Pokud máte A7 zařízení (iPhone 5S/ Retina iPad Mini / iPad Air), nemá pro vás zatím cenu zkoušet instalovat jakýkoliv tweaky. 99% tweaků funguje na bázi Mobile Substrate a to je knihovna, která zatím nefunguje s 64bitovým kernelem iOS7. Dokud ji Saurik neupdatne, nebudou vám tweaky fungovat.
dnes RESTORE, jb 1.0.1 ... po nainstalovaní pár tweaku, vypnut telefon , znovu zapnut a tweaky nefungují, ani reinstall nepomáhá, takže nevypínejte telefon úplně, JB je cydia taky ale třeba "audio recorder" - zmizí z nastavení... a stane se nefunkčním
Konečně nový evasi0n a taky informace, že na A7 zařízeních tweaky opravdu nefungují, asi nemá smysl se dohadovat, stylem mě to jede, mě to nejede atd. Nebylo by od věci založit vlákno na tweaky co se týkají A7 zařízení, kde by byli regulérní informace co 100% funguje?
Ahoj, jailbreak jsem nainstaloval jenom z důvodu RSAP for iphone, nicméně se také nezobrazí v nastavení, takže nelze nainstalovat. Vývojářům jsem již psal 23.12. nicméně zatím žádná odpověď, všem kdo to potřebují nezbývá než čekat. Pokud se dozvím nové info budu informovat.
Ahoj. Chtěl bych se zeptat, jestli je normální když zapnu mobil a tweeky nejsou aktivní tak se udělá po chvilce respring a pak začne vše běhat. Dík za rady
meisterochmi: sapomzrejme treba aj respring, aby tweaky fungovali ....
EDIT: takze najnovsi JB 1.0.1 nahodeny na IP 5. vsetko prebehlo bez problemov jedine co mi spravilo je ze pri respringu ako sa zapol IP tak pri zadavani PIN kodu sa mi na 2-5 sekund zasekol, ale potom sa rozbehol a vsetko zatial slape uplne vpohode Mimo toho ziadne cinske blbosti som ta nikde nevidel ...
EDIT2: po nahodeni roznych repo zatial vsetko funguje na tu hru ma hodilo iba v pripade ak som omylom klikol na link v cydii Tweaky som neskusal este ...
Naposledy upravil(a) 2L8 dne stř pro 25, 2013 5:22 pm, celkem upraveno 1 x.
je mi jasný, že je to nefunkční, ale aby se mi hned ukázala aktualizace, pokud bude, nainstaloval jsem si SBSettings iOS7, s tím Activator a další přidružené utility, ale po nějakým restartu mi ty ikony zmizeli, ale v cydii vidím, že nainstalované to je..
Hmmm to je divne ... Niektore veci nie su doladene, tak zrejme musime pockat. Este kejnda mala rada - ak nieco nainstalujete a potom chcete odistalovat a zostane vam ikona na ploche stale, staci v multitask vypnut tu apppku, v cydii ju znovu nainstalovat a potom hned odinstalovat a ikona zmizne :/
Ale tie tweaky vseobecne funguju, ked sa nejaky nainstaluje, tak treba respring a nasledne sa prejavi zmena. Ale ako tak sa s tym hram tak niektore appky nie su plne kompatibilne. Treba si pockat na upgrade.
Takže ty nedoladěné věci se týkají tweaků než jb samotného, chápu-li dobře? Asi to taky nahodím když už je to bez toho sajrajtu, nemohu se dočkat activatoru na ios7.
Ze to porad dokola resite, za vsechno muze Mobile substrate pro IOS 7 dokud to Saurik nevydada tak nebude poradne fungovat nic! Videl bych to dle fora pro BiteSMS tak na 28.12.2013. Do te doby nema cenu nic zkouset Hlavne na iPhone 5s, takze A7 zarizeni
iPhone 5S 64GB, fw 8.1 iPad air 3G 32GB, fw 8.1 iPad Mini Retina 3G 32GB, fw 7.2.1 JB MacBook Pro 13"
po vydani nove verze JB, teda 1.0.1 se mi uz nespusti notifikace, neumim si vysvetlit cim to muze byt zpusobemy. mam cisty JB bez zalohy zatim jsem ani nic neinstaloval ze Cydie.
Warning! We have reports that the iPad 2 (wifi) is not yet compatible with the jailbreak and will certainly get stuck in a reboot loop. Avoid trying evasi0n on that model till we make further investigations.
Vsimnul jsm si ze od provedeni jb mi pri prochazeni fotek ve fullscreenu zustava viditelnej status bar...cerny napisy...operator..hodiny..baterka xD je to mozne ze je to od jb ???
JB kompatibilní s 7.1 beta 1 iPhone 4. Funguje i parallax, blur a Air Drop. Je to celkem k ničemu (parralax,blur), protože se o něco víc iP seká, ale pro toho komu to tam chybí, tak to řešení je.
tak nahodeny novy JB 1.0.1 vsetko slaape jak ma ale je dost malo veci zatial ktore funguju na IOS 7.0.4 tak ze asi pol mesiaca alebo mesiac a vsetko bude fajn
IphoneXSMAX64GBOS13.5 JB IphoneX64GBOS13.5 AppleWatch4OS6.2.5 Iphone 7PLUSOS13.5 Apple iPad201832GBOS 13.5