iOS 8 beta - názory, zkušenosti
-
- Host
Re: iOS 8 beta - názory, zkušenosti
setkal se nekdo stimto? pak chrome spadne
-
- iPhonefil
Měl bych na vás s těmi developerskými účty prosbu. Velkou prosbu!
Nemohli byste Applovi nějak nahlásit či spíš požádat, aby zabudovali do systému možnost vypnutí LTE?
Myslím si, že by to ničemu nevadilo a pořád jsem přesvědčen, že hledat (a vybíjet baterku) LTE tam, kde ještě pár let nebude, je prostě BLBOST.
Že to u nás prostě nefunguje jako v Emerice.
Předem díky moc za snahu.
Myslím že bych nebyl sám šťastný, kdyby to tam bylo.
Nebo jste snad jiného názoru???
Nemohli byste Applovi nějak nahlásit či spíš požádat, aby zabudovali do systému možnost vypnutí LTE?
Myslím si, že by to ničemu nevadilo a pořád jsem přesvědčen, že hledat (a vybíjet baterku) LTE tam, kde ještě pár let nebude, je prostě BLBOST.
Že to u nás prostě nefunguje jako v Emerice.
Předem díky moc za snahu.
Myslím že bych nebyl sám šťastný, kdyby to tam bylo.
Nebo jste snad jiného názoru???
iPhone X iOS 13.3, iPad Pro 11" iOS 13.3, ATV 4
(+ starsi kousky iPad 3 (NEW) 64 GB + cellular, iOS 7.1.1 + JB Pangu China, iPhone 5 64 GB, iOS 9.3.3 NO JB, iPad Air + Cellular 128 GB, iOS 9.3.3 NO JB)
(+ starsi kousky iPad 3 (NEW) 64 GB + cellular, iOS 7.1.1 + JB Pangu China, iPhone 5 64 GB, iOS 9.3.3 NO JB, iPad Air + Cellular 128 GB, iOS 9.3.3 NO JB)
-
- Klub čistého iOS
vsak LTE sa da vypinat, len 3G uz potom nevypnes napis im tu http://www.apple.com/feedback/iphone.html
iPhone 6s 64GB SG
MacBook Pro 13-inch 2.26GHz | 8GB RAM | 620GB Fusion Drive
MacBook Pro 13-inch 2.26GHz | 8GB RAM | 620GB Fusion Drive
-
- iPhoneHolik
K te Siri:
Zvlastni je, ze u slidu se Siri bylo 22 novych jazyku. U slidu s iOS8 jich vsak bylo 24. Viz. obrazky (u toho druheho vlevo dole)
http://img.tapatalk.com/d/14/06/06/u9abumyz.jpg
http://img.tapatalk.com/d/14/06/06/paruzube.jpg
Zvlastni je, ze u slidu se Siri bylo 22 novych jazyku. U slidu s iOS8 jich vsak bylo 24. Viz. obrazky (u toho druheho vlevo dole)
-
- iPhonefil
Fiko píše:vsak LTE sa da vypinat, len 3G uz potom nevypnes napis im tu http://www.apple.com/feedback/iphone.html
Já můžu psát tak nanejvýš česky. A google translator to zmrší tak, že to stejně nikdo nepochopí = marná snaha.
Tak ano - s tím LTE jsem se vyjádřil blbě, máš pravdu.
Tak nakonec ani česky mi to moc nešlo
iPhone X iOS 13.3, iPad Pro 11" iOS 13.3, ATV 4
-
- Suspect
Jadro píše:K te Siri:
a co je ti na tom nejasnyho? vzdyt je to tam zcela zrejme
-
- Sponzor 2014
Tak, jestli je to 22 nebo 24 je jedno. Tyka se to diktovani, ne siri.
-
- Host
Zdravim nestalo se nekomu kdyz nainstaloval ios 8 apak udelal downgrade na 7.1.1 ze by mu nesla obnovit zaloha z casu pred aktualizaci ? Pri obnove ze zalohy to pise "itunes nemohou obnovit iphone protoze zaloha je poskozena nebo není s tímto iphonem kompatibilní" tak nevim co s tim
-
- Sponzor 2014
Win nebo mac?
-
- Host
-
- Sponzor 2014
U me ok.
Odstavit, necyklit, scandisk, defrag, cokoliv aby "hnulo" s os a pokud neni neco fyzicky se zalohou musi fungovat.
Nemuze mit vliv, zalohu jsi delal ve verzi ios, a k zaloze se vracis a je odzkouseno ze zalohy nahoru i dolu mezi verzemi ios jsou kompatibilni.
