![Cool 8)](./images/smilies/dirol.gif)
zrušení bankovního účtu na iCloud
-
- Host
Zdravím mám problém se stažením aplikací App Store. Do nedávna jsem neměl nastavené číslo platební karty pro nakupování z App Store(stahoval jsem pouze free aplikace), potom jsem potřebovat placenou aplikace tak jsem zadal číslo platební karty a alikaci jsem bez problému stáhl, potom jsem měl nabídku na aktualizace jiné aplikace (free) a tam nastane chyba..... Požaduje po mě zadat znova číslo platební karty, když zadám nejde to. Myslím si že je chyba v nastavení na bankovního účtu na jednu internetovou transakci měsíčně- ale proč po vyžaduje číslo platební karty když za aplikaci nic nepletí? Asi nejsnadnější bude zrušit na telefonu bankovní účet....
ale nevím jak.
![Cool 8)](./images/smilies/dirol.gif)
Naposledy upravil(a) iGeorgeus dne stř kvě 14, 2014 8:28 am, celkem upraveno 1 x.
-
- iPhonefil
Mas teraz moznost stiahnut akukolvek inu aplikaciu? Nepise ti tuto hlasku?
There is a billing problem with a previous purchase. Please enter another payment method
Ak ano, tak ta platena aplikacia nebola zaplatena.
There is a billing problem with a previous purchase. Please enter another payment method
Ak ano, tak ta platena aplikacia nebola zaplatena.
iPhony, iPady, AirPods, AW SE 40/44, ATV 4K (1. gen), MacBook Air (M1, 2020), AirTag. SW väčšinou aktuálny.
-
- Pokročilý uživatel
Re: zrušení bankovního účtu na iCloud
Nepleteš si trochu číslo účtu s číslem karty? ![Smile :-)](./images/smilies/smile.gif)
![Smile :-)](./images/smilies/smile.gif)
-
- Host
Re: zrušení bankovního účtu na iCloud
Na netu si nastav, že kartu nemáš a měl bys mít klid