iPhone 5s - dostupnost, reakce a zkušenosti
-
- Mírně pokročilý
Re: iPhone 5S - dostupnost, reakce a zkušenosti
Aha, děkuji za info! Takže Gold nebo White
MacBook Pro Retina
iPad Mini
iPhone 5S
Apple TV
AirPort Express
iPad Mini
iPhone 5S
Apple TV
AirPort Express
-
- Host
Tak dnes mi VF potvrdil objednávku dvou zlatých iP5S, chci se zeptat to je už teda mají skladem? vždyt se všude píše jak je jich nedostatek.
-
- Moderator fóra
Oni je hodně berou Rusáci, pro ty je zlatá strašné dráždidlo, co je zlatý to je TOP.
Asi už se první várka uspokojila, ta zlatá (champagne) je bohužel ve skutečnosti méně atraktivní.
Ale všechny tři kombinace jsou pěkné.
Asi už se první várka uspokojila, ta zlatá (champagne) je bohužel ve skutečnosti méně atraktivní.
Ale všechny tři kombinace jsou pěkné.
iPhone 14 Pro 256GB Silver.
iPhone 12 Mini 64GB RED as reserved.
MacBook Pro 16" M1 Max 24-Core GPU, 32GB Memory, 1TB SSD
-
- Mírně pokročilý
Já nakonec objednal Space Grey, mám vše do tmava, včetně Airu..........tak proto. Těším se, až dorazí, jsem zvědavý, jak dlouho to bude trvat.
MacBook Pro Retina
iPad Mini
iPhone 5S
Apple TV
AirPort Express
iPad Mini
iPhone 5S
Apple TV
AirPort Express
-
- Host
Po včerejším přečtení tohoto fóra došla i mně s Alzou trpělivost a objednávku 5S Gold 16GB jsem po více jak měsíčním čekání stornoval a vydal se dnes na průzkum po prodejnách operátorů, jak to vypadá s dostupností u nich. U O2 mi řekli, že verzi gold, nemají vůbec v nabídce, avšak po chvilce mi jejich guru nabídl, že mi mobil objednají u smarty za 20 990,- a v pondělí bych ho měl doma. Odmítl jsem a šel do Vodafonu, zde mi řekli, že gold momentálně vůbec nejsou a sami neví, kdy opět skladem budou. Potom jsem navštívil i prodejnu Mobil Pohotovost, kde jsem s nadšením zjistil, že mají všechny tři barevné varianty. Nadšení ovšem velice rychle opadlo po tom, co jsem zjistil, že white a space grey 16GB sice mají za 17 598,- Kč , ale gold ve stejné variantě nabízejí za 20 990,- Kč a jeste u toho mají štítek akční cena, hrůza! Odešel jsem znechucen touto cenovou politikou a vydal se, už spíše z nouze do prodejny T-mobile, kde jsem čekal něco podobného jako u předchozích dvou operátorů. O to větší však bylo moje překvapení, když mi velice sympatická slečna sdělila, že právě dnes jim zrovna jeden 16 GB gold dorazil a hned mi pro něj běžela do skladu. Zajásal jsem a za 17 399,- Kč jsem se stal i já šťastným majitelem 5S 16GB Gold.
-
- Host
Nechápu, proč Češi nakupují jinde než na apple.cz...
Zabils celej den a stejně utratil víc.. Takhle ti ho mohl za tři dny hodit domů kurýr..
Zabils celej den a stejně utratil víc.. Takhle ti ho mohl za tři dny hodit domů kurýr..
-
- Host
Na Apple.cz upravili dodací termíny. Skoro u všech modelů je teď napsáno dodání 3-5 pracovních dní
-
- Mírně pokročilý
Jen u iPhone 5S 16GB ne
MacBook Pro Retina
iPad Mini
iPhone 5S
Apple TV
AirPort Express
iPad Mini
iPhone 5S
Apple TV
AirPort Express
-
- Host
controller píše:Nechápu, proč Češi nakupují jinde než na apple.cz...
Chtěl jsem záruku dva roky a celý den jsem tím opravdu nezabil, stačilo projít jedno obchodní centrum a přilehlou ulici a měl jsem prošlé všechny prodejny. Navíc, když jsem si ho nakonec hned včera odnesl domů tak to bylo rychlejší než kurýrem a o ceně nemluvě, ta se liší oproti apple store o 9 Kč
-
- Senior uživatel
Jadro píše:honzabob píše: Jen se pořád nemůžu rozhodnout pro barvu. Vyzkoušel jsem si v prodejnách černou i bílou verzi (zlatou určitě nechci) a přikláním se spíš k černé. Jen mi přijde až trochu moc konzervativní na to, jaký špičkový přístroj to je.
