Apple uvolnil iOS 7.1.1
-
- Pokročilý uživatel
Apple uvolnil iOS 7.1.1
Malý update - opravy chyb, zlepšení Touch ID (prý "instant", jsem zvědav na video)
Já objevil malinkou změnu v App Store - http://cl.ly/image/403R1V29192H
Já objevil malinkou změnu v App Store - http://cl.ly/image/403R1V29192H
iPhone 5 64GB černý - iOS 8
iPad Mini s retina displejem 64GB cellular bílý - iOS 8
iMac 21.5" 2012 i5 4x2.9Ghz, Fusion drive, 8GB RAM - 10.9.3/10.10
Píšu si svůj blog o podnikání a využívání Apple produktů.
-
- Host
Re: Apple uvolnil iOS 7.1.1
Z toho screenu jsem si toho napoprvé nevšiml, ale až jsem otevřel AppStore, tak mě to hned trklo. Bohužel je to pomalu u každé druhé aplikace, ale aspoň je to hned jasné. Taky mi příde, že se zrychlila animace, resp. prodleva zobrazení ikon, když ukončím aplikaci gestem.
•iPad Air
-
- Klub čistého iOS
funguje už hotspot na iPhone 4?
-
- Pokročilý uživatel
a fungujou zase fotky volajícího přes celý display při volání ?
iPhone 6 ios 9,02 64g
iPad Air 16 g
TV apple 2
iPad Air 16 g
TV apple 2
-
- Klub čistého iOS
Zdielanie internetu u O2 SK uz fuguje, fotky volajuceho cez cely display nie
Odoslané z iPhone pomocou Tapatalk
Odoslané z iPhone pomocou Tapatalk
-
- Pokročilý uživatel
neHOFA píše:a fungujou zase fotky volajícího přes celý display při volání ?
![Sad :(](./images/smilies/sad.gif)
-
- Starý pes fóra :)
To není chyba, ale záměr. Celoobrazovkové fotky se jen tak nevrátí, stejně asi jako zobrazení delodenních událostí v notifikačním centru.
iPhone XS 64GB | MacMini 2018 | MacBook Pro 15 2013
-
- Pokročilý uživatel
Snad v iOS 8. Byla to moje TOP funkce
-
- Pokročilý uživatel
Tak opět aktualizaci ignoruji,prostě těch fotek volajícího se nevzdám ![Sad :(](./images/smilies/sad.gif)
iPhone 6 ios 9,02 64g
iPad Air 16 g
TV apple 2
iPad Air 16 g
TV apple 2
-
- iPhoneHolik
Apple uvolnil iOS 7.1.1
JorEL píše:Z toho screenu jsem si toho napoprvé nevšiml, ale až jsem otevřel AppStore, tak mě to hned trklo. Bohužel je to pomalu u každé druhé aplikace, ale aspoň je to hned jasné. Taky mi příde, že se zrychlila animace, resp. prodleva zobrazení ikon, když ukončím aplikaci gestem.
Animace pri spousteni aplikaci nebo jejich ukoncovani at gestem nebo hb mi prijde take rychlejsi
iPhone 5S 16GB Silver iOS 9.2
-
- Host
Poviem vam tak, ze ten odtlacok katastrofa, pokúšal som sa nascanovat jeden aj druh palec, ani jeden sa nepodarilo, vraj tento odtlacok sa neda nascanovat mam skúsiť iny prst, ukazovať som nascanoval, asi 30krat som sa dotkol homebuttonu podla instrukcii. Je to o čosi rýchlejšie ale nejako som viac zvyknuty na to heslo číslami takze....
Akurat som zvedavy na vydrž batérie kedže u mna bola hrozná, dnes som siel v mhd chatovál som si na whatsapp a v priebehu 20minut 15% dole a to som mal len fakt whatsapp a hudbu nic viac, GPS off, lte tiež, aj všetky mozne nastavenia od obnovovania aplikácii na pozadí az po Spotlight.
