Apple uvolnil iOS 7.1 pre verejnosť
-
- Pokročilý uživatel
Re: Apple uvolnil iOS 7.1 pre verejnosť
Zkus 2x zmacknout HB
iPhoneX: 256GB_11.2.2 iPad2: 64GB_WiFi iPad Air2: 64GB_GSM iPad Mini2: 64GB_GSM
MacBook Pro 13"Retina: Late2013 8GB RAM, 256GB SSD Mac mini: Late2014 16GB RAM, 256GB SSD
MacBook Pro 13"Retina: Late2013 8GB RAM, 256GB SSD Mac mini: Late2014 16GB RAM, 256GB SSD
-
- iPhoneHolik
Ohledne rychlosti je to urcite lepsi nez u 7.0.4 nebo 7.0.6 ktere jsem pred finalni 7.1 pouzival ale ne dokonale a stoprocentni iOS7 se 6tce zkratka asi rovnat nemuze.
Obcas pozoruji kdyz aplikaci gestem minimalizuji jak to skuhe ten zoom/unzoom a tomsame pri posunu seznamem spustenych pohybem prstundo stran, u me typicky kdyz je na pozadi photostream z icloudu, safari a facebook ale jen obcas....ipad mini ma "jen" 512MB RAM a treba v tu chvili system pamet cisti nevim a hlavne jsem zatim stale jeste neudelal ten cisty restore pres pocitac z DFU mode bez obnovovani zalohy mel jsem nahranou 7.0.4 uz nevim zda z restore ci ota a pres ota 7.0.6 uvidim jak se to bude chovat potom,jak to mate vy?
EDIT:
Omlouvam se za sahodlouhy post a diky pokud to nekdo docetl az sem.
S tim skubanim pri minimalizaci a posunem seznamem spustenych aplikaci, se to ma trochu jinak
Pokud z app gestem skocim na plochu nebo do seznamu spustenych tak je to absolutne plynule, pokud vsak to same vykonam hime buttonem tak se to celkem dost pri zoomu a posunu trha zkuste jak se to na ipadu mini chova cam.
Obcas pozoruji kdyz aplikaci gestem minimalizuji jak to skuhe ten zoom/unzoom a tomsame pri posunu seznamem spustenych pohybem prstundo stran, u me typicky kdyz je na pozadi photostream z icloudu, safari a facebook ale jen obcas....ipad mini ma "jen" 512MB RAM a treba v tu chvili system pamet cisti nevim a hlavne jsem zatim stale jeste neudelal ten cisty restore pres pocitac z DFU mode bez obnovovani zalohy mel jsem nahranou 7.0.4 uz nevim zda z restore ci ota a pres ota 7.0.6 uvidim jak se to bude chovat potom,jak to mate vy?
EDIT:
Omlouvam se za sahodlouhy post a diky pokud to nekdo docetl az sem.
S tim skubanim pri minimalizaci a posunem seznamem spustenych aplikaci, se to ma trochu jinak
Pokud z app gestem skocim na plochu nebo do seznamu spustenych tak je to absolutne plynule, pokud vsak to same vykonam hime buttonem tak se to celkem dost pri zoomu a posunu trha zkuste jak se to na ipadu mini chova cam.
iPhone 5S 16GB Silver iOS 9.2
-
- Mírně pokročilý
mam vypnuty paralax poobede to vyskusam ale nic mi netrha vsetko je plynule.
