![Smile :)](./images/smilies/smile.gif)
Odblokování případně alternativy iOS 7.1 iphone 4
-
- Host
Odblokování případně alternativy iOS 7.1 iphone 4
Dobrý den, mám iphone 4 blokovaný na Att (usa) a bohužel nemám v držení sim od daného operátora, zeptám se je nějaká možnost softwarově odemknout a aktivovat iphone? Když jsem byl v T-mobile tak mi radili že stačí vymazat imei, reps změnit ho na 14x0 ale u toho nevím jak se to bude chovat s operátorem, JB proveden nebyl, telefon je pouze Hacktivovaný, mohl bych požádat o rady? Děkuji ![Smile :)](./images/smilies/smile.gif)
![Smile :)](./images/smilies/smile.gif)
-
- Mírně pokročilý
Re: Odblokování případně alternativy iOS 7.1 iphone 4
Co ze to placali?
a jak by ho chteli menit? Kdyby to slo tak jednoduse, tak vsechny corovany pristroje jdou na dracku
![Very Happy :-D](./images/smilies/biggrin.gif)
iPhone 14 Pro
Watch Ultra
iPad Pro
MacBook Air M2
AirPods
TV
Time Capsule 4 TB
Watch Ultra
iPad Pro
MacBook Air M2
AirPods
TV
Time Capsule 4 TB
-
- iPhonefil
OT: jezis to su odbornici. My ked sme brali opticky internet, tak mi na infolinke raz povedali, nech sa do toho urcite nepozeram, ze to je laser a moze mi vypalit oci ![Very Happy :D](./images/smilies/biggrin.gif)
![Very Happy :D](./images/smilies/biggrin.gif)
iPhony, iPady, AirPods, AW SE 40/44, ATV 4K (1. gen), MacBook Air (M1, 2020), AirTag. SW väčšinou aktuálny.
-
- Host
Dobrý deň najprv by som sa chcel spítat na to či viem niak lacnejšie odblokovať iphone 4 a 5 oba sú z anglicka donesené keď som tam bol tak som kupil za mali peniaz ale na slovensku odblokovanie nenajdem lacnejsie ako 70€ a ešte včera som kupil iPhone 4 a mám v nom zabpnutý icloud a chalan nevie ani heslo od neho ani na email heslo ako to môžem vymazať jediné čo viem je jeho email na icloud a este ID dnes som mu aj písal aj volal ale že on fakt nevie poznám ho čiže viem že kradnutý nieje viete niekto poradiť na obe otázky?
-
- iPhonefil
Dlhsiu suvislu vetu som tu hadam este ani nevidel ![Very Happy :D](./images/smilies/biggrin.gif)
iCloud bez hesla neodhlasite. Neexistuje nijaka moznost. Ak si predavajuci nevie na heslo spomenut, tak tu https://appleid.apple.com/cz/ si ho moze zmenit.
![Very Happy :D](./images/smilies/biggrin.gif)
iCloud bez hesla neodhlasite. Neexistuje nijaka moznost. Ak si predavajuci nevie na heslo spomenut, tak tu https://appleid.apple.com/cz/ si ho moze zmenit.
iPhony, iPady, AirPods, AW SE 40/44, ATV 4K (1. gen), MacBook Air (M1, 2020), AirTag. SW väčšinou aktuálny.