iOS 7 a iPhone 4s
-
- iPhonefil
Re: iOS 7 a iPhone 4s
Ja to vidím najmä pri spúštaní aplikácií. Pri pohybe v menu už ani tak nie, ale kým sa mi spustí napr. Camera+ tak, že je iP schopný fotiť, tak je to večnosť.
iPhony, iPady, AirPods, AW SE 40/44, ATV 4K (1. gen), MacBook Air (M1, 2020), AirTag. SW väčšinou aktuálny.
-
- Mírně pokročilý
Já bych si po zkušenosti nechal iOS6, kdybych mohl... Baterka mi osobně vydrží na 7.0.2 o 20% méně, telefon je o něco zpomalený, přepínání apps taky (tam je to asi animacemi), nabíhání stránek v Safari jakbysmet. Nehledě na to, že vzhledem k vyšší spotřebě paměti mi sem tam při přepnutí aplikace a vrácení zpět na tu původní tato zase znovu nabíhá. Ještě jsem neměl čas upgradnout na 7.0.3, ale výše řečené věci jsou pro mě zklamáním, takže doufám, že se to zlepší.
nemá cenu upgrade software na iP 4S (pomalý), když už tak rovnou upgrade na nový telefon a to 5S...
-
- Suspect
mirmo80 píše:Ja to vidím najmä pri spúštaní aplikácií. Pri pohybe v menu už ani tak nie, ale kým sa mi spustí napr. Camera+ tak, že je iP schopný fotiť, tak je to večnosť.
Uplne stejne jako vestaveny Fotoaparat: 5s
.
-
- Host
Dave píše:nemá cenu upgrade software na iP 4S (pomalý), když už tak rovnou upgrade na nový telefon a to 5S...
...mne sa vsak velkostou 5kova rada nevyhovuje. 4S je pre mna to prave orechove. Este nejaky ten rok vydrzi a potom budem nuteny kupit novy.
-
- Moderator fóra
mam 4s na 7.0.3 a system je v pohode.. Updatu bych se nebal..
-
- Mírně pokročilý
Na 7.0.3 je rychlost (po vypnutí animací) výrazně lepší, hlavně i načítání stránek v Safari (což bylo na 7.0.2 u mě dost pomalé).
Teď ještě uvidíme jak s tou výdrží, myslím že to bude taky o fous lepší, ale zatím to u mě vypadá, že 6.1.3 se to nevyrovná. Kdybych měl znovu tu možnost a nemusel updatovat např. kvůli kompatibilitě aplikací, zůstal bych radši u 6ky.
Jinak při updatování se vyskytla chyba a iTunes dělal restore ze zálohy celé 4 hodiny a ještě mi tam tlačil před rokem smazané aplikace!!! Myslel jsem, že to prohodím oknem!
Fuck iTunes!
Teď ještě uvidíme jak s tou výdrží, myslím že to bude taky o fous lepší, ale zatím to u mě vypadá, že 6.1.3 se to nevyrovná. Kdybych měl znovu tu možnost a nemusel updatovat např. kvůli kompatibilitě aplikací, zůstal bych radši u 6ky.
Jinak při updatování se vyskytla chyba a iTunes dělal restore ze zálohy celé 4 hodiny a ještě mi tam tlačil před rokem smazané aplikace!!! Myslel jsem, že to prohodím oknem!
![Sad :(](./images/smilies/sad.gif)
-
- Host
U mně po updatu vše ok, foun běží jak má, rychlý, nepřerušovaný a také poté, co jsem vypl animace, tak i baterka drží velmi slušně, včera večer jsem nabil a teď mám 97%. Spokojenost.
-
- Suspect
Jak myslis vypnout animace, myslite "Omezeni pohybu" = 1 nebo neco jineho?
.
.
-
- Host
4S nemá s iOS7 problém výkonostní, ale paměťový. iOS7 si vzalo víc paměti než iOS6. Dříve šlo mít v paměti několik aplikací a šlo mezi nima rychle přepínat. Teď se kolikrát v paměti neudrží ani systémové věci, proto na některých místech (např. klávesnice) dochází k záškubům, protože je třeba tyto věci znovu načítat z "disku". Pokud tu samou věc uděláte v zápětí podruhé, je již vše plynulé v pohodě.
Bohužel toto se již asi nezlepší. Apple by měl lépe zvažovat, kam ještě jaký systém pustí, aby "user experience" nešel do kytek. Teď mám objednaný 5S, ale zatím máme doma iPhone 3GS s iOS6 (škube jak sviňa) a 4S s iOS7 (občas někde škube) a to teda nic moc stav...