-
- iPhoneHolik
Pockej myslis nastaveni/zpristupneni/omezit pohyb dat na zapnuto pak je to jen takova prolinacka a zoom/unzoom se nekona vid? To je fakt takhle mi to jede taky naprosto plyňule zkus to vypnout a uvidis ja to asi zapnu a zustanu u te prolinacky ten zoom unzoom me nejak zvlast nebral uz od zacatku a snad to trochu vic zere i baterku
EDIT:
Hele davam to sem protoze uz si nevimnrady treba je problem v iOS a mam neco zle nastavene oficialni fb appka slape vyborne ale chtel jsem mimo integr chatu pouzivat i solo Fb messenger ten ale nativni ipad verzi stale nema a ta interpolovana pro iphone je o nicem, zkusil jsem tedy alternativy jako plink ci chat room ale vzdy pokus o prihlaseni skonci takto co delam spatne nevite?![Obrázek](http://img.tapatalk.com/d/14/03/22/ge2uhyru.jpg)
EDIT:
Hele davam to sem protoze uz si nevimnrady treba je problem v iOS a mam neco zle nastavene oficialni fb appka slape vyborne ale chtel jsem mimo integr chatu pouzivat i solo Fb messenger ten ale nativni ipad verzi stale nema a ta interpolovana pro iphone je o nicem, zkusil jsem tedy alternativy jako plink ci chat room ale vzdy pokus o prihlaseni skonci takto co delam spatne nevite?
![Obrázek](http://img.tapatalk.com/d/14/03/22/ge2uhyru.jpg)
-
- Mírně pokročilý
mne to ani so zapnutym parallaxom netrha tie ficury ako zoom/unzoom .ale ja som mal JB a na tablet som daval cisty 7.1 a obnovoval som zo zalohy.teraz uz si ten JB ani nedam zbytocne starosti a ziskal som tym iba minimum veci ktore potrebujem.
-
- patron iPhone.cz
Gekko: Mě tu samou hlášku vyhazuje jedna hra.."PixWords", když chci použít nápovědu "ask your friends"....
Historie: iP2G, iP3G, iP3GS, iP4, iP5, iP7.....
-
- Klub čistého iOS
Tak už zom aj ja podlahol a natiahol iOS 7.1 ale zas rýchlost je podobná ako na iOS 6xx už len snád ta bateria ma nezlomi!a ak aj hej ,už stým aj tak nič neurobím.uvidíme časom ![Wink ;-)](./images/smilies/wink.gif)
![Wink ;-)](./images/smilies/wink.gif)
iPhone 11 pro 256gb space grey
iMac 21,5 (Late 2012) osx Mojave
iPhone 7 Black 256gb. O2 sk
iPhone SE Gold 128gb O2
Macbook late 2007,13'3 White,3gb ram ,HDD 250gb,OS X LION
iPhone 4S White 32gb iOS 7.1.2 JB-Pangu 1.0.0
iPhone 3GS 16gb iOS 5.1.1 JB Jailbreakme.com
iMac 21,5 (Late 2012) osx Mojave
iPhone 7 Black 256gb. O2 sk
iPhone SE Gold 128gb O2
Macbook late 2007,13'3 White,3gb ram ,HDD 250gb,OS X LION
iPhone 4S White 32gb iOS 7.1.2 JB-Pangu 1.0.0
iPhone 3GS 16gb iOS 5.1.1 JB Jailbreakme.com
-
- iPhoneHolik
lukasnemeckay píše:mne to ani so zapnutym parallaxom netrha tie ficury ako zoom/unzoom .ale ja som mal JB a na tablet som daval cisty 7.1 a obnovoval som zo zalohy.teraz uz si ten JB ani nedam zbytocne starosti a ziskal som tym iba minimum veci ktore potrebujem.
Me to na ipadu mini (puvodni no retina) opravdu delalo tak hak jsem psal viz. gesta vs.home button ale je tomjedno zazim jsem jej vypnul a hlavne ipad muze bejt temi OTA aktualizacemi a vubec zasekanej, vzdy je lepsi cisty flash pres pocitac a hlavne neobnovovat zalohu hlavne z PC jestlinto o obnoveni plati i u te na iCloudu nevim ale radeji ji smaznu take no.
Onygzzer
Hele ja to uz vyresil delaly tomtyhle dve jeste jedna a jina treba zas ne a stejne zase pouzivam ten co je soucasti FB oficialni app je to vse pohromade, proc se ale autori vykaslali na nativni FB Messenger pro ipady by me celkem zajimalo, chat v FB je celkem mrnavejna zvetsit snad ani nijak nejde.
