iPhone 5s - dostupnost, reakce a zkušenosti
-
- Host
Re: iPhone 5S - dostupnost, reakce a zkušenosti
měl sem to normálně bez smlouvy, bral sem to tam proto, protože to tam není nijak dražší než od apple, jinak těch 14 dní je jen když to objednáš online a doručí ti to domů. Když jsem byl na prodejně, tak to asi uplatnit nejde.
Naposledy upravil(a) Raiton10 dne pon pro 16, 2013 5:49 pm, celkem upraveno 1 x.
-
- iPhone expert
Tak ja som objednal s Apple Storu a došlo mi behom 3 dní.
Macbook Pro 13'', 2,4GHz, 8Gb. Ram, SSD-Corsair Force 3 series 120GB, OSX Mavericks
Apple Airport Extreme 4RD / WD My Passport Studio 1 TB
iPhone 5S-32Gb. Silver
iPhone 4S-16Gb White
iPad mini 16Gb White
-
- Mírně pokročilý
Ja taky kupoval u T-Mobile, protoze na apple.cz se mi nechtelo cekat na kuryra
Zatim bez problemu, jediny o cem vim, je ten power button ale co uz, je to jen mobil ne?
Jinak mam otazku k M7, proc musi byt zaple polohy kdyz chci vyuzivat aplikaci Moves? Myslel jsem ze od tojo je M7
Zatim bez problemu, jediny o cem vim, je ten power button ale co uz, je to jen mobil ne?
Jinak mam otazku k M7, proc musi byt zaple polohy kdyz chci vyuzivat aplikaci Moves? Myslel jsem ze od tojo je M7
Macbook Air 2013 i5 256GB
iPhone 5S Space Grey
iPhone 6 64 GB Space Grey
iPhone 5S Space Grey
-
- Host
Jo ten power button nemá cenu řešit, to dělá skoro každý iphone od 4ky i moje 4ka mi to dělala, já bych to taky neřešil, nahlásil jsem to, jen proto, že jsem byl nasraný, fakt už nikdy nekoupím nikde jinde než na apple.cz. Jsem debil, taky se mi nechtělo čekat a doplatil jsem na to.
-
- Mírně pokročilý
Já kupoval u Vodafonu, po dvou vrácených kusech z Apple Storu jsem dopředu prodavači řekl, že ho zaplatím, otevřu a když to bude špatný, na místě mi ho vymění a on neměl žádný problém, říkal, že mohu klidně přijít i druhý den a vymění mi ho. Zřejmě jsi u Tmobilu narazil na idiota a neměl ses nechat!
MacBook Pro Retina
iPad Mini
iPhone 5S
Apple TV
AirPort Express
iPad Mini
iPhone 5S
Apple TV
AirPort Express
-
- Host
No to byla asi solidnost prodavače, rozhodně to dělat nemusí, nikde to není jako povinnost, no jen doufám, že mi dají nový kus a bude bez závad, jinak nevím, zase být bez telefonu se mi nechce.No ale dohádal jsem se tam s nimi celkem slušně, řekl jsem, že pokud mi nemůžou dát nový kus, tak chci zpátky peníze to řekl, že nejde tak sem mu řekl, že to jsem si ten telefon měl prvně rozbalit a pak se rozhodnout jestli ho zaplatím.
No každopádně poučení pro příště, už to koupím jen u apple.cz, s takovýmto jednáním nechci mít nic společného.
No každopádně poučení pro příště, už to koupím jen u apple.cz, s takovýmto jednáním nechci mít nic společného.