Tak stejne dilema jsem resil Nakonec jsem vybral Silver. Jednak cernou jsem mel 4S a jednak proste bily iPhone je bily iPhone
Ja som 2x za sebou mal čierne iPhony a som si povedal že konečne chcem biely tak som si kúpil silver a som spokojný.
iPhone 6S Space Gray 64GB iOS9(od 10/2015) Telekom
Macbook Pro Retina L 2013(3/14)
iPad Air silver (12/13)32GB
iPhone 6 silver 16GB iOS8
iPhone 5S silver 16GB iOS7(od 11.13-10/14)
IPHONE 4S 16GB (10/11-10/13)
IPHONE 3G 8GB (6/09-10/11)
Macbook Pro Retina L 2013(3/14)
iPad Air silver (12/13)32GB
iPhone 6 silver 16GB iOS8
iPhone 5S silver 16GB iOS7(od 11.13-10/14)
IPHONE 4S 16GB (10/11-10/13)
IPHONE 3G 8GB (6/09-10/11)
-
- Klub čistého iOS
Také tomu nerozumím. Navíc u Apple nejsou sebemenší problémy s případnou reklamací. Kurýr za 2-3 dny přiveze nový telefon a původní rovnou odveze. Spekulace, kde a jak koupit jsou o ničem. Ale to je nakonec rozhodnutí každého jedince extra.
Apple hračky
-
- Mírně pokročilý
Ano, kupuji vše na Apple.cz.
MacBook Pro Retina
iPad Mini
iPhone 5S
Apple TV
AirPort Express
iPad Mini
iPhone 5S
Apple TV
AirPort Express
-
- iPhoneHolik
Za tri dny asi ne. Mam uz tyden objednano 5S 32GB Silver a zatim nic
-
- Mírně pokročilý
Zdravim, tak dnes mi dosiel iPhone 5S a mam s nim trochu problem. Pri vibrovani iPhone akoby rezonoval, niekedy sa mi ho podari chytit tak, ze vibruje normalne, no ked je normalne polozeny, tak tu rezonanciu dost pocut. Stretol sa s tym niekto? Je to podla vas na reklamaciu? Dakujem.
-
- Mírně pokročilý
Zřejmě kombinace zvuku Power tlačítka, tlačítek hlasitosti a autofokusu. Musíme si halt zvyknout na to, že doba iPhonů nevydávajích podivné zvuky je definitivně pryč
MacBook Pro Retina
iPad Mini
iPhone 5S
Apple TV
AirPort Express
iPad Mini
iPhone 5S
Apple TV
AirPort Express
-
- Host
Tak mam doma teď 2 iPhony 5s kvůli reklamaci a u toho nového se mi nějak nezdá baterka... nebo je to jen tím že se musí během týdne rozběhnout ? I tak se mi to zdá veliký rozdíl ve výdrži.
-
- Mírně pokročilý
No len ma prekvapilo, ze predtym mi ani 4S ani 5ka taketo nieco nerobila. Diky za odpoved
-
- iPhoneHolik
Kalafuna: kdyz v tom jednom nemas SIM, tak se nediv, ze vydrzi vic. Nechyta signal, coz samozrejme zere baterku.
-
- Host
o tolik procent žere baterku jen simka ? to se mi nezdá
-
- Moderator fóra
Největší držák byla iPhone 4. Ale to mi docela vadí na APPLE, nároky na HW se zvýšily, používání dat a 3G je taky za ty tři roky jinde, a oni zvýšili kapacitu baterie o 5%.
To je jedna z mála věcí, co mě ukrutně sere!
Co by se stalo, kdyby tam dali alespoň 2.300mAH baterku?
iPhone 14 Pro 256GB Silver.
-
- Moderator fóra
Nechápu tento post když ho dotyčný sehnal a evidentně tím nestrávil celý den a má ho už doma a připlatil o 9,- což je opravdu myslím úplně jedno.
Příště si podobné OT posty odpusťte. Akorát se na to nabalují další zbytečné posty a jeho informační hodnota nula,
" Nekdo ma rád vláčky ...někdo Apple Hračky "
Manual iPhone
iPhone 5S 32GB SpaceGrey MacBook White 2010 iPad Mini 16GB Black wifi
Manual iPhone
-
- iPhone guru
mike-biker píše:Největší držák byla iPhone 4. Ale to mi docela vadí na APPLE, nároky na HW se zvýšily, používání dat a 3G je taky za ty tři roky jinde, a oni zvýšili kapacitu baterie o 5%.
tak vidíš, asi im bolo prednejšie 7.6mm dúfam, že IP6, ak bude mať fakt 4.7 palca, tak tam stršia niečo väčšie,... keď teda nebudú chcieť ešte znižovať na širku
-
- Host
kalafuna píše:Tak mam doma teď 2 iPhony 5s kvůli reklamaci a u toho nového se mi nějak nezdá baterka... nebo je to jen tím že se musí během týdne rozběhnout ? I tak se mi to zdá veliký rozdíl ve výdrži.