Akurat som zvedavy na vydrž batérie kedže u mna bola hrozná, dnes som siel v mhd chatovál som si na whatsapp a v priebehu 20minut 15% dole a to som mal len fakt whatsapp a hudbu nic viac, GPS off, lte tiež, aj všetky mozne nastavenia od obnovovania aplikácii na pozadí az po Spotlight.
-
- Host
Touch ID "instant"? Ja som nezaregistroval ani nejaké zrýchlenie.
-
- iPhoneHolik
Apple uvolnil iOS 7.1.1
Zkuste nekdo jak se vam chova nastaveni aplikaci v oznamovacim centru prosim me to zlobi a je to cele zabugovane zda to tak bylo pred updatem z 7.1 na 7.1.1 nevim.
Kdyz kliknete na nejakou aplikaci ja jich tam mel plno a ty nepotrebne chtel deaktivovat tak tam mate nekolik prepinacu kde si vse podrobne nastavite ja je vylpinal a najednou ten na prvni radce nereagoval vratil jsem se o uroven zpet a ze seznamu se vykreslila jen polovina a pak mi to spadlo na plochu takhle se to opakovalo trikrat muzu zkusit restore ale tipuji to spise na bug v iOS.
Kdyz kliknete na nejakou aplikaci ja jich tam mel plno a ty nepotrebne chtel deaktivovat tak tam mate nekolik prepinacu kde si vse podrobne nastavite ja je vylpinal a najednou ten na prvni radce nereagoval vratil jsem se o uroven zpet a ze seznamu se vykreslila jen polovina a pak mi to spadlo na plochu takhle se to opakovalo trikrat muzu zkusit restore ale tipuji to spise na bug v iOS.
-
- Sponzor 2014
U me OK. Pred i po. 5S.
-
- iPhoneHolik
Apple uvolnil iOS 7.1.1
Nenapsal jsem ze se to tyka iPadu Mini bez retina.
Schvalne kdo mate ipada mini si zkuste napriklad u FaceTime vse deaktivovat a pak zase aktivovat, tukani budete opakovat protoze nektery z
prepinacu prestane reagovat pak se budete chtit vratit do nastaveni a ve finale vam to spadne na plochu.
Schvalne kdo mate ipada mini si zkuste napriklad u FaceTime vse deaktivovat a pak zase aktivovat, tukani budete opakovat protoze nektery z
prepinacu prestane reagovat pak se budete chtit vratit do nastaveni a ve finale vam to spadne na plochu.
-
- Pokročilý uživatel
Zkusil bych DFU.
-
- Mírně pokročilý
Tak nevi., co s tim touchid chteji udelat. Obcas mi to sejme otisk, ale ve vetsine pripadu ne a to mam naskenovany palec 4x.
Znáš http://spravodaj.madaj.net/ ?
Znáš http://spravodaj.madaj.net/ ?
iPhone 5S 16GB Space Grey
Macbook Pro 13" Retina 2015
Macbook Pro 13" Retina 2015
-
- Mírně pokročilý
Ja nevim co vsichni mate s TID za problemy... Vetsine normalne funguje
iPhone 14 Pro
Watch Ultra
iPad Pro
MacBook Air M2
AirPods
TV
Time Capsule 4 TB
Watch Ultra
iPad Pro
MacBook Air M2
AirPods
TV
Time Capsule 4 TB
-
- Mírně pokročilý
Suhlas s Johny, TID funguje exkluzivne na 99,9%, vzdy na prvy krat
a to som hard core user, takze asi milion krat denne ![Smile :-)](./images/smilies/smile.gif)
![Smile :-)](./images/smilies/smile.gif)
![Smile :-)](./images/smilies/smile.gif)
-
- Mírně pokročilý
Me treba obcas na podruhe, ale proste funguje, to je smerodatne
iPhone 14 Pro
Watch Ultra
iPad Pro
MacBook Air M2
AirPods
TV
Time Capsule 4 TB
Watch Ultra
iPad Pro
MacBook Air M2
AirPods
TV
Time Capsule 4 TB
-
- Moderatorka fóra
No já vám nevím, TID už vylepšovali v iOS 7.1, teď zase vylepšovali v iOS 7.1.1 a stále to u některých njení wono. Někde bude asi chyba. ![Razz :P](./images/smilies/tease.gif)
![Razz :P](./images/smilies/tease.gif)
Jsme rádi, že dodržujete PRAVIDLA fóra. Jsi zde nový? PAK ZAČNI ZDE.