Odstavit, necyklit, scandisk, defrag, cokoliv aby "hnulo" s os a pokud neni neco fyzicky se zalohou musi fungovat.
Nemuze mit vliv, zalohu jsi delal ve verzi ios, a k zaloze se vracis a je odzkouseno ze zalohy nahoru i dolu mezi verzemi ios jsou kompatibilni.
Naposledy upravil(a) havrdaj dne čtv čer 05, 2014 8:44 pm, celkem upraveno 2 x.
-
- Pokročilý uživatel
U mě taky v pohodě obnoveno.
-
- Host
Je divne ze to udela az kdyz cas do konce ukazuje par vterin. Kdyz reinstaluju itunes a celej adresar se zalohama nakopiruju zpet bude mi to nabizet ty zalohy nebo nejde vybrat zalohu rucne ( jako kdyz pres shift vybiram soubor s firmware )? diky za rady
-
- Sponzor 2014
No pokud to lehne na konci tak to prave divny neni. Dochazi k replikaci dat, proste k prepoctu jestli se preneslo vse a bez chyb...
Ano. Reinstalovat muzes. Zbytku nerozumim.
Nejjednodusi je vzit zalohu a zkusit ji jinde. PC s win je vsude hojne.
Ano. Reinstalovat muzes. Zbytku nerozumim.
Nejjednodusi je vzit zalohu a zkusit ji jinde. PC s win je vsude hojne.
-
- Host
Tak jsem to zkusil na jinem pc s win7 a dela to stejne uz jsem zoufalej. Neda se nejak ta zaloha opravit nebo neexistuje nejaky soft klidne i placenej ktery by vse ze zalohy dal zpet do iphone ?
-
- Mírně pokročilý
prosim vas tie fotky v originalnej velkosti v icloude funguju uz teraz? ci to pride az s verejnym uvolnenim iOS8?
-
- Klub čistého iOS
inaký píše:Jadro píše:K te Siri:
a co je ti na tom nejasnyho? vzdyt je to tam zcela zrejme
Mal tym na mysli, ci 22 alebo 24 v Siri, zrejme ho to nenapadlo.
@inaký: Ked to nabuduce nepochopis, tak nepis alebo mu rovno napis, ako to ma byt
Edit: @Jadro to je 22 jazykov v Siri a 24 jazykov na diktovanie
-
- Host
Zdravím, na zive.cz se píše něco o to, že handoff nebude fungovat na iPadu 3rd a iPhone 4S. Vím, že to v betě ještě není aktivní ale myslíte, že tj pravda? Na drouhou stranu píšou, že se to váže na podporu BT 4.0 a to obě zařízení mají...
iPhone 5S Space gray 64 GB
iPad 3rd generation Black Wifi/4G 64 GB
MacBook PRO Retina 15' late 2013
iPad 3rd generation Black Wifi/4G 64 GB
MacBook PRO Retina 15' late 2013
-
- Klub čistého iOS
Určitě jste zkoušeli diktovat . Zajímá mne - předpokládám, že když je diktování součástí klávesnice, tak že by mělo jít diktovat prakticky v každé aplikaci, která klávesnici používá.
Zkoušel jste někdo například diktování při zadávání cíle v navigaci ? Nebo například na webu při diktování příspěvku v diskusi apod.?
Zkoušel jste někdo například diktování při zadávání cíle v navigaci ? Nebo například na webu při diktování příspěvku v diskusi apod.?
Apple hračky
-
- Starý pes fóra :)
Jo, funguje to, jak v Safari, tak v navigaci. V Safari to hodí stejně do vyhledávače a dlouho to trvá, moc kostrbaté. V navigaci to ulici taky pozná, číslo stejně musím zadávat ručně.
Jinak další postřehy:
V Health jdou zadávat údaje i ručně, pokud by měl někdo chuť, není to tedy závislé jenom na externích snímačích a aplikacích.
Hledal jsem integrovaný Shazam, nebo co to tam mělo být, nenašel jsem. Nakonec jsem zkusil Siri a ejhle, ono to funguje! Stačí jí spustit, přiložit např. k rádiu a za moment je tu výsledek (omlouvám se za horší čitelnost, ale v té červené elipse je opravdu logo Shazamu)
To znamená že ani na iPadu 2? Zrovna se chci zeptat, jestli to někdo na dvojce zkouší, já jsem tam stále na šestce a sedmičku jsem komplet vynechal, tak by mě zajímala kombinace iPad 2 x iOS 8.CoolPoker píše:...handoff nebude fungovat na iPadu 3rd a iPhone 4S. Vím, že to v betě ještě není aktivní ale myslíte, že tj pravda? Na drouhou stranu píšou, že se to váže na podporu BT 4.0 a to obě zařízení mají...
