Zdravím vás.
Potreboval by som zmeniť mailovú adresu cez ktorú sa prihlasujem k AppleID na inú, nakoľko ju už nepoužívam na nič iné, len k prihláseniu k AppleID. Problém vidím v tom, že mám zakúpené aplikácie a ak by som si vytvoril nové konto, tak by som pravdepodobne o zakúpené apps prišiel.
A teda .... dá sa nejak zmeniť AppleID bez toho aby som prišiel o zakúpené aplikácie?
Ďakujem za pomoc.
AppleID - zmena mailovej adresy
-
- Host
-
- Moderatorka fóra
Re: AppleID - zmena mailovej adresy
https://appleid.apple.com/cz/ po přihlášení sem by se měla dát změnit hlavní emailová adresa pro přihlašování.
Jsme rádi, že dodržujete PRAVIDLA fóra. Jsi zde nový? PAK ZAČNI ZDE.
-
- Host
Veľká vďaka. Idem to pozrieť
-
- iPhonefil
Jen pro informaci - klaplo to? Máš všechny starší zakoupené app dostupné pod novou mailovou adresou?
iPhone X iOS 13.3, iPad Pro 11" iOS 13.3, ATV 4
(+ starsi kousky iPad 3 (NEW) 64 GB + cellular, iOS 7.1.1 + JB Pangu China, iPhone 5 64 GB, iOS 9.3.3 NO JB, iPad Air + Cellular 128 GB, iOS 9.3.3 NO JB)
(+ starsi kousky iPad 3 (NEW) 64 GB + cellular, iOS 7.1.1 + JB Pangu China, iPhone 5 64 GB, iOS 9.3.3 NO JB, iPad Air + Cellular 128 GB, iOS 9.3.3 NO JB)
-
- Host
Dnes jsem si změnil e-mailovou adresu na iCloudu a všechny zakoupené aplikace zůstaly. Měl jsem sice strach, že budu muset provést RESTORE, ale nebylo to nutné.
Takže směle do toho...
Takže směle do toho...
-
- Suspect
A co aplikace zalohovane v itunes lokalni zaloze, jedou? Jdou nahrat? Muze nekdo vyzkouset?
Ja jen ze obsahuji APPLE ID...
Ja jen ze obsahuji APPLE ID...