-
- Mírně pokročilý
Uvedomte si, ze problem moze byt aj v uzivatelovi a to myslim nejaka anomalia v pokozke, sucha pokozka, menej vodiva... a podobne, tych pricin moze byt vela, skratka nemusi to byt chyba TID, mozno to vylepsia tak, ze to bude fungovat na 100% userov, ale niektore technologie maju fyzikalne obkedzenia ![Sad :-(](./images/smilies/sad.gif)
![Sad :-(](./images/smilies/sad.gif)
-
- Starý pes fóra :)
Chyba bude asi především u některých uživatelů... Především jde o princip, na jakém to celé funguje. I přes to, že třebas u mě je úspěšnost hooodně velká, tak jsou i chvíle kdy to zlobí (těsně po umytí rukou, po koupání, zmrzlé prsty...). Zjednodušeně, prostě vodivost kůže je v té chvíli jinde, mimo citlivost snímače a pak je problém. No a někdo už běžně může tuto fyziologii jinak a pak je problém. Takže tito jedinci holt mají tak trochu smůlu a můžou za to Applu nadávat jak chtějí a stejně jim to nepomůže. Celý ten systém snímání otisku je prostě téměř dokonalý (hlavně oproti konkurenci, která se v tomto může jít tak akorát klouzat), ale nefunguje dokonale na určité procento lidí. Takže vesele dál nadávejte na Apple, problém může být u vás ![Wink ;-)](./images/smilies/wink.gif)
Cituji z článku Jablíčkáře: ...........Tím nejčastějším je optický snímač, který prostřednictvím digitální kamery zaznamenává obraz otisků prstů. Tento systém je ale možné snadno oklamat a kromě toho je také náchylnější k chybám i k častějšímu rozbití. Apple proto šel jinou cestou a pro svoji novinku si vybral technologii zvanou Capacitance Reader, která zaznamenává otisk prstu na základě vodivosti kůže. Svrchní vrstva kůže (tzv. dermis) totiž není vodivá a vodivá je až vrstva pod ní a senzor tak vytváří obraz otisku prstu na základě nepatrných rozdílů ve vodivosti skenovaného prstu.................Ať už se ale jedná o jakoukoliv technologii pro snímání otisků, jsou tu vždy dva praktické problémy, se kterými si ani Apple nedokáže úplně poradit. Tím prvním je, že senzor nepracuje správně v případě, kdy je snímaný prst vlhký a nebo je sklo kryjící senzor zamlžené. Tak stejně mohou být výsledky nepřesné, a nebo zařízení nemusí vůbec fungovat, když bude kůže bříšek prstů v důsledku poranění zjizvená.........
Více zde http://jablickar.cz/iphone-5s-touch-id/ , ale než budete nadávat, tak si o tom něco zjistětě, máte iP a internet, nebo ne?
