Ahoj,
chtela bych poprosit o radu s nakupem potazmo s upgradem. Mam MacBook CZ white unibody spring 2010 viz podpis. Nasadila jsem si do nej 8GB ram, ale v posledni dobe mi prijde, ze to nejak nestiha a zacala blbnout DVD mechanika, taky se chlapec nejak hreje. Na baterku nevydrzi skoro nic ( i muj pracovni kompl s Win 7 da vic) tak si rikam, zda ma cenu ho zkusit nejak upgradovat (vymenit baterku?, vymenit vetrak a mechaniku?) nebo jestli jit do koupe MacBook Pro. Nehraju na tom zadne hry, staci mi bezne pouzivani, obcas photoshop a obcas zmasterovani nejakeho DVD.
Rovnou rikam, resp. pisu, ze pocitac s Winem uz nepripada v uvahu. Mam sveho milacka skoro 4 roky a k Winu se vratit nechci.
Co se tyce penez, tak cca 15k je usnosnych, pokud by slo to o to Pro, tak mi staci bez retiny, myslim, ze na domaci pouziti mi to tak staci (ten bych brala na splatky nebo bazarovej)
Dekuji za kazdou radu.
Prosba o radu - upgrade Unibody Macu nebo koupe pro?
-
- Mírně pokročilý
Prosba o radu - upgrade Unibody Macu nebo koupe pro?
APPLE MacBook CZ white unibody spring 2010/ C2D 2.4GHz/ 13.3" 1280x800/ 8GB RAM/ GF 320M/ 250GB 5.4k/ DVD/ WF/ BT/ CAM/ MAC OS Maverics
iMessage: vecne.zamilovana[at]gmail.com
iMessage: vecne.zamilovana[at]gmail.com
-
- Senior uživatel
Re: Prosba o radu - upgrade Unibody Macu nebo koupe pro?
Upgrade smysl nema. Tento bych prodal nejakemu kutilovi a byt tebou bych si koupil klasicky pro. Ja mam macbook pro 15 2011 v nejvyssi konfiguraci a bez problemu - spokojenost
. Ten muj model sezenes za 27k urcite 

-
- Klub čistého iOS
Kašli na to kup si nějakej MBP 13 z roku 2011 s i5.Koupíš v pohodě zachovalej a s dobrou baterkou kolem 17-19tis.Rozdíl oproti verzi 2012 ve výkonu není zas tak velký a za ušetřené peníze můžeš investovat do SSD nebo RAM(max 16GB).
iPhone 7
Macbook Pro Retina 15
iPad Air 2
Restore,aneb lék na vše
Macbook Pro Retina 15
iPad Air 2
Restore,aneb lék na vše

-
- Starý pes fóra :)
Já mám pořád ještě MBW 2007, v průběhu doby jsem mu upgradnul RAM a HDD, odešla mi opt. mechanika, tak jsem pořídil externí. Baterka už umřela. Nevyplatí se s tím dělat něco víc, ale na domácí použití to pořád ujde, škoda to zahodit.
Několik iPhonů, iPadů, MacBooků, Time Capsule, Apple TV, iPod Nano, AR.Drone...