-
- iPhone expert
že pokud mi nemůžou dát nový kus, tak chci zpátky peníze to řekl, že nejde
Nechápem prečo by to nešlo. Je to jasné, že hneď na ruku ti je nemôže dať ale do 14 dní by ti mali vrátiť na účet. To je tiež v paragrafoch
Macbook Pro 13'', 2,4GHz, 8Gb. Ram, SSD-Corsair Force 3 series 120GB, OSX Mavericks
iPhone 5S-32Gb. Silver
iPhone 4S-16Gb White
iPad mini 16Gb White
-
- Mírně pokročilý
Taky se mi to stalo u Vodafone pred rokem
Bila 5 byla trosku pomlacena, kazdopadne sem to neresil a pri dalsi reklamaci OK kus
Bila 5 byla trosku pomlacena, kazdopadne sem to neresil a pri dalsi reklamaci OK kus
iPhone 5S Space Grey
iPhone 5S Space Grey
-
- Mírně pokročilý
Roman_Pe píše:Tak poviem ti len toľko, že s tebou pekne vyjeb...
Odstoupení od smlouvy dle § 53 odst. 7 obč. z. ve lhůtě 14 dní od převzetí zboží
Pokud dobře chápu, tak telefon kupoval na prodejně, ne prostřednictvím prostředku komunikace na dálku (internet). Příště si ten paragraf přečti pozorně, ať nešíříš dezinformace.
iPhone 6 64GB SG
Macbook Pro 13 2010
Macbook Pro 13 2010
-
- Host
tak tak už nikdy víc, kdoví jestli vůbec dostanu nový telefon
-
- Mírně pokročilý
Tlačítka chrasti u všech. Ty skrabance byly výrazný? Abys nedostal ještě horší kus což Ti nepreju ale mne se to stalo přímo u Apple. Ten druhy byl ještě horší než ten první.
MacBook Pro Retina
iPad Mini
iPhone 5S
Apple TV
AirPort Express
iPad Mini
iPhone 5S
Apple TV
AirPort Express
-
- Host
jo to chrastění bych ani nereklamoval, kdyby nebylo těch škrábanců, ale byl sem nasraný, tak sem mu to ukázal na videu a řekl, at to tam připíše.
Jinak ty škrábance zas tak výrazné nebyly, ale našel jsem je celkem rychle, jinak klidně to budu reklamovat jak dlouho bude potřeba nebo dokud mi nevrátí peníze, je to jak auto, koupil by sis rolls royce s poškrábaným lakem? Těžko.
Je to telefon v hodnotě solidního notebooku, nehodlám dělat kompromisy, než mít šit radši nebudu mít nic.
Jinak ty škrábance zas tak výrazné nebyly, ale našel jsem je celkem rychle, jinak klidně to budu reklamovat jak dlouho bude potřeba nebo dokud mi nevrátí peníze, je to jak auto, koupil by sis rolls royce s poškrábaným lakem? Těžko.
Je to telefon v hodnotě solidního notebooku, nehodlám dělat kompromisy, než mít šit radši nebudu mít nic.
-
- Mírně pokročilý
jo souhlas já jsem nevyhovující kusy taky dvakrát vrátil
MacBook Pro Retina
iPad Mini
iPhone 5S
Apple TV
AirPort Express
iPad Mini
iPhone 5S
Apple TV
AirPort Express
-
- Host
no ted´ čtu různě na netu reakce na britex a dělá se mi ale hodně špatně, jaktože to ještě nezavřeli nebo jaktože si to tam dovoluje někdo posílat ty telefony na opravu, když tam očividně nic neopraví, akorát to dojebou, fakt jsem idiot, no alespoň poučení pro příště
-
- Mírně pokročilý
proto jsem se ptal jestli ty škrábance byly moc, někdy je lepší chladná hlava
MacBook Pro Retina
iPad Mini
iPhone 5S
Apple TV
AirPort Express
iPad Mini
iPhone 5S
Apple TV
AirPort Express
-
- Host
a tak snad to dobře dopadne, v protokolu je přímo napsané, že telefon byl jen vybalen z krabice, no jestli to nedopadne, tak nevím, vady trpět nehodlám, asi bych jim tam udělal scénu, i když nevím, jestli by to pomohlo
-
- Mírně pokročilý
Takže, pohled z mé strany
Měl jsem 2x iPhone 5 na reklamaci u Britexu
Nikdy, ho neopravovali, vždycky poslali nový kus přímo z výroby
Žádný REPAS ! Dle seriového čísla a potvrzení ze strany Britexu, Apple vyčlenuje vždy z každé serie několik stovek tisíc iPhone přímo na výměny!