Pablo666
Tak souhlasim s tim ze iOS7.1 se rychlosti velmi blizi iOS6 omtom zadna a zkusenosti ostatnich uz indev betaverzi to nasvedcovaly jiz drive, optmalizace a doladeni se povedla uvidime jak to vytahnou jeste dal.
EDIT:
Tak jsem sice nerestoroval ale iPad z nastavení komplet smaznul celkem se zrychlil viz téma Gekko gecko @ iPad mini - reakce ale to drobné cukání posouvá nim seznamem app na pozadí čas od času pozoruji správně pročítám to pravé no retina míní iPadu prostě ma jen 512 mb a systém v tom okamžiku muže paměť obsluhovat přiřazovat prioritu či ji čistit jakoze to děla.
Co vím tak app cMemory nebo jak se jmenuje mi jednou ukázala i 15mb volných když jsem ji spustil znovu bylo tam už 180 takže správa paměti na jedničku a to občasné cuknutima to snad jen v tom seznamu je jediné co uživatel zpozoruje
EDIT2:
Tak to cukání při skoku do seznamu spuštěnych aplikaci si jeho posouvání děla stále ale převážně když mate spuštěny facebook app bude hodně náročná nebo jiné jemu podobne zkuste a uvidíte to sami.
Je úplně jedno zda do seznamu skončíte dvojím stisknutím HB nebo gestem čtyřmi prsty nahoru ale je to jen někdy....záleží jaka stránka je zrovna načtení, jestli bezi chat zda se něco z obsahu neaktualizuje proste nepravidelně.
Dalsi veci co pozoruji a nyl bych rad zda by to na tomto uarizeni nekdo take potvrdil, je kdyz na fb vysouvam nebo schovavam tl. Klavesnici na obrazovce ta desne trha u tapatalku ne....jelikoz se tohle a vyse tyka z velke cssti jen fb aplikaci tato bude asi tak narocna ze jeji obsluhu ipad chvilkama nestiha a app hw dava radne za usi níc jineho netusim.
Naposledy upravil(a) Metalgirl dne úte bře 25, 2014 9:24 am, celkem upraveno 1 x.
Důvod: Čteš někdy po sobě, co napíšeš? Tolik překlepů, až to pěkné není a těžko si domyslet, co tam mělo být původně za slova.
Důvod: Čteš někdy po sobě, co napíšeš? Tolik překlepů, až to pěkné není a těžko si domyslet, co tam mělo být původně za slova.
-
- Host
Zdravím,
používám iPad verze III (s retinou, ale starý konektor). Chtěl bych se zeptat, zda má někdo iOS 7.1 na této verzi. Jelikož když jsem upgradnul z 6.1 na 7.0.4, tak jsem si relativně znatelně pohoršil. Nechtěl bych, abych dopadl ještě hůr.
Díky
používám iPad verze III (s retinou, ale starý konektor). Chtěl bych se zeptat, zda má někdo iOS 7.1 na této verzi. Jelikož když jsem upgradnul z 6.1 na 7.0.4, tak jsem si relativně znatelně pohoršil. Nechtěl bych, abych dopadl ještě hůr.
Díky
Apple, co je to...?
Speed - asi myslíš iPad (new)
Tak ten mám a je to o niečo sviznejsie ( animácie )
Ale gestá ako slide do strán ( prechod do iných otvorených app ) je sekavý.
To iste platí aj o zatvorení app gestom spojení prstov.
Pri otváraní aplikacii sa to občas tvári ako by sa app na stotinu otvorila do polovice a a úplne otvorenie nastane až na druhý krát teda zaseky.
Zasa musím uznať že som nespozoroval crashovanie Safari narozdiel od iPad Air.
Ak ide o update z verzie 7.0.4 na 7.1 doporučujem.
Tak ten mám a je to o niečo sviznejsie ( animácie )
Ale gestá ako slide do strán ( prechod do iných otvorených app ) je sekavý.
