mike-biker píše:Potěšila mne možnost úpravy clony. Přece jen ta automatika je někdy nic moc.
Jen se modlím a to dost nahlas, aby nezabili nové iPhony katastrofální výdrží baterie.
Pochybujem, že sa dá meniť clona. Nemyslíš expozíciu a focus?
mike-biker píše:Potěšila mne možnost úpravy clony. Přece jen ta automatika je někdy nic moc.
Jen se modlím a to dost nahlas, aby nezabili nové iPhony katastrofální výdrží baterie.
ls8 píše:Nevím jak pro vás, ale pro mě je nejzásadnější novinka iOS 8 Extensibility. Mo6nost významně rozšiřovat funkce systému, pro mě hlavně klávesnice, konečně možnost instalovat 3rd party klávesnice z AppStoru. Ve spojení s větším displejem tím bude vyřešená poslední věc, kterou jsem vždycky záviděl Androidu. Nové klávesnice asi budou k mání až s ostrým vypuštěním iOS 8, nebo možná autoři klávesnic nabídnou vývojářům nějakou možnost instalace do betaverze?
http://www.engadget.com/2014/06/02/appl ... -swiftkey/
Draken08 píše:A ako je na tom kalendar na ktory vela ludi nadavalo ? teda tie celodenne udalosti ? zdalo sa mi ze to opravili ked som pozeral WWDC
Mr.Jelen píše:ve fotaku novinka na ip5, a to time laps a konecne samospoust 3 a 10 sec
a prevod reci na text je husteeeeeej
Lukáš Valenta píše:Dovolil jsem si napsat pár střípků k iOS 8 beta 1 na iPhonu 5. http://www.radioaktivnisnek.cz/ios-8-be ... -iphone-5/
Dále má každá aplikace, žádující o polohové služby, v Soukromí jednoduché nastavení – povolit vždy, povolit jen při aktivitě aplikace, anebo nepovolit polohové služby vůbec.
Aplikace 1Password padá.
PaNNy píše:Mr.Jelen píše:ve fotaku novinka na ip5, a to time laps a konecne samospoust 3 a 10 sec
a prevod reci na text je husteeeeeej
Co myslíš tím převodem řeči na text? Jakože diktování už podporuje češtinu?
O tom to je. nahraješ si video, nebo nafotíš něco v rozmezí několika hodin..například západ slunce, iPhone bude průběžně fotit/natáčet a pak ti výsledek pustí v plynulém videu během pár vteřinnetex píše:ve foťáku se nachází kolonka Time-Lapse, ale když video přehrají strašně rychle se přehraje
PaNNy píše:Takže jsme mezi těma 22 novýma jazykama, to je super
PaNNy píše:Mimochodem na stránkách Applu o iOS 8 je i fotka kde je volající přes celou obrazovku, tak by to teoreticky mohli zase přidat. U iOS 7 to nikde nevidím..
next751 píše:Ked to updatnem na iOS 8, budem moct pouzit zalohu z iOS-u 7?
Leonko píše:PaNNy píše:Mimochodem na stránkách Applu o iOS 8 je i fotka kde je volající přes celou obrazovku, tak by to teoreticky mohli zase přidat. U iOS 7 to nikde nevidím..
kde? daj link