Poznáte to podle seriového čísla, kdy byl vyroben
Za mě musím říct, že můžete být v klidu, dojde vám nový kus
Já jsem zvažoval jestli koupit přímo u Apple.cz, nebo T-Mobile, dnes ho měli skladem, tak jsem ho vzal, je to lepší, než čekat na kurýra apod
Měl jsem 2x iPhone 5 na reklamaci u Britexu
Nikdy, ho neopravovali, vždycky poslali nový kus přímo z výroby
Žádný REPAS ! Dle seriového čísla a potvrzení ze strany Britexu, Apple vyčlenuje vždy z každé serie několik stovek tisíc iPhone přímo na výměny!
Poznáte to podle seriového čísla, kdy byl vyroben
Za mě musím říct, že můžete být v klidu, dojde vám nový kus
Já jsem zvažoval jestli koupit přímo u Apple.cz, nebo T-Mobile, dnes ho měli skladem, tak jsem ho vzal, je to lepší, než čekat na kurýra apod
iPhone 5S Space Grey
iPhone 5S Space Grey
-
- Host
uvidíme, uvidíme , každopádně takto už nikdy víc, to je i pro další potenciální kupující aby to nebyl zbytečný OT, pokud neberete telefon na tarif, vždy prvně kupte u apple.cz, bez keců pošlou nový, většinou kurýr s novým telefon dojede dřív, než ten co si ho má vyzvedávat, tak o nic nedojdete nebo vrátí peníze, až pak doporučuji zkusit operátory.Netrpělivost se nevyplácí.
Jinak myslím, že Britex ani iPhony opravovat nemůže, není to odborný servis, pokud se pletu opravte mě.
Jinak myslím, že Britex ani iPhony opravovat nemůže, není to odborný servis, pokud se pletu opravte mě.
-
- iPhone guru
Raiton ešte 50x napiš, že nikdy takto už nekúpiš telefon a zaserte tu aspoň 2 strany prosim tým, ako neostáva nič iné než len čakať.
-
- Host
Tak když to tak čtu, tak asi půjdu do 5 bez Ska..
Sent from my Nexus 7 using Tapatalk 4
Sent from my Nexus 7 using Tapatalk 4
-
- Host
Ok už mlčím jen pro zajímavost dodám, že týden výroby je 48, takže mám podobnou zkušensot jak georgeoldman, že na to pěkně serou, zvýšili výrobu,ale s tím i asi snížlili kvalitu
-
- Moderator fóra
Raiton10 píše:Jinak myslím, že Britex ani iPhony opravovat nemůže, není to odborný servis, pokud se pletu opravte mě.
Koukám že s tebe se stal odborník na všechno, Britex opravuje iPhony co je operátoři u nás prodávají a je to smluvní opravna operátorů. Kupuješ iPhonu od operátora a ne od Applu.
Takže koho má jako smluvní opravu operátor je vlastně jejich věc.
Reklamace na Britex se řeší v jiném vlákně.
PiiiRKO píše:Tak když to tak čtu, tak asi půjdu do 5 bez Ska..
Nevím z jakého důvodu, já objednával ip5S z eshopu TM, přišel do dvou dnů, naprosto bez jakéhokoliv poškození. Takže nesmíš dát na jednoho uživatele, který díky tomu že narazil na prodejně na blbce. Ti co jsou spokojeni nemají vesměs moc důvod psát jak jsou spokojení, takže pak převládá bohužel názor že je pak každý kus špatný a nepoužitelný.