Jinak další postřehy:
V Health jdou zadávat údaje i ručně, pokud by měl někdo chuť, není to tedy závislé jenom na externích snímačích a aplikacích.
Hledal jsem integrovaný Shazam, nebo co to tam mělo být, nenašel jsem. Nakonec jsem zkusil Siri a ejhle, ono to funguje! Stačí jí spustit, přiložit např. k rádiu a za moment je tu výsledek (omlouvám se za horší čitelnost, ale v té červené elipse je opravdu logo Shazamu)
Lidstvo vyhyne na vlastní blbost. Příspěvky některých uživatelů na (nejen) tomto fóru jsou toho jasným důkazem...
iPhone 13 Pro Max
MBA 2014 13" i5 8GB RAM
iPad Air 3 64GB LTE
Powerbeats Pro
Apple TV 2G + 4G
AW5 44
Mac mini 2021
iPhone 13 Pro Max
MBA 2014 13" i5 8GB RAM
iPad Air 3 64GB LTE
Powerbeats Pro
Apple TV 2G + 4G
AW5 44
Mac mini 2021
-
- Host
polom píše:Zdravim nestalo se nekomu kdyz nainstaloval ios 8 apak udelal downgrade na 7.1.1 ze by mu nesla obnovit zaloha z casu pred aktualizaci ? Pri obnove ze zalohy to pise "itunes nemohou obnovit iphone protoze zaloha je poskozena nebo není s tímto iphonem kompatibilní" tak nevim co s tim
obnovu z icloud si zkousel? je to lepsi nez fyzicka obnova v pc, protoze se natahujou jen ciste data a aplikace se znova stahujou ze storu.. kdyz mas uz v ty fyzicky zaloze neco poskozeny, tak se ti to tam natahne znova..
iPhone 6 Plus 128GB Gold
Asus VivoTaB 10.1 64GB 3G
Macbook Pro 13,3 2012 OSX 10.10
AppleTV 3
Justbeats by Dr.Dre
Pebble
Asus VivoTaB 10.1 64GB 3G
Macbook Pro 13,3 2012 OSX 10.10
AppleTV 3
Justbeats by Dr.Dre
Pebble
-
- Pokročilý uživatel
Nechci aby to zle vyznělo, ale nevim co lidé stále očekávají od toho, že si do mobilu nahází beta verzi a pak řikají jak je to naprd. Je to beta, pokud při instalaci nepočítate s pádama, zasekaností, rychlym vybíjením nebo čimkoliv jiným, tak jste podle mě blázni. Já osobně si sem chodim přečíst poznatky od lidí co jí maj, co je nového, nějaké screeny apod. a nejvíc se tady vlastně dovídám komu nejde jaká záloha z iOS7, po downgradu, že nejde něco v iTunes, že proč je to zasekané, proč mi nefunguje tahle app apod. :/
-
- Host
xslide píše:Funguje vám funkce quickreply u zpráv?
Ano funguje to velice dobře jsme s tím velmi spokojen.
Zobrazit video na http://youtu.be/3tfo6nCqZ70
Kód do fóra: [youtube]3tfo6nCqZ70[/youtube]
Návod na vkladanie videa do príspevkov
Hey siri. Možná to měli trošku ošetřit
-
Teď už se ale musím teda ozvat, a připomenout že od toho přece forum je aby zde každý našel dostatky i nedostatky a je v pořádku když zde najdeš problémy a dočteš se třeba v lepším i jejich řešení. To že chceš vědět jen novinky v iOS 8 si najdeš na netu to není problém ale zde je možné se setkat se praktickými zkušenostmi. A je jedno zda informují o tom že se rychle vyvíjí baterie a padá ta či ta aplikace. 90% co iOS 8 instalovala myslím ví do čeho jdou no a pak je tu těch 10% co si to nainstalují a machrují mám osmičky ale o to přece nejde já osobně jsem díky možném nákupu UIID registrace prostě zkusil, informoval všechny o všem novém co jsem našel, poslal několik hlášení Apple a rozhodl se přejít zpět na 7čky a v žádném případě se nepovažuji za vývojáře ale každy i malý příspěvek ktery něco najde či objeví je pozitivní. Tak že informujte a pište co jste každy objevili a co se vám líbí či nelíbí jen ale s uvážením a zamyšlením zda váš příspěvek je v něčem podstatný.
Noťas, TOSHIBA, Macbook Pro
iPhone 6s space grey 16GB, Apple Store, UK
Operátor T-Mobile, Telefonika O2, Vodafone
iPhone 6s space grey 16GB, Apple Store, UK
Operátor T-Mobile, Telefonika O2, Vodafone
-
- iPhoneHolik
iOS8 ma byt pry lepe optimalizovany nez iOS7 jak se vam to jevi?
