Ronaldok píše:Kde se aktivuje abych mel moznost disktovat telefonu? Nemam symbol mikrofonu v klavesnici. Diky za radu
to si musis zapnut siri ...to je vramci siri
Ronaldok píše:Kde se aktivuje abych mel moznost disktovat telefonu? Nemam symbol mikrofonu v klavesnici. Diky za radu
A jeden dodaz na všechny...
Vždy při odemykání iphone vidím šipku, že použícá polohové služby. Už jsem vypnul všecny systémové, včetně Find my iPhone a žádná aplikace polohové služby nepoužívá. Nestává se vám to taky někomu?
(dělal jsem jen update ne restore přes DFU)
hp500 píše:A jeden dodaz na všechny...
Vždy při odemykání iphone vidím šipku, že použícá polohové služby. Už jsem vypnul všecny systémové, včetně Find my iPhone a žádná aplikace polohové služby nepoužívá. Nestává se vám to taky někomu?
(dělal jsem jen update ne restore přes DFU)
Aj mne o robi a tiez mam update. Neviem ci mam urobit este raz cez dfu alebo co...
Jadro píše:Co kdyby sis aspon procetl tohle vlakno? Panny tu postoval odkaz primo na stranky Applu s obrazky
iOS 8 beta - názory, zkušenosti
PaNNy píše:Mr.Jelen píše:ve fotaku novinka na ip5, a to time laps a konecne samospoust 3 a 10 sec
a prevod reci na text je husteeeeeej
Co myslíš tím převodem řeči na text? Jakože diktování už podporuje češtinu?
hp500 píše:Uz som na to asi prisiel, este poklopem 3x![]()
Skuste parkrat vypnut appstore, zapnut, vypnut aj z multitaskingu, a v nastaveniach vypnut zapnut lokalizacie popri tom. Potom vkuse skusat Near me v appstore az kym mu z toho sibne parkrat zamrzne a ked este stale tam je ta blba sipka ktora mi udierala do oci, v lokalizacnych podrzte sleep a home az kym sa restartuje a objavi jabko. Mne to potom uz zmizlosnad pomoze
Tony1 píše:Sphyn0x clona funguje prstem potahuj nahoru a dole po sluníčku)
kotelník píše:
Tady to je, chapete polozku oznamit mi?
Sphyn0x píše:Tony1 píše:Sphyn0x clona funguje prstem potahuj nahoru a dole po sluníčku)
To je ale expozícia, nie? Clona určuje priepustnosť svetla a hĺbku ostrosti.
cizi píše:Zobrazuje se vám v notifikačním centru na záložce dnes počasí? Já tam mám kalendář, ale počasí nikde.
Tony1 píše:Nejsem foto znalec tak ale zde je výklad
Expozice určuje množství světla dopadajícího na snímač fotoaparátu a určuje se jednotkou EV (v překladu expoziční hodnota). Expozici můžeme ovlivnit nastavním clony, rychlostí závěrky a citlivostí na světlo (iso).
cuting píše:Už jste někdo zkoušel v reálu to diktování v češtině a nebo ve slovenčině ? Jak dobře to funguje?
Arcane píše:http://vimeo.com/97206501 tady se můžeš podívat jak diktování funguje.
cuting píše:Už jste někdo zkoušel v reálu to diktování v češtině a nebo ve slovenčině ? Jak dobře to funguje ?
A co ty fotky volajících z kontaktů na celou obrazovku ?