Kontakty z icloudu do mobilu

Odpovědět
Wahoo
Host
Host

Kontakty z icloudu do mobilu

Příspěvek od Wahoo »

Úvodem se chci omluvit, jestli se to tu už někde řešilo, ale celkem dlouho jsem to tady procházel a nic jsem nenašel

Dva roky už mám iphone 4s. Od samého začátku mám povolenou zálohu kontaktů na icloud. Všechno fungovalo vždy v pohodě. Dnes ráno mi volala mamka, ale místo názvu "mamka" tam bylo pouze její telefonní číslo. Když jsem to začal víc zkoumat, tak jsem zjistil, že mi zmizely VŠECHNY KONTAKTY......naposledy jsem si jist, že tam byly před 2mi dny.....upgrade na novou verzi systému jsem dělal někdy před týdnem.....synchronizaci s PC dělám skoro každý den (měním si muziku, aplikace apod).....do nastavení jsem ale nelezl minimálně měsíc......

když jsem kontroloval, jestli ty kontakty zůstaly na www.icloud.com, tak tam jsou všechny....jenom se mi zaboha nedaří dostat je zpátky do iphonu.....

nemá někdo řešení, jak je tam dostat?

PS: nemám jailbreak

ls8
Starý pes fóra :)
Starý pes fóra :)

Re: Kontakty z icloudu do mobilu

Příspěvek od ls8 »

Settings - iCloud - Contacts - Zapnout

Nejdřív si ale za www.icloud.com kontakty vyexportuj do souboru (všechny označit, ikonka ozubeného kolečka vlevo dole, volba Export), kdyby se ti tam náhodou chtěl sesynchronizovat ten prázdný adresář z iPhonu.
iPhone XS 64GB | MacMini 2018 | MacBook Pro 15 2013

Wahoo
Host
Host

Příspěvek od Wahoo »

to jsem překontroloval jako první...mám to zaškrtnuté...a zálohu jsem si pro jistotu taky už udělal....pořád nic...

Lincoln Six Echo
Moderator fóra
Moderator fóra

Příspěvek od Lincoln Six Echo »

Vypnout a znovu zapnout celý iCloud v iPhonu jsi zkoušel?
  • iPhone 6s
  • Mac mini (Late 2012) | MacBook Pro (Early 2015)
  • AirPort Extreme 5th gen

Wahoo
Host
Host

Příspěvek od Wahoo »

supr vyřešeno...vypnul jsem v iphonu icloud učet + smazat všechny icloud data (mám tam jenom kontakty)...pak jsem ho znova vytvořil (přihlásil se již k existujícímu) a všechno se mi stáhlo :Yahoo!: :Yahoo!: :Yahoo!:
dikec

Odpovědět