![Wink ;-)](./images/smilies/wink.gif)
Cituji z článku Jablíčkáře: ...........Tím nejčastějším je optický snímač, který prostřednictvím digitální kamery zaznamenává obraz otisků prstů. Tento systém je ale možné snadno oklamat a kromě toho je také náchylnější k chybám i k častějšímu rozbití. Apple proto šel jinou cestou a pro svoji novinku si vybral technologii zvanou Capacitance Reader, která zaznamenává otisk prstu na základě vodivosti kůže. Svrchní vrstva kůže (tzv. dermis) totiž není vodivá a vodivá je až vrstva pod ní a senzor tak vytváří obraz otisku prstu na základě nepatrných rozdílů ve vodivosti skenovaného prstu.................Ať už se ale jedná o jakoukoliv technologii pro snímání otisků, jsou tu vždy dva praktické problémy, se kterými si ani Apple nedokáže úplně poradit. Tím prvním je, že senzor nepracuje správně v případě, kdy je snímaný prst vlhký a nebo je sklo kryjící senzor zamlžené. Tak stejně mohou být výsledky nepřesné, a nebo zařízení nemusí vůbec fungovat, když bude kůže bříšek prstů v důsledku poranění zjizvená.........
Více zde http://jablickar.cz/iphone-5s-touch-id/ , ale než budete nadávat, tak si o tom něco zjistětě, máte iP a internet, nebo ne?
Lidstvo vyhyne na vlastní blbost. Příspěvky některých uživatelů na (nejen) tomto fóru jsou toho jasným důkazem...
iPhone 13 Pro Max
MBA 2014 13" i5 8GB RAM
iPad Air 3 64GB LTE
Powerbeats Pro
Apple TV 2G + 4G
AW5 44
Mac mini 2021
iPhone 13 Pro Max
MBA 2014 13" i5 8GB RAM
iPad Air 3 64GB LTE
Powerbeats Pro
Apple TV 2G + 4G
AW5 44
Mac mini 2021
-
- Mírně pokročilý
Absolutny suhlas
-
- Sponzor 2014
Presne, vzhledem k tomu, ze senzor prichazi do styku s lidskou tkani, nemuze to nikdy fungovat 100%.
-
- Host
Asi mu to na 7.1 skenovalo spravne a na 7.1.1 uz nie.
Odoslané z nahryznutého jablka![Smile :)](./images/smilies/smile.gif)
Odoslané z nahryznutého jablka
![Smile :)](./images/smilies/smile.gif)
iPhone 5S, FW. 7.1
iPad 2 16GB wifi white, FW. 7.1
ping: miomio
iPad 2 16GB wifi white, FW. 7.1
ping: miomio
-
- Klub čistého iOS
@mirmo80: dik, skusim to.
\\Edit: neviete kde nastavim, aby mi gmail nacital emaily raz za 30 minut alebo raz za hodinu? Nikde to neviem najst a bojim sa, ze budem musiet pouzivat Apple Mail![Bad :bad:](./images/smilies/bad.gif)
\\Edit: neviete kde nastavim, aby mi gmail nacital emaily raz za 30 minut alebo raz za hodinu? Nikde to neviem najst a bojim sa, ze budem musiet pouzivat Apple Mail
![Bad :bad:](./images/smilies/bad.gif)
-
- Host
A není pro baterii lepší když to jede přes push(kdy ten první impulz dává server a ne telefon)?
-
- Klub čistého iOS
U doinstalovaneho Gmailu sa to nastavit neda.
iPhone 12 128gb / iPhone 5S 16gb / iPhone 6 16gb/64gb/128gb
-
- Klub čistého iOS
Tak asi som si myslel dobre. Budem musiet prejst na Apple Email ![Sad :(](./images/smilies/sad.gif)
Tak trochu k vzhladu iOS 7.1.1
Postrehy:
Ak si date multitasking tak nazvy pod ikonami maju stmavene pozadie / napr zelena tapeta/
Ak vam pride dalsia sms zatialco ste prvu neprecitali tak na lock screene sa zobrazi predelovacia ciara medzi sms a prva zosedive - nieje vyrazna ako posledna sms
Nazvy app sa menia podla pozadia su bud cierne alebo biele
Font pri zadavani hesiel je mensi
Ak otvorite notifikacne centrum tak sipka je animovana ako NC tahate hore tak sa zmeni na ciarku
Zatial tolko. Pri iOS 7.1. Som si to nevsimol tak to mozno ziadna zmena oproti 7.1. neje..