Co se týka reklamaci a výměny, tak v tomhle je nákup na Apple.cz asi přeci jenom lepší. Jsou lidi co ho chtěji hned a TM ho má za skoro stejnou cenou a když máš štěstí, tak ho mají i na prodejně, takže si ho hned odnášíš, mi tehda bylo na dvou řečeno že nemají, takže jsem ho zakoupil přes eshop, kde máš jednak právo do 14 dní bez udání důvodu iphone vrátit, přišel za dva dvy a jako malý dárek mám od TM nabíječku do auto s lightning
" Nekdo ma rád vláčky ...někdo Apple Hračky "
Manual iPhone
iPhone 5S 32GB SpaceGrey MacBook White 2010 iPad Mini 16GB Black wifi
Manual iPhone
iPhone 5S 32GB SpaceGrey MacBook White 2010 iPad Mini 16GB Black wifi
-
- Mírně pokročilý
Chlapi, já netvrdím, že jsou všechny kusy špatný, jen říkám, že jsem poprvé v životě musel 2x! vrátit iPhone, neboť na tom byl velmi mizerně konstrukčně. A myslím, že když si pročtete zahraniční fora, tak iPhone 5S je konstrukčně nejhůře zpracovaný. Vím, že jich Foxconn vychrlí hodně, ale je to stejné každý rok - tedy velké množství. To ovšem neznamená, že si nemohu zanadávat, když si kupuji Apple výrobky právě pro jejich kvalitní konstrukci a pak dostanu vrzající sračku a dvakrát za sebou. Mějme rádi Apple, ale neodpouštějme mu všechno jenom proto, že to je Apple. A když se nebudeme ozývat, tak si jednou budeme chodit kupovat iPhony, který si budeme muset doma doletovat a to potom teprve budeme Ovce, jak si z nás dělají prdel lopaty s Androidem
MacBook Pro Retina
iPad Mini
iPhone 5S
Apple TV
AirPort Express
iPad Mini
iPhone 5S
Apple TV
AirPort Express
-
- Host
No já třeba právě přecházím z Androidu a nemyslím si, že to je tak, že by to byla hrstka lidí, která si zakoupila nekvalitně udělané 5Sko, těch lidí je docela hodně a proto raději budu volit novou 5 32gb, kterou doufám, že z nějakého aukra seženu do 15.000,-
-
- Host
kupovat 5tku je zbytečné, zkus koupit 5s u apple.cz ,když nebudeš spokojen kdyžtak vrátíš a pak můžeš koupit 5
-
- Host
Můžu se zeptat, proč je zbytečné kupovat 5tku? Kdybych měl peníze na nový 5S z apple.cz, už ho dávno mám, ale jsem student a peněz není nazbyt, takže spíše řeším cestu kvalita/cena.
-
- Host
jo aha, tak to jo, já jsem myslel , že ses tak rozhodl jen kvůli špatným zkušenostem, co tu někdo napsal, pokud je to takto, tak to je jiná, ono spousta lidí se o takovéto problémy ani nestará, že je tam nějaký malý škrábeneček,nebo že někde něco chrastí, jsou celý hotový z toho, že mají telefon co chtěli a neřeší to, možná je to pro ně lepší
-
- Mírně pokročilý
PiiiRKO píše:Můžu se zeptat, proč je zbytečné kupovat 5tku? Kdybych měl peníze na nový 5S z apple.cz, už ho dávno mám, ale jsem student a peněz není nazbyt, takže spíše řeším cestu kvalita/cena.
Jdi do 5tky, měl jsem jí přes půl roku a je úplně OK. Seženeš jí i mimo Aukro, to není problém, se zárukou atd.