P.S. Je zajímavé, o kolik víc zabere ta bílá barva oproti těm texturám z iOS6![Smile :-)](./images/smilies/smile.gif)
Bohužel toto se již asi nezlepší. Apple by měl lépe zvažovat, kam ještě jaký systém pustí, aby "user experience" nešel do kytek. Teď mám objednaný 5S, ale zatím máme doma iPhone 3GS s iOS6 (škube jak sviňa) a 4S s iOS7 (občas někde škube) a to teda nic moc stav...
P.S. Je zajímavé, o kolik víc zabere ta bílá barva oproti těm texturám z iOS6
![Smile :-)](./images/smilies/smile.gif)
-
- Mírně pokročilý
Tak po pár dnech můžu taky říct, že výdrž i plynulost se na 4S o dost zlepšily, na úrovni iOS6 to ale není. Při používání Safari na wifi to letí dolů rychle, ale pokud nehraju vydržím aspoň do večera...
Co se ale nezlepšilo ani u 7.0.3, je náročnost na paměť - hraju teď třeba hru Limbo (má to do 200 MB), vytáhnul jsem si roletu zespodu na zvýšení intenzity podsvícení a hra se znovu načítala. To samé se stává u Mountain bike pro (jede na pozadí, vyfotím foto, přepnu zpátky - MTB pro se znovu načítá). Tenhle telefon nikdy neuměl pořádně dělat dvě věci naráz a teď už je to úplná trága.
Co se ale nezlepšilo ani u 7.0.3, je náročnost na paměť - hraju teď třeba hru Limbo (má to do 200 MB), vytáhnul jsem si roletu zespodu na zvýšení intenzity podsvícení a hra se znovu načítala. To samé se stává u Mountain bike pro (jede na pozadí, vyfotím foto, přepnu zpátky - MTB pro se znovu načítá). Tenhle telefon nikdy neuměl pořádně dělat dvě věci naráz a teď už je to úplná trága.
-
- Host
uz nekdo zkousel hodit tam ten novej ? 7.0.4 je to lepsi na baterku nebo neco ?
-
- Host
Ja som ho updatetol zo 6.1.3 na 7.0.4. A konecne som spokojny z rychlostou systemu. Samozrejme som hned vypol nepotrebne veci (paralex..) Prvy ios7 bol velmi pomaly tak som ho radsej vratil spat ked sa este dalo. Bateria sa vybija porovnatelne ako na ios6, dokonca mam pocit ze vydrz je vacsia v pohotovstnom rezime
-
- Sons of Jailbreak
ahojte mam iPhone 4s a kukal som tento clanok http://pc.zoznam.sk/novinka/iphone-4s-n ... d-na-ios-7 ako to vlastne je lebo teraz frcim este na ios 6 a neviem ci mam prejst na 7micku ... treba tam nieco potom donastavovat ?? a ak by mi odisiel da sa este vyreklamovat ? mam ho 21mesiacov ... je na pausal od telekomu .. dakujem za odpoved
-
- Klub čistého iOS
iOS 7 a iPhone 4s
Mám na 4S iOS 7.1 a nemám žiadny problém,predtým som mal všetky verzie iOS 7.systém je v pohode a som spokojný.nerozumiem čo tam chceš ešte donastavovať!!
PC:Win8.1 Pro,Iphone 3G IOS 4.1.2,iPhone 4S 16gb IOS 9.2.3,iPhone 5S 16 GB iOS ,9.3.3,iPhone 6S 64GB iOS 9.3.3,iPad 2 16gb Wifi ios 9.2.3
-
- Sons of Jailbreak
CITAL SI TEN CLANOK ??
-
- Klub čistého iOS
Áno čítal!!!keď nechceš neinštaluj.napísal som svoj názor a skúsenosť.
PC:Win8.1 Pro,Iphone 3G IOS 4.1.2,iPhone 4S 16gb IOS 9.2.3,iPhone 5S 16 GB iOS ,9.3.3,iPhone 6S 64GB iOS 9.3.3,iPad 2 16gb Wifi ios 9.2.3
-
- Moderator fóra
Takhle odcházel BT a WiFi i na 3G a pokud jim pomohlo dát to do mrazáku nebo mikrovlnky, tak to je 100% HW chyba a ne věc iOS 7.