Je to blbost a SIMka fakt dělá hodně výdrž baterie hodně ovlivňuje 3G, GPS, edge, hledání signálu a podobný kravinky, takže se nediv, když tam nemáš simku že jsou ty hodnoty uplně někde jinde...btw můžu říct že 5S je na tom s baterkou tak o 10% líp než 5ka. Na tu mi telefon vydržel max tak 5-6 hodin (využití)....5S mívám většinou 4 hodiny využití a zbývá cca 50% baterie ale to jsem opravdu celý den na wifi. U 3G ta baterie mizí celkem rychle )
iPhone 5S - iOS 8.1.3.
-
- Pokročilý uživatel
Problem s bateriou u iPhone 5S je katastrofalny.. nieco na uvod :
http://mobilmania.azet.sk/bleskovky/iph ... fault.aspx
Mam iPhone 5S od vyroby bol v nom iOS 7.0.3 , lokalizacne sluzby mam vypnute , BT vypnuty , 3G mam vypnute ,osviezenie aplikacii na pozadi vypnute , wifi vypnute , natifikacie vypnute.Bateria mi v NOVOM telefone prosim pekne vydrzi 4hodiny!!! slovom styri. Podla mna maximalny fail! Ak totiz za telefon vysolim 3 nasobok ceny konkurenc.telefonov , ocakavam 100% spokojnost a nie ze telefon sa vybije 10x skorej ako 3 rocna nokia.Za tie nekrestanske prachy co to predavaju maju nie len telefon ako celok ale este aj kazdy komponent ktory donho davaju peclivo otestovat a skontrolovat , a dodat len 100% produkt.. idem spravit na novom telefone restore ked to v apple nevedeli, ak nepomoze pojde reklamacia a vazne pouvazujem o inej znacke. Taketo decke chyby si predsa za tie peniaze nemozu dovolit..a ako citam po internete vela ludi ma s vydrzou velky problem.
Mam iPhone 5S od vyroby bol v nom iOS 7.0.3 , lokalizacne sluzby mam vypnute , BT vypnuty , 3G mam vypnute ,osviezenie aplikacii na pozadi vypnute , wifi vypnute , natifikacie vypnute.Bateria mi v NOVOM telefone prosim pekne vydrzi 4hodiny!!! slovom styri. Podla mna maximalny fail! Ak totiz za telefon vysolim 3 nasobok ceny konkurenc.telefonov , ocakavam 100% spokojnost a nie ze telefon sa vybije 10x skorej ako 3 rocna nokia.Za tie nekrestanske prachy co to predavaju maju nie len telefon ako celok ale este aj kazdy komponent ktory donho davaju peclivo otestovat a skontrolovat , a dodat len 100% produkt.. idem spravit na novom telefone restore ked to v apple nevedeli, ak nepomoze pojde reklamacia a vazne pouvazujem o inej znacke. Taketo decke chyby si predsa za tie peniaze nemozu dovolit..a ako citam po internete vela ludi ma s vydrzou velky problem.
-
- Moderator fóra
iPhone 5S - dostupnost, reakce a zkušenosti
Tak proč jsi ho už dávné nereklamoval? Kdyby to byl takový FAIL tak to tady řeší všichni, Apple přiznal u některých iPhonu 5S problémy s baterkou a rychlým vybíjením a iPhonu vyměňuje. Tohle se netýká všechno iPhonu 5S ale asi jenom jedné série.
Manual iPhone
Manual iPhone
-
- iPhoneHolik
Navic si platis i ten servis. Reklamuj, dostanes novy kus. Ktery jiny vyrobce ti tohle da?
-
- Mírně pokročilý
2MATRIX píše:Problem s bateriou u iPhone 5S je katastrofalny.. nieco na uvod :
Nemuzou kontrolovat kazdou soucastku, co se vyrobi, to by jste na ty iphony cekali pekne dlouho. Vstupni kontrola ve fabrikach prekontroluje napr. 5kusu ze 100 a posle to dal, kdyz jsou dobry. Tak to je u vseho co se vyrabi.
iPhone 5S 16GB Space Grey
Macbook Pro 13" Retina 2015
Macbook Pro 13" Retina 2015
-
- Pokročilý uživatel
Tak můj evidentne zkontrolovali
Oproti 4S při stejném nebo větším používání mnohem lepší výdrž. Na 4S při edge večer 20%, na 5S na 3G/LTE večer 40-50%. Při navigaci v aute po cca 200km na 4S 50%, na 5S 75% a to ještě s přehráváním hudby. Oboje na google maps.