To iste platí aj o zatvorení app gestom spojení prstov.
Pri otváraní aplikacii sa to občas tvári ako by sa app na stotinu otvorila do polovice a a úplne otvorenie nastane až na druhý krát teda zaseky.
Zasa musím uznať že som nespozoroval crashovanie Safari narozdiel od iPad Air.
Ak ide o update z verzie 7.0.4 na 7.1 doporučujem.
-
- Host
Je to děs, jak nás v podstatě Apple nutí kupovat si stále nové zařízení, i když to v 6.1 frčelo bez sekání, tak už od toho 7.0.4 "laguje", ale chápu business. Musích chvíli počkat a pak si koupit nový ipad air (v2) a nebudu držkovat
Dík.
![Smile :)](./images/smilies/smile.gif)
Apple, co je to...?
-
- iPhonefil
No ja osobne jsem hoodne dlouho vahal jestli jit z 6.1.3 JB na 7.0.4.JB. Presel jsem. Zatim tohoto kroku spis lituji. A pokud 7.1 v podstate neziskam tu plynulost, tak proc jeste prijit o JB. Nechapu kdyz dokazali vylepsit iOS pro iPhone 4, proc to nejde pro iPad 3 (new).
iPhone X iOS 13.3, iPad Pro 11" iOS 13.3, ATV 4
(+ starsi kousky iPad 3 (NEW) 64 GB + cellular, iOS 7.1.1 + JB Pangu China, iPhone 5 64 GB, iOS 9.3.3 NO JB, iPad Air + Cellular 128 GB, iOS 9.3.3 NO JB)
(+ starsi kousky iPad 3 (NEW) 64 GB + cellular, iOS 7.1.1 + JB Pangu China, iPhone 5 64 GB, iOS 9.3.3 NO JB, iPad Air + Cellular 128 GB, iOS 9.3.3 NO JB)
-
- Mírně pokročilý
no iPad mini sa teda hodne zlepsil updatom na 7.1 tym nemate co pokazit najhorsia chyba bola ta ze ste si tam dali 7.0 ale verte ze uz to moze byt len lepsie.
-
- iPhoneHolik
Jo 7.1 je perfektni tak 92procent rychlosti a plynulosti +dalsiho z sestky pocitam ze v 7.2 ci dalsi to vypiluji nastejno, kazdopadne jsem hodne spokojen oproti 7.0.4 velky krok dopredu a tech par skobrtnuti vit min prispevek ani nevnimam kdybych se na to nezameril ani si snad nevsimnu no
-
- Klub čistého iOS
Novej iP5, baterka vybiji se, z nejvetsi rychlosti:(
Naposledy upravil(a) Metalgirl dne stř bře 26, 2014 12:32 pm, celkem upraveno 1 x.
Důvod: To je jedno, tady se výdrž baterií neřeší, na to je příslušné vlákno.
Důvod: To je jedno, tady se výdrž baterií neřeší, na to je příslušné vlákno.
iPhone 3GS
iPad 2
iPhone 4S
Macbook / 2010 / SSD / OS X 10.9.
iPhone 5
iPad 2
iPhone 4S
Macbook / 2010 / SSD / OS X 10.9.
iPhone 5
-
- Pokročilý uživatel
Šlo by to česky? ![Smile :-)](./images/smilies/smile.gif)
![Smile :-)](./images/smilies/smile.gif)
-
- iPhonefil
![Good :good:](./images/smilies/good.gif)
-
- iPhone expert
Chlapci, vsiml si nekdo toho podivného vyhledavani v kalendari? Na macu mi to hleda ve vsech udalostech. Ale na iPadu a iPhone na iOS7 mi to vubec nehleda v udalostech planovanych treba az za rok. Vubec mi je treba nenajde a musim se k nim dostat normalne pres datum. Proste si je musim sam najit:/ znovu opakuji, dela to pouze u vzdalenych udalosti. Ty blizsi hleda normalne...