A příště si odpušť ten capslock v postu!!
A příště si odpušť ten capslock v postu!!
" Nekdo ma rád vláčky ...někdo Apple Hračky
"
Manual iPhone
iPhone 5S 32GB SpaceGrey MacBook White 2010 iPad Mini 16GB Black wifi
![Smile :)](./images/smilies/smile.gif)
Manual iPhone
iPhone 5S 32GB SpaceGrey MacBook White 2010 iPad Mini 16GB Black wifi
-
- Mírně pokročilý
iOS 7 a iPhone 4s
OT:
A teda když už, tak si prosím taky odpusťte ty zbytečné vykřičníky.
[edit=Barberry.pha]Ješte jsem tu mohl napsat jak varování do toho postu, takže se laskavě uklidní a pokud se Tě to vůbec netýká, tak nevím proč vůbec reaguješ. V pravidlech je psaní capslockem jasně zakázáno, takže mu ten post mohl být smazán, takže pokud budu chtít něco z pozice moderátora zdůraznit, tak ty vykřičníky psát budu. A tebe poprosím aby ses zdržel příště podobných komentářů a dalších podobných reakcí na tuto poznámku, ber to jako hotovou věc[/edit]
A teda když už, tak si prosím taky odpusťte ty zbytečné vykřičníky.
[edit=Barberry.pha]Ješte jsem tu mohl napsat jak varování do toho postu, takže se laskavě uklidní a pokud se Tě to vůbec netýká, tak nevím proč vůbec reaguješ. V pravidlech je psaní capslockem jasně zakázáno, takže mu ten post mohl být smazán, takže pokud budu chtít něco z pozice moderátora zdůraznit, tak ty vykřičníky psát budu. A tebe poprosím aby ses zdržel příště podobných komentářů a dalších podobných reakcí na tuto poznámku, ber to jako hotovou věc[/edit]
-
- Mírně pokročilý
Keď otvorím sms priamo z lock screenu a prevrátim fón do horizontálnej polohy, tak mi niekedy preblikne display. Začalo mi to robiť až na 7.0.4. Raz sa mi stalo, že keď prišla sms a chcel som ju otvoriť, tak sa objavilo logo apple, fon sa akoby reštartol (trvalo to asi 5 sekúnd). Má niekto podobnú skúsenosť?
-
- Mírně pokročilý
OT:
Barberry.pha: já jsem klidný, ale ty reakce klidné zrovna nebyly. Z pohodového čtení mě více vytrhují mnohonásobné vykřičníky Benita než pár slov capslockem. Nevím proč se tady hned čertíš i ty. Nechápu proč se tady hned přiostřují a vyhrocují reakce. Dál se k tomu nebudu vyjadřovat OT.
Barberry.pha: já jsem klidný, ale ty reakce klidné zrovna nebyly. Z pohodového čtení mě více vytrhují mnohonásobné vykřičníky Benita než pár slov capslockem. Nevím proč se tady hned čertíš i ty. Nechápu proč se tady hned přiostřují a vyhrocují reakce. Dál se k tomu nebudu vyjadřovat OT.
-
- Mírně pokročilý
A ďalšia vecička, čo mi trochu vadí. Keď spravím fotku na 7.0.4 napríklad s filtrom "instant", tak vo fóne je taká, ako ma byť (čiže iná farba). Keď ju pošlem mailom, tak ostane tiež taká. Keď ale skúsim fotku skopírovať z fónu do pc, tak je už bez filtra, akoby ani s filtrom robená nebola. Robí to niekomu tiež?
-
- Host
Zdravím, štve mě jedna věc u hudby, která dřív nebyla, a to, že když jdu ráno do práce, pustím si hudbu a než dojdu do práce, tak se mi přehraje třeba pět písní. V práci hudbu samozřejmě vypnu a zapnu si ji když jdu na oběd. A ta mrcha to pustí zase od začátku jako ráno. Jakoby šmejd nepoznal, že mi ráno přehrál pět písní a jede zase od začátku. Co s tím sakra? Fakt mě to štve, dřív to nedělalo...
