to spis nejaka svetle hneda..... mel jsem v ruce jak gold tak white variantu.. a white byl vyherce )))
[*]iPad 2 Wi-Fi 16 GB Black JB
[*]iPhone SE 16 GB Gold
[*]iPhone 6 16 GB White
[*]iPhone X 64 GB Black
[*]iPhone SE 16 GB Gold
[*]iPhone 6 16 GB White
[*]iPhone X 64 GB Black
-
- iPhonefil
je to šampaňská zlatá...
Macbook pro Retina 2015, 13" 256GB, 8GB RAM
-
- Moderator fóra
Chrono Leggionaire píše:Já jsem naopak rád, že jsem po bílostříbrné pětce zase u jiné barvy a champagne bych si určitě vybral znovu. Nicméně je dobře, že je výběr a každý si může vybrat podle svého gusta.
Já měl právě předtím černou čtyřku, takže pro mě je bílá taky změna. Souhlasím, je dobře, že je více variant a každý si může vybrat co se mu líbí.
iPhone 6 16GB
iPad 4 32GB
iPad 4 32GB
-
- Moderator fóra
Vystřídal jsem černou i bílou, nicméně jsem se uchýlil k šedé, která se mi jeví elegantní.
Akorát jak je v pouzdře, tak se ta elegance trochu ztratí. Asi koupím gumový bumper s průhledným krytem zad.
Akorát jak je v pouzdře, tak se ta elegance trochu ztratí. Asi koupím gumový bumper s průhledným krytem zad.
iPhone 14 Pro 256GB Silver.
iPhone 12 Mini 64GB RED as reserved.
MacBook Pro 16" M1 Max 24-Core GPU, 32GB Memory, 1TB SSD
iPhone 12 Mini 64GB RED as reserved.
MacBook Pro 16" M1 Max 24-Core GPU, 32GB Memory, 1TB SSD