Zlá bateria? Vybitie pri polovičnej kapacite
-
- Host
Zlá bateria? Vybitie pri polovičnej kapacite
Zdravim.. Mam iphone 4s a včera alebo predvčerom sa mi stalo že som mal 40% baterie zrazu sa vypol a nešiel zapnut tvaril sa že je uplne vybity a mam ho dat nabijat .. Po pripojeni sa okamzite zapol a bolo tam tych 40% a uz normalne isiel ... Teraz sa mi stalo to iste pri 20% ...mobil je do 29.11 v zaruke ale mam to davat reklamovat?? Isto to vratia stym ze zavada sa neprejavila .. Je to odchadzajucou bateriou alebo cim? .. Keby to je len bateriou to by bolo este ok no len sa bojim aby to nebola važnejšia chyba ..
Happle - Nokla - Mrkvosoft
-
- Moderator fóra
Re: Zlá bateria? Vybitie pri polovičnej kapacite
Zkus pro sichr udělat restore bez obnovy, pokud se závada projeví - tak reklamace.
iPhone 14 Pro 256GB Silver.
iPhone 12 Mini 64GB RED as reserved.
MacBook Pro 16" M1 Max 24-Core GPU, 32GB Memory, 1TB SSD
-
- Host
Tak restore napadol aj mna ....
Ale to je taky problem neurcity .. Pretoze aj teraz funguje normalne tak neviem ci to bude robit este... Len by ma zaujimalo ci sa stym uz niekto stretol
Ale to je taky problem neurcity .. Pretoze aj teraz funguje normalne tak neviem ci to bude robit este... Len by ma zaujimalo ci sa stym uz niekto stretol
-
- Moderator fóra
Určitě jsem zaznamenal i zde na fóru. Toto je nestandartní a chyba bude zřejmě v elektronice baterie, ne v baterii samé. Každopádně bych zkusil reklamovat s tím, ať vymění baterii pro vyloučení chyby zde. Mně se to stalo taky dokonce u iPhone 5, kdy se vypl okolo 10ti%. Udělal to jen jednou.
iPhone 14 Pro 256GB Silver.
-
- Host
s reklamaciou to bol trochu problem nebol mobil brany na mna a nemal som momentalne ani papiere doma od neho ,,,, proste to padlo uplne .... bateriu na 4s som doma mal tak mi nezostavalo nič ine ako to vyskúšať ,, vymenil som ju a zatial po 3 dnoch používania ide .. zistil som pri tej starej že ona doma aj išla ale problem bol ak som mal pod 40% a vyšiel som von do zimy .. všeobecne mi je jasné že sa to môže stať ak by som mal 15% a vojdem do moc velke zimy ,,, ale to som mal 40% a nebola až taká zima ,,, bola ta baterka už zničená ..