-
- iPhonefil
V poslednej dobe mam cim dalej, tym viacej problem s bezanim aplikacii na pozadi. Vydrzia mi spustene coraz kratsiu dobu. Napr. teraz, ked pisem tento post a presiel by som na safari, zacal nieco pisat a len pozeral co mi automaticky ponuka vyhladavanim (bez toho, aby som klikol na nejaku stranku) vzapati sa cez multitaking vratil spat do tapatalku, tak ma uz nehodi do rozpisaneho textu, ale tapatalk akoby restartne a hodi ma na uvodnu obrazovku. Robi mi to s viberom, whatsapom, bbm, proste so vsetkym. Celkom vazne ma to uz stve, lebo prave na toto prechadzanie medzi spustenymi aplikaciami som si zvykol a teraz je to na nic.
Vy ste ako na tom so svojimi 4S-kami?
Vy ste ako na tom so svojimi 4S-kami?
iPhony, iPady, AirPods, AW SE 40/44, ATV 4K (1. gen), MacBook Air (M1, 2020), AirTag. SW väčšinou aktuálny.
-
- Mírně pokročilý
U mě podobně. Při přechodu mezi aplikacemi tam a zpět často dojde k restartu původní aplikace. To se pak jaksi nedá mluvit o multitaskingu... Jsem zvědavý jestli s tou náročností na paměť budou schopní v 7.1 něco udělat.
-
- Klub čistého iOS
Mám 7.1 beta.a pohoda.
-
- Starý pes fóra :)
iPhone 4S iOS 7.0.4 restore bez obnovy ze zálohy. Data vypnuté a přes noc úbytek 30%. Když dám letový režim tak za hodinu úbytek 5%. Vše vypnuté Hard reset jsem už dělal. iPhonev4S je vyměněn v servisu cca před dvěma týdny. Můžete poradit. U iPhone 5 přes noc v letovém režimu úbytek pouze 1%. Děkuji
AppleTV 2nd geniOS 5.0.1AppleTV4tvOS 10.2.2
iPhone 11 Pro black 64GBiOS 13.1.3
iPad AIR 2 64GB Wi-Fi+4GiPadOS 13.1.3
Je Vaše zařízení jailbreaknutelné?
Co to s námi vlastně hraje Apple za hry?
![Obrázek](http://www.hejbatka.cz/upload/x79u0nhr5l.gif)
![Obrázek](http://www.hejbatka.cz/upload/wrc5nuxs30.gif)
-
- Suspect
Kalibroval jsi baterku? Uplne vybiti a uplne nabiti...
-
- iPhonefil
To este treba robit? Uplne nabit a uplne vybit?
-
- Moderator fóra
Samozřejmě, že ne! Buď je kántry baterka, nebo je problém na desce, kdy je větší odběr proudu. Spíše bych to viděl na desku. ![Sad :(](./images/smilies/sad.gif)
![Sad :(](./images/smilies/sad.gif)
iPhone 14 Pro 256GB Silver.
iPhone 12 Mini 64GB RED as reserved.
MacBook Pro 16" M1 Max 24-Core GPU, 32GB Memory, 1TB SSD
iPhone 12 Mini 64GB RED as reserved.
MacBook Pro 16" M1 Max 24-Core GPU, 32GB Memory, 1TB SSD
-
- Starý pes fóra :)
Asi to bude opravdu HW problém, protože ani WiFi nelze zapnout. Už jsem to měl jednou v servisu a udělalo to znovu a navíc teď ten rapidní úbytek baterie v letovém režimu.
AppleTV 2nd geniOS 5.0.1AppleTV4tvOS 10.2.2
![Obrázek](http://www.hejbatka.cz/upload/wrc5nuxs30.gif)
-
- Mírně pokročilý
U me po upgradu blbne zvuk u videa,nema nekdo taky problem,je to huhlavy,prakticky nepouzitelny...
Edit: jen pro vysvetlenou zvuk u nahravani videa..
Edit: jen pro vysvetlenou zvuk u nahravani videa..
-
- Sponzor 2014
lidičky nevíte, přijde mi teď 4s od Vodafonu a mám dva dotazy:
1) a ta důležitější přijde už s ios7 ?
2) může být u nás už přímo blokovaný na operatora nebo ne?
díky za odpovědi
1) a ta důležitější přijde už s ios7 ?
2) může být u nás už přímo blokovaný na operatora nebo ne?
díky za odpovědi
iPhone 7 32GB,black,beta 11
iPad 4 mini 32GB,space gray,10.3.3
Nechť sýr dál zůstává s touto slaninou
http://www.hruska-as.cz
iPad 4 mini 32GB,space gray,10.3.3
Nechť sýr dál zůstává s touto slaninou
http://www.hruska-as.cz
-
- Moderator fóra
1) pokud je to 8GB tak nejspis bude s ios7