Samo ty jsem povolil hned při počátečním nastavení a app počasí mi normálně ukáže teplotu v mém místě bydliště. Jinak jem to už v pohodě, moje chyba, já v oznamovacím centru odškrtával věci které nepotřebuji jako kalendář akcie, atp. no a eaktivoval i "dnešní souhrn" teď je to v poho, jinak dík za snahu .
Nevíte někdo jestli se dá seznam hud. alb změnit na vzhled ios5 v landscape modu. myslím taková ta harmonika z obalů alb To v iOS7 je takové neefektní.
Zdravím vás, v tomto vlákně se hovořilo mimo jiné o kodovém zámku, tak to píšu tady. Nejde mi to vypnout. Podle jednoduchého návodu mám v nastavení - obecné - kodový zámek, zadat kod a pak můžu "vypnout kodový zámek", ale tato volba zůstává neaktivní, takže zámek vypnout nemůžu. Nevíte někdo co s tím? Díky.
Zdravím, mám takový problém s přehráváním obsahu na Apple TV. Někdy se stane, když pouštím obsah z iPadu 2 (iOS 7.0.4), že se přehrávání stopne a vyskočí hláška, že daný obsah nelze přehrát. Ale není to vždy, jindy se přehraje např. seriál celý, někdy se třeba i 3x přehrávání přeruší. Ovšem na iphonu 4 (iOS 7.1 beta 4) to jde v pohodě. Internetové připojení funguje, odzkoušeno. Nemáte někdo zkušenost s řešením daného problému? Díky
iPhone X 64 GB CZ Macbook Air 13" Retina 2018 Watch 4 44mm Airpods