Na iPad Mini mam posledni oficialni 7.1.1 je to lepsi nez predesla verze ale sem zam to jeste cuka...
Na iPad Mini mam posledni oficialni 7.1.1 je to lepsi nez predesla verze ale sem zam to jeste cuka...
iPhone 5S 16GB Silver iOS 9.2
-
- Pokročilý uživatel
Tony1: ale přesně tak to myslím. Nemyslel jsem to tak, že by se měly psát jen novinky, samozřejmě do toho patří to jak jsou jaké aplikace podporovány a kdo ví co ještě. Jen se tu začaly množit dotazy typu "proč mi jako tahle appka nejde?" "A to je pěkně naprd že to všechnp padá" "nejhorší beta co byla"
-
- Pokročilý uživatel
Gekko gecko píše:iOS8 ma byt pry lepe optimalizovany nez iOS7 jak se vam to jevi?
Na iPhonu 5 i iPadu Mini s retinou zrychlení animací, v mnoha ohledech výrazné. Necuká tolik jako iOS 7.1.1, jen občas se je potřeba čekat - chybovost bety; beta je to ovšem skvělá, oproti ios 7 beta 1 neuvěřitleně výrazné zlepšení.
iPhone 5 64GB černý - iOS 8
iPad Mini s retina displejem 64GB cellular bílý - iOS 8
iMac 21.5" 2012 i5 4x2.9Ghz, Fusion drive, 8GB RAM - 10.9.3/10.10
Píšu si svůj blog o podnikání a využívání Apple produktů.
-
- Sponzor 2014
Zkusim na 5s jak zoptimalizovali. a co zvuky? Ponechali prostorovy efekt?
-
Při platbě kartou na internetu lze v iOS 8 vyfotit kartu, platební informace se vyplní do formuláře.
http://www.redmondpie.com/ios-8-can-sca ... es-camera/
http://www.redmondpie.com/ios-8-can-sca ... es-camera/
iPhone XS 64GB | MacMini 2018 | MacBook Pro 15 2013
-
- Klub čistého iOS
Arcane píše:Tony1: ale přesně tak to myslím. Nemyslel jsem to tak, že by se měly psát jen novinky, samozřejmě do toho patří to jak jsou jaké aplikace podporovány a kdo ví co ještě. Jen se tu začaly množit dotazy typu "proč mi jako tahle appka nejde?" "A to je pěkně naprd že to všechnp padá" "nejhorší beta co byla"
Ked pisu najhorsia beta, porovnavaju to s betou iOS 7, atd.... Je to rozdiel, ako ked napise, ze je naprd, ked vsetko pada. Je to cosi ine.
-
- Host
Zdravim, vedel by mi niekto skontrolovat ci uz v iOS 8 dokaze fotak pri nahravani videa zaostrovat sam? Alebo este stale bude treba kazdych 5 sekund klepkat po displayi aby to zaostrilo ked s tym pohnem?
-
- Klub čistého iOS
havrdaj píše:Zkusim na 5s jak zoptimalizovali. a co zvuky? Ponechali prostorovy efekt?
Ano, jsou stejné.
iPhone 6S 16GB iOS 11
Macbook Air 13" 128 GB Early 2015
Macbook Air 13" 128 GB Early 2015
-
- Sponzor 2014
-
Funguje někomu to popisované rozepsání mailu na iPadu a následně rozblikání v docku na Yosemitu? Protože mně ne. Nemusí se někde něco spárovat?
-
- Klub čistého iOS
Jasne, ze sa to musi zparovat. (facepalm)
-
OK. Jak? Předpokládal jsem, že když jsem na stejné wifi a stejném apple ID, tak už to spárované je.
-
- Klub čistého iOS
Praveze na toto som neprisiel ani ja, keby hej, uz na mas v predchadzajucom poste.
-
Pokud jsem správně pochopil článek z odkazu, tak to asi ještě správně nefunguje
http://www.product-reviews.net/2014/06/ ... t-working/
http://www.product-reviews.net/2014/06/ ... t-working/
-
- Pokročilý uživatel
elka píše:Funguje někomu to popisované rozepsání mailu na iPadu a následně rozblikání v docku na Yosemitu? Protože mně ne. Nemusí se někde něco spárovat?
Funguje to. Nic jsem dělat nemusel, vše se udělalo samo.
iPhone 5 64GB černý - iOS 8
-
Žádné BT párování? Prostě samo? A předpokládám, že to funguje jen na icloud poště. Nebo i na gmailu?