Max spokojenost
Oproti 4S při stejném nebo větším používání mnohem lepší výdrž. Na 4S při edge večer 20%, na 5S na 3G/LTE večer 40-50%. Při navigaci v aute po cca 200km na 4S 50%, na 5S 75% a to ještě s přehráváním hudby. Oboje na google maps.
Max spokojenost
iPhoneX: 256GB_11.2.2 iPad2: 64GB_WiFi iPad Air2: 64GB_GSM iPad Mini2: 64GB_GSM
MacBook Pro 13"Retina: Late2013 8GB RAM, 256GB SSD Mac mini: Late2014 16GB RAM, 256GB SSD
MacBook Pro 13"Retina: Late2013 8GB RAM, 256GB SSD Mac mini: Late2014 16GB RAM, 256GB SSD
-
- iPhoneHolik
mike03 píše: Vstupni kontrola ve fabrikach prekontroluje napr. 5kusu ze 100 a posle to dal, kdyz jsou dobry. Tak to je u vseho co se vyrabi.
Tak tady je to spis asi o vystupni kontrole. Chyba nemusi byt nutne v baterii. A zalezi jak u ceho. Kdyz mas predepsanou 100% kontrolu, kontroluje se kazdy kus (ale to je spis u automobilek). A hlavne taky zalezi jaka kontrola. Tady by museli na kazdem zarizeni udelat spis zatezovy test. Coz se dela treba u aut a taky to neodhali vsechny chyby...
-
- Pokročilý uživatel
Jadro píše:Navic si platis i ten servis. Reklamuj, dostanes novy kus. Ktery jiny vyrobce ti tohle da?
spravil som restore , budem dnes testovat , ak to bude rovnake ide na reklamaciu. Za fail applu povazujem ze nikde nezverejnili ktorych serii sa ten problem tyka , takto by som si pozrel seriu a hned by som isiel reklamovat, apple si z uzivatelv zacal robit beta testerov mam taky pocit.
-
- Starý pes fóra :)
Ono problem bude ze se jedna o vadu baterie ve vice seriich iphonu. Tudiz zverejnit vsevchny serie by znamenalo davove vraceni i fungujicich iphonu.
-
- Sponzor 2014
korwin píše:Tak můj evidentne zkontrolovali
Max spokojenost
Jaky je rozdil v odezve browseru mezi 3G a "soucasne" LTE? T-mobile?
-
- iPhone guru
Alza ma na ceste 2 kusy zlatej a 2 kusy space grey, obidve 64gb, keby niekto chcel
-
- Host
Nmate nekdo problem se Safari? Jde o to pri pouziti mulitasku se mi celkem dost stava, ze jak se chci vratit, nebo v nekterych pripadech jit jakoze vpred, tak stranka se mi nacte, ale vytuhne, tak na par vterin, po tazich na displeji vubec neaguje, az po nejake dobe. A jeste jedna vec, pri dvojkliku na HB se zobrazi aplikace na pozadi, a v jedne z recenzi iOS 7 jsem se docetl, ze pry je mozne jednim tahem ukoncit az tri aplikace. Zkousel jsem snad vse a nepovedlo se mi to, a ani v manualu se mi to nepodarilo najit. Nevite o tom nekdo neco? Dekuji
-
- Moderator fóra
Tři prsty, tři App, posunout nahoru.
Tak jak se ukončuje jedna, akorát je vezmeš tři
Tak jak se ukončuje jedna, akorát je vezmeš tři
Manual iPhone
Manual iPhone
-
- Host
To Kukin: S tím Safari to je spíš otázka iOS7, dělá to i na pětce a neskutečně mě to otravuje a zdržuje, ty gesta tam nejsou ještě uplně vychytaná.
•iPad Air
-
- Host
Aha tak to ukonceni me nenapadlo a jde to, ale je to takove na nic mi prijde ty tahy smerem nahoru, mohla by tam byt spis nejaka ikona na ukonceni vsech aplikaci a bylo by.. Jinak to safari je fakt na nic v tomto smeru, snad s tim neco budou delat..
-
- Host
Chtel bych se zeptat, prevazne tech co presli z 5 na 5s, zda to ma cenu? Vaham uz asi 14 dni a rikam si ze kvuli touch id a procesoru to zase tak velkou cenu nema. Privitam nazory
-
- iPhone guru
Tu máš nato celú tému
eSpire @ iPhone 5 nebo iPhone 5S?
eSpire @ iPhone 5 nebo iPhone 5S?
-
- iPhoneHolik
Tak uz mi konecne dorazil. HB cvaka jinak, ale vubec mi to nevadi. Power je trochu volnejsi, ale zatim jsem nezaznamenal zadny divny zvuk, pokud se ho nesnazim vyvolat, takze taky OK. Odstin bile uplne fpoho. Juhuuuu wow efekt neskutecny