- iPhone 11 Pro Max
- Apple Watch Series 4
- MacBook Pro 15" i7 2017 Touch Bar
- iPhone 2G 8GB 3.1.3 JB
- Apple Watch Series 4
- MacBook Pro 15" i7 2017 Touch Bar
- iPhone 2G 8GB 3.1.3 JB
-
- Suspect
jo presne tohle dela taky mne, nevim co s tim, mozna to bude nejaky bug v iOS 7
-
- Mírně pokročilý
Mně funguje vyhledávání v kalendáři na iPhonu i iPadu bez problémů. Najde všechny události staré i budoucí.
iPhone X - 64 GB Silver; Vodafone; & AirPods
New iPad 2018 - 128 GB Cellular Silver; T-Mobile; Apple Pencil
MacBook Air 13" - 256 GB SSD (early 2015), macOS Monterey12.0.1
Apple Watch 5 - silver case; 40 mm, watchOS 8.1
![Wink ;-)](./images/smilies/wink.gif)
New iPad 2018 - 128 GB Cellular Silver; T-Mobile; Apple Pencil
MacBook Air 13" - 256 GB SSD (early 2015), macOS Monterey12.0.1
Apple Watch 5 - silver case; 40 mm, watchOS 8.1
-
- iPhoneHolik
Mel bych dotaz bud to ani v iOS7.1 neni nebo je zapotrebi gesto ktere nezvladnu.
V obrazky/ fotostream, alba, fotoaparat atd. konkretne chci vymazat z fotoaparatu a streamu nektere postahovane fotky z webu ci fb, dam volbu vybrat ale musim na kazdou fotku tukat zvlast kdyz jich tam mam pres dve ste je to umorne, chybi volba vybrat vse a pak nektere co chci nechat zase odznacit podobne jako na pc za pomoci klavesnice a mysi jde to nejak?
V obrazky/ fotostream, alba, fotoaparat atd. konkretne chci vymazat z fotoaparatu a streamu nektere postahovane fotky z webu ci fb, dam volbu vybrat ale musim na kazdou fotku tukat zvlast kdyz jich tam mam pres dve ste je to umorne, chybi volba vybrat vse a pak nektere co chci nechat zase odznacit podobne jako na pc za pomoci klavesnice a mysi jde to nejak?
-
- Mírně pokročilý
Na Iphone 5s sou super sekvencni fotky. Nevim zda se tu nekde obtom ptalo ale ja na to prisel nahodou ![Smile :)](./images/smilies/smile.gif)
![Smile :)](./images/smilies/smile.gif)
-
- iPhonefil
Taky jsem dnes mazal fotky po jedné ........ jako trotl.
-
- Moderator fóra
prooc po jedne? kliknu v galerii na vybrat, oznacim vice fotek a smazu jednim kliknutim...pokud vam chybi neco jako oznacit vse, tak nejjednodusi je pripojit k pc a vse smazat...
-
- Starý pes fóra :)
7.1.1 je vonku
iPhone X space gray 64 GB,
Apple Watch 44mm space gray,
MacBook white 2.1GHz, OS X Lion 10.7.5
iPhone.cz
Apple Watch 44mm space gray,
MacBook white 2.1GHz, OS X Lion 10.7.5
iPhone.cz
-
- Klub čistého iOS
Už je tam
PC:Win8.1 Pro,Iphone 3G IOS 4.1.2,iPhone 4S 16gb IOS 9.2.3,iPhone 5S 16 GB iOS ,9.3.3,iPhone 6S 64GB iOS 9.3.3,iPad 2 16gb Wifi ios 9.2.3
-
- Moderatorka fóra
Už i vlákno je tu: Apple uvolnil iOS 7.1.1 takže šup postřehy ohledně iOS 7.1.1 tam. ![Cool 8)](./images/smilies/dirol.gif)
![Cool 8)](./images/smilies/dirol.gif)
Jsme rádi, že dodržujete PRAVIDLA fóra. Jsi zde nový? PAK ZAČNI ZDE.