Metalgirl píše:Normálně to nechápu, taková znalost historie a vznikla z toho taková magořina.
Ale kdeže znalosti!
Dneska na všechno stačí google a wiki
Kdybych tak měl čas si v nich číst!.. A když už si v nich čtu, kdybych si alespoň něco zapamatoval a nemusel to pak hledat porůznu v dropboxech, mailech, záložkách.. I když všechna čest - s iPhonem je hledání přece jenom rychlejší a pohodlnější. Byly doby.. Ááále - o tom by vám nejenom Julkovi předci mohli vyprávět..!
Žádná wikipedie.. Fuj! To teda byly hnusný doby!..
Trochu tápu, jestli je magořina vlastně pochvala nebo urážka, ale neb jsem optimistou z vlastní vůle, beru to jako pochvalu
Ostatně - 3GS jsem měl před 4kou. Říkám si, že provozovat na tim iOS5 je trochu dobrodružství..? Nebo jak píšou všelijací odborníci i "odborníci" na ojetiny v časopisech, když radí lidem které motorizace jakých modelů kterých značek když se vyjadřují o rodinném sedanu nižší střední třídy s obsahem 1,6i bez turba:"Tento model bude vyhovovat především klidným řidičům..", což se dá volně přeložit jako:"Auto pojede hlavně z kopce s větrem v zádech na volnoběh. Po rovině spíš jen rekreačně a do kopce to snad ani nezkoušejte, pokud nemáte dostatečně silných spolujezdců, ochotných přiložit ruce na kufr a řádně zatlačit."
Jen provokuju Třeba to je svižný až dost. Zajímalo by mě to. Dal jsem 3GS neteři a kdoví, kdyby nebyl z USA, možná bych mu tam taky naložil pětkový systém..
eXell píše:Tak přemýšlím, jestli jsem ten čas, který jsem investoval do čtení tohoto bezesporu kulturně obohacujícího přispěvku neměl věnovat něčemu jinému
Jo, život je vůbec otázka priorit..
Jasněže ten čas mohl být investován mnohem líp, to já zasejc nejsem až tak sebestřednej, ALE - když já se mohl prokousat osmi stránkama oslavnejch ód na Julka, tak si myslím, že by to měl udělat každej, kdo to se zdejším forem a hlavně s Julkem myslí alespoň trochu vážně
Upřímně řečeno jsem na jiných forech docela marně hledal důstojný ekvivalent takového threadu jako je právě tenhle. A přišlo mi to dobrý. Než plácnout nějakou blbost do odbornýho problému, je lepší tady naplácat milion blbostí a třeba se potom člověku vyhnou ty přehmaty tam, kde se to hodí míň. Teda - u mě je to jen zbožný přání, to už jsem se s Osudem dávno smířil, u mě to zkrátka nefunguje, ale u většiny populace by to fungovat mohlo už z hlediska počtu pravděpodobnosti.
Ale nevim, no.. Je to jen taková moje soukromá teorie podložená leda tak optimismem. Někdy - pravda - mírně nemístném. U mě to "někdy" reprezentuje jen asi 98% případů. Ale nezoufám! Jsou na tom mnozí i hůř