MacBook Pro Retina
iPad Mini
iPhone 5S
Apple TV
AirPort Express
iPad Mini
iPhone 5S
Apple TV
AirPort Express
-
- Moderator fóra
Takže s reklamacemi přímo u APPLE Store se to řeší takto:
Do 14ti dnů výměna kus za kus bez problémů. Po tom řeší reklamace Český servis, kde vyměňují kus za kus, ale není zaručeno, že reklamující dostane nový kus. Může dostat "repas", takže podle mne se ani moc neřeší, když někdo vrátí iPhone s tím, že mu haraší PB. prostě ho dostane jiný a hotovo.
Dle obchodních podmínek musí být vyměněný iPhone samozřejmě plně funkční, ale může mít i drobné vady na kráse. (Mírné vlasové škrábance atd.).
Takže kdybych reklamoval svůj nový iPhone, kde mi lupe sklo v rohu, mohu teoreticky dostat "mírně jetý" telefon někoho, kdo reklamoval volný PB.
Do 14ti dnů výměna kus za kus bez problémů. Po tom řeší reklamace Český servis, kde vyměňují kus za kus, ale není zaručeno, že reklamující dostane nový kus. Může dostat "repas", takže podle mne se ani moc neřeší, když někdo vrátí iPhone s tím, že mu haraší PB. prostě ho dostane jiný a hotovo.
Dle obchodních podmínek musí být vyměněný iPhone samozřejmě plně funkční, ale může mít i drobné vady na kráse. (Mírné vlasové škrábance atd.).
Takže kdybych reklamoval svůj nový iPhone, kde mi lupe sklo v rohu, mohu teoreticky dostat "mírně jetý" telefon někoho, kdo reklamoval volný PB.
iPhone 14 Pro 256GB Silver.
iPhone 12 Mini 64GB RED as reserved.
MacBook Pro 16" M1 Max 24-Core GPU, 32GB Memory, 1TB SSD
-
- Host
georgeoldman píše:takže vážení kolegové: právě mi dorazil nový iPhone 5S na výměnu, nejenom že se nyní viklá (ale brutálně) úplně všechno - PB, vibrační tlačítko, volume tlačítka, ale v pravém horním rohu se dá zamáčknout displej cca 1 mm! Takže takhle ne, milý Apple. Již jsem požádal o refundaci a druhý kousek je na cestě zpět. Mám Apple rád, používám ho dlouhá léta, ale kvalita jde do prdele. Měl jsem x iPhonů, co leze z těch linek v Číně teď, je hrůza. Teď musím vymyslet, co koupím. Možná návrat k pětce či 4S.
Já jsem od koupení mého 5Ska řešil jen problém s viklajícím se power tlačítkem. Ale jak to tu pročítám tak Mě došlo že v pravém horním rohu mi nesedí display úplně ke kraji hlinikového rámečku, asi tak 0,1mm tak jsem zkusil zmáčknout display a mám stejný problém! Jde zamáčknout 0,1 mm :/ WTF?
Po vánocích půjde na reklamaci a bude jim tam chodit pravidelně dokud nedostanu dobrý iPhone. za takový prachy by neměl tyhle problémy mít.
Zvažuji i nákup iPadu Air ale z nákupu se vytrácí radost a střídají je obavy ať je můj kus v pořádku. Tak to asi odložím.
Můj iPhone je vyroben:
Production week: 43 (October)
Factory: F1 (China, Zhengzhou - Foxconn)
-
- patron iPhone.cz
Tak moje 5s z applestore dorazila včera. Vyrobena 48 týden, takže ještě teplej kousek. Opticky bez závad, pb chrastí minimálně, asi bych si toho nevšiml, kdyby se to tu furt neomýlalo, hb uplně ok. Až ho chvíli otestuju, povím vám více.
-
- Host
mike-biker píše:Takže s reklamacemi přímo u APPLE Store se to řeší takto:
Tak tohle je nejhorší zpráva co jsem mohl slyšet!
Nechávám si svůj iPhone. Abych dostal poškrábanej iPhone po někom to vážně nechci!
