Jedno iTunes, dva iphony
-
- Host
Jedno iTunes, dva iphony
Zdravim vsechny. Jeste nez zacnu, tak bych rad podotknul, ze temata tohoto typu jsem prelouskal, i videonavody si pustil a zkousel jsem hledat i mimo forum, ale bez uspechu. Ja mam lphone 5s 64gb a pritelkyne ma 5s 16gb. Pouzivame jej jiz nejakou dobu a nemohl jsem se propojit s iTunes kvuli win xp, kde to nejelo, kdy jsem to vyresil az ted preinstalaci na win 7(ikdyz nerad) procetle jsem kupu navodu, jak provest synchro, ale vzdy to melo bud hacek v tom, ze by se musel jeden z iphonu premazat(proto jsem to ani nezkousel) anebo jsem narazil na nejaky navod se starym itunes a v tom novem jsem to jiz nenasel. Tudiz se ptam a zadam, je nejaka moznost jak synchronizovat dva iphony a provadet na nich nezavisle na sobe cokoliv??? Dekuji predem vsem
-
- Sons of Jailbreak
Re: Jedno iTunes, dva iphony
Ja spravujem dva iPhony na jedno apple ID na jednom iTunes. Zakazdym ked pripojim jeden z iPhonov tak vlavo sa v iTunes zobrazi meno pripojeneho iDevice a synchronizujem co potrebujem.. Potom pripojim druhy iPhon a opat synchronizujem co potrebujem..
iPhone 6 plus, 16 GB, grey
iPad 4, 64GB, Black
Macbook Pro 13 Late 2013, OSX Mavericks 10.9.5
Apple TV 3
iPad 4, 64GB, Black
Macbook Pro 13 Late 2013, OSX Mavericks 10.9.5
Apple TV 3
-
- Moderator fóra
Však iTunes pozná, že se jedná o dva různé iPhony. Můžou být oba připojené klidně zároveň.
- iPhone 6s
- Mac mini (Late 2012) | MacBook Pro (Early 2015)
- AirPort Extreme 5th gen
-
- Host
Mame dva iphony se dvemi lD.. Kdyz si pritelkyne spustila itunes a dala synchronizovat nejakou hudbu atd( po indtalaci itunes se pripojila prvni) a nasledne ja se pripojil, udelal jsem si zalohu, to bylo ok ǎe jak jsem dal synchronizovat kontakty s ms outlookem atd tak to psalo nejakou hlasku ze to je jiny pristroj a bud ho snad smazat nebo prekopirovat jine data a podobne.. Presne hlasku nevim ale klidne se doma po praci pripojim a napisu presne co tam je. Vyplivalo z toho ale to, ze to muj iphone smaze a da tam veci z iphonu od pritelkyne, coz je blbost ze.
-
- Moderator fóra
Tak na kontakty a kalendář máte každý svoje Apple ID a záloha na Cloud ne?
Kontakty ti to logicky přepíše když máš v pc jenom jeden outlook.
Tady se bavili že všechno ostatní jde pro každý iPhone zvlášť, jedna iTunes knihovna pro více zařizení.
Jeden Outlook-jedno zařizení
Kontakty ti to logicky přepíše když máš v pc jenom jeden outlook.
Tady se bavili že všechno ostatní jde pro každý iPhone zvlášť, jedna iTunes knihovna pro více zařizení.
Jeden Outlook-jedno zařizení
" Nekdo ma rád vláčky ...někdo Apple Hračky "
Manual iPhone
iPhone 5S 32GB SpaceGrey MacBook White 2010 iPad Mini 16GB Black wifi
Manual iPhone
-
- Host
To je mi jasne ze pres cloud udelam vse, jen kdyz tam dam muj iphone a budu chtit treba tam dat nejakou hudbu tak mi to stejne napise ze to je jiny pristroj a bud prehrat to co je v tom od pritelkyne nebo ten muj promazat.. Neco takoveho to tam pise vis a to nechci prave..
-
- Moderator fóra
Jedno iTunes, dva iphony
A máš ten iTunes autorizovaný na obě Apple ID.
Pokud sis do iPhonu nahrával něco na jiném počítači, hlavně hudbu, tak při synch z jinou iTunes knihovnou,na jiném pc, ti to v tom iPhonu smaže.
Nepíše ti to že daný iPhone je synchronizovaný s jinou iTunes knihovnou a že dojde ke smazání.
U App není problém, ty se z iPhonu dají do nové knihovny přeneset. Hudba nikoliv.
Jedině přes nějaké App.
Pokud sis do iPhonu nahrával něco na jiném počítači, hlavně hudbu, tak při synch z jinou iTunes knihovnou,na jiném pc, ti to v tom iPhonu smaže.
Nepíše ti to že daný iPhone je synchronizovaný s jinou iTunes knihovnou a že dojde ke smazání.
U App není problém, ty se z iPhonu dají do nové knihovny přeneset. Hudba nikoliv.
Jedině přes nějaké App.
" Nekdo ma rád vláčky ...někdo Apple Hračky "
Manual iPhone
Manual iPhone
- rony
- Klub čistého iOS
farbakp píše:Ja spravujem dva iPhony na jedno apple ID na jednom iTunes. Zakazdym ked pripojim jeden z iPhonov tak vlavo sa v iTunes zobrazi meno pripojeneho iDevice a synchronizujem co potrebujem.. Potom pripojim druhy iPhon a opat synchronizujem co potrebujem..:)
mozes kludne aj oba naraz, samozrejme dva kable :-)
treba skusit co vie Home sharing medzi dvomi pocitacmi.
/\/\ /\ > /\ / Facebook skupina Uživatelé Apple Watch a fb.com/forum.iphone.cz
mac mini iPhone 4 5S X 13 Pro iPad Pro Pencil TV4 HomePod WATCH AirPods
mac mini iPhone 4 5S X 13 Pro iPad Pro Pencil TV4 HomePod WATCH AirPods
-
- Host
Tak jsem to odinstaloval a opet dal zpet, zkousel jsem i nejake starsi ver. Itunes nainstalovat ale se starsim se to ani nesesynchronizovalo. Tak jsem tam nakonec dal tu aktualni a mam ted ale jiny problem a to ten ze pri pripojeni ke kabelu mi to na iphonu hodi hlasku ze je mozne ze prislusenstvi neni podporovano a to pouzivam stale stejny original kabel a zkousel jsem i jine usb porty a stale to same. Zitra na to kouknu ale netusim cim to muze byt. Jinak mam za to ze autorizaci pres ID jsem mel na svem urcite a na tom druhem nevim. Jestli se mi to podari rozjet tak autorizuji oba a co se hudby tyka tak ja si nedavam zadnou, jen pritelkyne tam nejakou ma.
-
- Host
Tak jsem vyresil problem s propojenym prislusenstvim ktere neni mozna podporovano.. Primo na apple jsem se docetl, ze to muze byt zaspinenym konektorem, vycistil jsem jej a je to.. Jede to. Nakonec jsem i svuj iphone propojil s itunes a stale to psalo nejakou vyzvu jestli sloucit ci nahradit data v iphohu, dal jsem je sloucit a muj uz muzu synchronizovat pekne a ten od pritelkyne jeste musim zkusit taky a je to.. Jen kdyz jsem dal synchronizaci kontakto, tam mam jich v iphonu asi 400 ale synchonizoval se mi jen jeden a to jeste nejaky nesmyslny, pak jsem zkusil kontakty zalohovat pres moborobo a to same, jen nevim co ted s tim. Nestalo se vam to uz taky nekomu nahodou???