UPDATE: mrzne mi safary. Ak sa vratim posunutim prsta na predchadzajucu stranku neda sa kliknut na ziadny odkaz pricom sa mi do sekundy nacita stranka z ktorej som sa vratil...
Postrehy:
Ak si date multitasking tak nazvy pod ikonami maju stmavene pozadie / napr zelena tapeta/
Ak vam pride dalsia sms zatialco ste prvu neprecitali tak na lock screene sa zobrazi predelovacia ciara medzi sms a prva zosedive - nieje vyrazna ako posledna sms
Nazvy app sa menia podla pozadia su bud cierne alebo biele
Font pri zadavani hesiel je mensi
Ak otvorite notifikacne centrum tak sipka je animovana ako NC tahate hore tak sa zmeni na ciarku
Zatial tolko. Pri iOS 7.1. Som si to nevsimol tak to mozno ziadna zmena oproti 7.1. neje..
UPDATE: mrzne mi safary. Ak sa vratim posunutim prsta na predchadzajucu stranku neda sa kliknut na ziadny odkaz pricom sa mi do sekundy nacita stranka z ktorej som sa vratil...
Naposledy upravil(a) 88MaTo88 dne sob kvě 03, 2014 10:58 pm, celkem upraveno 1 x.
-
- Moderatorka fóra
[mod=Metalgirl]Některé příspěvky přesunuty do tématu ohledně výdrži baterie na iOS 7: Výdrž baterie na iOS 7 - zkušenosti, tipy, rady
Něco přesunuto do vlákna o FB: Facebook (7.0) [AppStore]
Něco smazáno. A poprosím už tu neřešte výdrž baterie ani FB a jiné podobné věci. Na to jsou příslušná vlákna. Zde pouze postujte postřehy, problémy, zkušenosti či dotazy ohledně samotného iOS 7.1.1[/mod]
Něco přesunuto do vlákna o FB: Facebook (7.0) [AppStore]
Něco smazáno. A poprosím už tu neřešte výdrž baterie ani FB a jiné podobné věci. Na to jsou příslušná vlákna. Zde pouze postujte postřehy, problémy, zkušenosti či dotazy ohledně samotného iOS 7.1.1[/mod]
Jsme rádi, že dodržujete PRAVIDLA fóra. Jsi zde nový? PAK ZAČNI ZDE.
-
- Host
Za me hruze:( fotky v mailu se mi zobrazuji na pul, odesilani imessage jak se mu chce, obrazky se nekdy ani neodeslou a nekdy se odesilaji treba cely den, baterka sla s vydrzi dolu tak o 20%
ip 5 . Doufam ze to nejak opravi. Po 2. Letech co mam ip5 me to nefunguje jak ma a pekne me to stve:((((
-
- Sponzor 2014
Apple uvolnil iOS 7.1.1
Update ze 7.0.x na 7.1 jsi delal jak? OTA nebo DFU?
Fotky: reset sitoveho nastaveni.
IM: musi fungovat update nema vliv
Bat: nema vliv
u me na iP5 ok.
Fotky: reset sitoveho nastaveni.
IM: musi fungovat update nema vliv
Bat: nema vliv
u me na iP5 ok.
-
- Moderator fóra
Doporucuju restore pres dfu a neobnovit zalohu..pokud budou problemy pokracovat tak reklamovat
-
- Host
Jak udelam to sitove nastaveni??
Obnovu jsem delat a nepomohlo to![Sad :(](./images/smilies/sad.gif)
Obnovu jsem delat a nepomohlo to
-
- iPhoneHolik
Nastaveni - Obecne - Obnovit - Obnovit nastaveni site
-
- Moderator fóra
Diskuze o iOS 7.1.2 zde - Apple uvolnil iOS 7.1.2
MBPR 16" iPhone 11 Pro iPad Pro 11" iPad Mini 2 4G ATV 4K Withings SmarScan