Mám stejný problém se sklem v pravém horním rohu s tím že mám malou mezeru mezi displayem a hlinikovým rámečkem + samozřejmě viklající se tlačítka( čočka foťáku dělá minimální zvuk oproti power tlačítku).
Abych po reklamaci dostal ještě horší kus to asi nehodlám riskovat a být měsíc bez telefonu se Mě také nechce být. Počkám až vyjde 6tka a poté dám 5sko na reklamaci a prodám.
Nenapadá mě žádné rozumější řešení Ať už je v ČR Apple Store.
-
- Mírně pokročilý
Můj je taky vyroben v Prosinci, je starý cca týden?
Výdrž:
Pohotovost: 15 hodin a 3 minuty
Využití: 3 hodiny a 20 minut
Zbývá: 60%
Pokud to takhle bude pořád, nemám k baterii výhrady ! JE TO BOMBA!
Výdrž:
Pohotovost: 15 hodin a 3 minuty
Využití: 3 hodiny a 20 minut
Zbývá: 60%
Pokud to takhle bude pořád, nemám k baterii výhrady ! JE TO BOMBA!
iPhone 5S Space Grey
iPhone 5S Space Grey
-
- iPhone expert
Tak ja som prešiel z 5 na 5S a neľutujem. Trošku chrastí pb a prepínač tichého režímu ale neriešim to. Proste je to telefón. Jak si zisťujete kedy bol vyrobený, ktorý týždeň?
iPhone 5S-32Gb. Silver
iPhone 4S-16Gb White
iPad mini 16Gb White
-
- Moderator fóra
Awe píše:mike-biker píše:Takže s reklamacemi přímo u APPLE Store se to řeší takto:
Tak tohle je nejhorší zpráva co jsem mohl slyšet!
Nechávám si svůj iPhone. Abych dostal poškrábanej iPhone po někom to vážně nechci!
Mám stejný problém se sklem v pravém horním rohu s tím že mám malou mezeru mezi displayem a hlinikovým rámečkem + samozřejmě viklající se tlačítka( čočka foťáku dělá minimální zvuk oproti power tlačítku).
Abych po reklamaci dostal ještě horší kus to asi nehodlám riskovat a být měsíc bez telefonu se Mě také nechce být. Počkám až vyjde 6tka a poté dám 5sko na reklamaci a prodám.
Nenapadá mě žádné rozumější řešení Ať už je v ČR Apple Store.
tohle je uplna blbost..opravdu vetsi ptakoviny vymyslet nemuzete...repasovany kus je ten, ktery je jako novy, rozhodne vam nedaji nejaky vybaleny, ktery nekdo vratil..OMG fakt..nesirte tu bludy...proste dostanete novy telefon (jestli je skutecne novy nebo repas je uplne jedno)
iPhone 2G 8GB
iPhone 7 128GB Jet Black
iPad Mini with Retina 32GB Silver
Macbook Pro 13" mid-2009
iPhone 7 128GB Jet Black
iPad Mini with Retina 32GB Silver
Macbook Pro 13" mid-2009
-
- Mírně pokročilý
Úplně přesně, bude úplně nový, ne po někom, to je naprostá kravina, nepropadejte panice.
To Roman Pe: hledej, už jsem sem dával odkaz na info o výrobě 2x, nebudu to sem dávat každý třetí příspěvek.
To Roman Pe: hledej, už jsem sem dával odkaz na info o výrobě 2x, nebudu to sem dávat každý třetí příspěvek.
MacBook Pro Retina
iPad Mini
iPhone 5S
Apple TV
AirPort Express
iPad Mini
iPhone 5S
Apple TV
AirPort Express
-
- Moderator fóra
Informaci mám přímo z APPLE, kde mi potvrdili, že MEMUSÍ jít o nový kus a je to i v obchodních podmínkách.
Takže to probíhá takto.:
Výrobky se stahují z reklamací, poté se zkontrolují, opraví či vyřadí.
Reklamujícímu NENÍ jeho výrobek opraven, ale VŽDY vyměněn.
