Hoj, včera jsem uskutečnil svou první objednávku na dealextreme v životě. Dostal jsem track&trace číslo RS136796310NL, ale podle jejich FAQ to neodpovídá žádné přepravní společnosti, a tak se chci zeptat, jestli někdo nevíte, kde to sledovat a kdo mi to doveze. Netherlans - ti mají RC*NL...
dx dava tracking zacinajuce na hk, nebude to len cislo objednavky?
/\/\ /\ > /\ / Facebook skupina Uživatelé Apple Watch a fb.com/forum.iphone.cz
mac mini iPhone 4 5S X 13 Pro iPad Pro Pencil TV4 HomePod WATCH AirPods
To je nějajké divné, jsi si jistý, že to fakt bylo track trace číslo? Ono totiž od objednávky trvá ještě několik dní, než to vyšlou. Jinak pak celosvětově se dají zásilky sledovat tu http://www.17track.net/index_en.shtml
HK pošta bohužel dává zásilky do T&T systému pozdě jednou se mi to tam podařilo dohledat az když jsem mel balíček doma Takže bych to zkusil az tak 1-2 týdny po objednání...
Když to jde přes singapourskou poštu, tak to je v klidu, tam jen trvá, než číňan donese fyzicky balíček na poštu, záleží, jak se mu chce, některý to donese do dvou dní některý do pěti. Oni totiž hlásí track and trace číslo v době, kdy vytvoří zásilku, ale fyzicky trvá, než ji na tu poštu fakt pošlou nebo donesou. To mi nejdřív hlásí, že je to jen oznámení o podání a pak mi hlásí, že to mají, no a pak hlásí ten zbytek, že to bylo posláno do ČR atd. Dokonce singapouurská čísla se dají sledovat i přes stránky české pošty, číňan to nějak nahlásí a naše česká pošta ví, že to jde směrem k nám. No a pak to jde ráz na ráz, průměrná doba cca 14 dní, když to dorazí. Hongkongská pošta je krapet jiná sorta no. Ale už kdysi mi DX zasílalo přes singapour.