Zdravím, předem se omlouvam za chybi nebo spatne vložené obrázky, pisu z tabletu. Nedavno se mi stal problem vsiml sem si ze mi iphone haze v levém horním rohu světly pruh... Zjistil sem to u aplikace youtube, kdy pri načítání problik v rohu světly pruh a zmizel, tohle same udelalo i u aplikace hudba, pri najizdeni app problik světly pruh v horním levém okraji, následně sem si toho vsiml ze to dela i pri odemikani pres TouchID kdy jak se zatahuje zamkla plocha tak mi také problikl světly pruh, ale kdyz sem iphone odemikal pres heslo tak to nedělalo, nakonec sem se naštval a provedl tovární nastavení, vse bylo v poradku dokud sem nezačal stahovat aplikace, pak kdyz sem nakonec stáhl jednu aplikaci na úpravu fotek tak to začalo delat znova, tak sem hledal a promazaval app jestli to neni tim, a prisel sem na tu app na úpravu fotek, tak sem ji smazal a zadne pruhy mi to nehazelo, jenže za nějakých par desítek minut to semtam udelalo znova byl sem s tim v istore a tam mi řekly ze to dela vetsinou vlhkost, jenže iphone mam novy 2mesice stary starám se o nej jak o vlastní dítě, a maximalni vlhkost zažilo max v mých rukách... No nechal sem to, co udela cas je to 1 den a zatim sem nezaznamenal ze by mi tam problik ten světly pruh, a rikam si jestli ho poslat na reklamaci, nebo což si myslim ze to byla softwarová chyba nebo jen sem narazil na blbou aplikaci, nebo jestli to nahodou nebylo způsobeno update na iOS 7.1.2. , poprvé sem si toho vsiml 12.7. Ale jen malo tak sem tomu nedával moc pozornosti, ale 16.7. Mi to uz dělalo permanentně u techle tri veci (hudba, youtube, odemikani pres TouchID) u niceho jineho sem si toho nevšiml... Jo a ten pruh jenom problikl v rychlosti. Vzdy to bylo jen v mžiku sekundy ale je to příšerně otravne
Předem dekuji za odpovedi, a omlouvam se za chybi.
S pozdravem Stavárek
IP5s světly pruh přes display
-
- Host
-
- Pokročilý uživatel
Re: IP5s světly pruh přes display
Nejsem žádnej profík, ale troufám si říct, že pokud to je vidět i na screenshotech tak je to softwarová záležitost.
Zkusil bych kompletní restore přes DFU a pár dní tam nic neinstalovat jestli se to objeví.
Zkusil bych kompletní restore přes DFU a pár dní tam nic neinstalovat jestli se to objeví.
iPhone 6 128gb iOS 9.0 Beta 2
iPad 4, 64GB Wi-Fi + Cellular iOS 8.1.2
Macbook air 2013 13" i7 + 8gb ram
Ipod shuffle
Airport extreme
Lidé nevědí, co chtějí. Dokud jim to neukážete
iPad 4, 64GB Wi-Fi + Cellular iOS 8.1.2
Macbook air 2013 13" i7 + 8gb ram
Ipod shuffle
Airport extreme
Lidé nevědí, co chtějí. Dokud jim to neukážete