Pokud však někdo reklamuje viklající se Home button, nevěřil bych tomu, že se telefon vezme a ekologicky zlikviduje.
Nicméně mně bylo sděleno, že sice dostanu nový kus, ale když jsem se ptal, zda bude fungl nový, tak mi bylo řečeno, že tomu tak být nemusí.
Ale určitě to není tak, že se mi dostane do ruky pobouchaný a poškrábaný telefon, to určitě ne.
Ale tzv. SWAP, což je vlastně refurbished, neboli repasovaný telefon.
Takže to probíhá takto.:
Výrobky se stahují z reklamací, poté se zkontrolují, opraví či vyřadí.
Reklamujícímu NENÍ jeho výrobek opraven, ale VŽDY vyměněn.
Pokud však někdo reklamuje viklající se Home button, nevěřil bych tomu, že se telefon vezme a ekologicky zlikviduje.
Nicméně mně bylo sděleno, že sice dostanu nový kus, ale když jsem se ptal, zda bude fungl nový, tak mi bylo řečeno, že tomu tak být nemusí.
Ale určitě to není tak, že se mi dostane do ruky pobouchaný a poškrábaný telefon, to určitě ne.
Ale tzv. SWAP, což je vlastně refurbished, neboli repasovaný telefon.
iPhone 14 Pro 256GB Silver.
-
- Host
swap neboli refurbished telefon má vždy novou baterku a celý vnější kryt telefonu, vnitřnosti opravdu nemusí být nové a také většinou nebývají, nicméně použité části jsou vždy otestovány, zda jsou ok - čili zákazník nemá šanci poznat rozdíl
všechny vrácené telefony (týká se to třeba jen i špatného PB) jsou posílány zpět, rozmontovány, vadné části vyřazeny a z funkčních jsou kompletovány na tomu určených výrobních linkách nové telefony při dodržení zásad, které jsem popsal
takže žádný strach, rozdíl mezi fungl novým a swap je naprosto minimální (třeba anténa ve swap telefonu už 3 měsíce běžela v jiném telefonu)
všechny vrácené telefony (týká se to třeba jen i špatného PB) jsou posílány zpět, rozmontovány, vadné části vyřazeny a z funkčních jsou kompletovány na tomu určených výrobních linkách nové telefony při dodržení zásad, které jsem popsal
takže žádný strach, rozdíl mezi fungl novým a swap je naprosto minimální (třeba anténa ve swap telefonu už 3 měsíce běžela v jiném telefonu)
-
- Sponzor 2014
Raiton10 píše:uvidíme, uvidíme , každopádně takto už nikdy víc, to je i pro další potenciální kupující aby to nebyl zbytečný OT, pokud neberete telefon na tarif, vždy prvně kupte u apple.cz, bez keců pošlou nový, většinou kurýr s novým telefon dojede dřív, než ten co si ho má vyzvedávat, tak o nic nedojdete nebo vrátí peníze, až pak doporučuji zkusit operátory.Netrpělivost se nevyplácí.
Jako proc na tarif? Moresy ceskej obchodniku nezna meze... Kdyz si pujdu kupovat boty taky je prece nejdrive nezaplatim a pak odejdu, ze ne nekde skrabou nebo, ze se z vyroby rozlepujou.
Pokud si nechame kalet na palice, je to jenom nase chyba.
Omlouvam se. Ale to co si k nam obchodnici dovoluji, se vymita memu chapani. Vsude jinde to funguje!
-
- iPhone expert
To: georgeoldman
Tak pardón, že sa mi nechcelo čítať dookola tie bludy čo sa tu opakujú. Už som si to našiel.
47 (November)
Tak pardón, že sa mi nechcelo čítať dookola tie bludy čo sa tu opakujú. Už som si to našiel.
47 (November)
iPhone 5S-32Gb. Silver
iPhone 4S-16Gb White
iPad mini 16Gb White