iPhone 6 - dohady, názory, novinky
-
- iPhone guru
Re: iPhone 6 - dohady, názory, novinky
na tých fotkách od LS8 kde je vykukujúci snímač je ale 5.5 palcový iphone nie ? je tam 158mm na výšku.,... hlavne, že má na hrúbku 7mm iphone + 0.7 mm vykukuje čočka,... a 5S mal na hrúbku 7.6 a nič nevykukovalo.
-
- Starý pes fóra :)
Já tomu prostě nerozumím, té honbě za co nejtenčím mobilem. Pak se musejí dělat takévhle kompromisy, jako menší baterka, vystupující objektiv apod. Apple se vždy vyznačoval právě tím, že nedělal kompromisy. A je to na závadu i ergonomice, už iPhone 5 se mi blbě drží v ruce bez obalu, teprve s obalem, který jeho tloušťku zvětšil na 10-11mm se mi drží pohodlně. Ale je pravda, že mám skoro 2m a tlapu jak medvěd.
iPhone XS 64GB | MacMini 2018 | MacBook Pro 15 2013
-
- iPhone expert
Jak se tak na to koukám a pozoruji to, tak vystouplou čočku bych ještě snesl, větší uhlopříčku snad ještě taky, ale ty "plastové" proužky na té zádní straně, to mi tam fakt nesedí.
Když jsem tehdy z krabice vybalil můj bílý iphone 5, úplně se mi zastavilo srdce a říkal jsem si, že tenhle kus elektroniky je opravdu technologický skvost (podobně jsem to měl, když jsem kdysi vybaloval jednu z prvních led televizí).
Doufám, že ty proužky budou menší/užší a věřím, že to jenom na těch fotkách vypadá tak blbě.
Když jsem tehdy z krabice vybalil můj bílý iphone 5, úplně se mi zastavilo srdce a říkal jsem si, že tenhle kus elektroniky je opravdu technologický skvost (podobně jsem to měl, když jsem kdysi vybaloval jednu z prvních led televizí).
Doufám, že ty proužky budou menší/užší a věřím, že to jenom na těch fotkách vypadá tak blbě.
-
- Klub čistého iOS
Někde jsem zaslechl info, že Apple končí s iPadem Mini . Takže možná bude 5,5 palců nový iPad Mini a 4,7 nový iPhone 6. To by mi i dávalo smysl.
Jinak, co máte všichni s tou vystouplou čočkou ? Na iPodu je léta a nikdo si toho ani nevšiml a teď z toho mnozí dělají drama. A ty pásky ? Plastové 100% nebudou, v kombinaci se safírem na přední straně to vidím na přinejmenším leštěný hliník. Také mne to moc nenadchlo, ale v realu ty pásky např. na HTC nevypadají špatně. Vzpomínáte na skleněný telefon ? To bylo také zpočátku řevu... A stejně i přes čočku a pásky si ho všichni zase koupíme, a rádi. iPhone už dávno není o železu ale stále více o provázaném ekosystému. A i když se asi Jobs v hrobě trochu vrtí, pořád to je a bude to iPhone.
Jinak, co máte všichni s tou vystouplou čočkou ? Na iPodu je léta a nikdo si toho ani nevšiml a teď z toho mnozí dělají drama. A ty pásky ? Plastové 100% nebudou, v kombinaci se safírem na přední straně to vidím na přinejmenším leštěný hliník. Také mne to moc nenadchlo, ale v realu ty pásky např. na HTC nevypadají špatně. Vzpomínáte na skleněný telefon ? To bylo také zpočátku řevu... A stejně i přes čočku a pásky si ho všichni zase koupíme, a rádi. iPhone už dávno není o železu ale stále více o provázaném ekosystému. A i když se asi Jobs v hrobě trochu vrtí, pořád to je a bude to iPhone.
Apple hračky
-
- Klub čistého iOS
ls8 píše:Já tomu prostě nerozumím, té honbě za co nejtenčím mobilem. Pak se musejí dělat takévhle kompromisy, jako menší baterka, vystupující objektiv apod. Apple se vždy vyznačoval právě tím, že nedělal kompromisy. A je to na závadu i ergonomice, už iPhone 5 se mi blbě drží v ruce bez obalu, teprve s obalem, který jeho tloušťku zvětšil na 10-11mm se mi drží pohodlně. Ale je pravda, že mám skoro 2m a tlapu jak medvěd.
Já mám ruce bych řekl normál a taky se mi cokoliv pod 9mm drží blbe, tlačí to do prstů
One má sice 8,9 jenže okraje jsou zúžený na cca 6-7mm a psát na něm bez obalu delší čas je/bylo utrpení, az s obalem co hrany roztáhl na cca 9mm je to zas OK...
Taky nechapu hon za co nejslabším mobilem
I když iOS je super optimalizovanej, tak dost pochybují, ze s 5,5" displejem se dostane výdrž na 2dny, hadam tak 1,5 den max, a to mám s One taky... a to je nic moc optimalizovanej Android :-/
..--~~--..--~~--..--~~--..--~~--..--~~--..--~~--..--~~--..--~~--..--~~--..--~~--..
SG G6
https://www.investicnigramotnost.cz/
SG G6
https://www.investicnigramotnost.cz/
-
- Senior uživatel
Nedávno som si (hlavne kvôli foťáku) k môjmu 3GS zaobstaral 4S. Displej a foťák sú výborné, rýchlosť sa tiež zlepšila (mám iOS 5.1), ale ergonomicky je to (v porovnani s 3GS) katastrofa, bez obalu, ktorý trochu zmierni tie ostré hrany, ho skoro neviem používať (3GS mi padne do ruky skvelo aj bez obalu). Kolega má LG G3 - je to síce obluda, ale drží sa kvôli zaobleným hranám a prehnutiu ďaleko lepšie. Tak hádam dostanú rozum a navrhnú zasa raz niečo ergonomickejšie...
-
- Moderator fóra
cuting píše:Někde jsem zaslechl info, že Apple končí s iPadem Mini . Takže možná bude 5,5 palců nový iPad Mini a 4,7 nový iPhone 6. To by mi i dávalo smysl.
to je blbost, aby prestal vyrabet ipad mini....ani to nedava smysl precijenom se ipad mini prodava velmi dobre a jde o dobrou konkurenci levnych tabletu
iPhone 2G 8GB
iPhone 7 128GB Jet Black
iPad Mini with Retina 32GB Silver
Macbook Pro 13" mid-2009
iPhone 7 128GB Jet Black
Macbook Pro 13" mid-2009
-
- Host
No to bych tak uplne netvrdil kdyz 3g verze s 32 GB stoji bratru 15000
Ale taky mi to prijde jako hloupost.
Jsem sam zvedavej s cim prijdou u noveho mini...ale to je do jineho tematu
Ale taky mi to prijde jako hloupost.
Jsem sam zvedavej s cim prijdou u noveho mini...ale to je do jineho tematu
-
- iPhonefil
To je blbost, mini normálně bude a hlavně, konkurencí pro levné tablety byl možná mini 1. gen, který měl slabý HW oproti velkému iPadu.
Nyní je to identické s airem, plnohodnotný tablet, jen výběr velikosti. Podobně bych to uvítal u iPhonu.
Kdyby byla hned velká verze v prodeji, tak ji koupím a dám té velikosti ještě jednou šanci, protože mě daleko víc láká představa jednoho 100% využitého zařízení, než válejícího se iPadu či iPhonu.
Každopádně kombinace 5,5” a iPadu mini je naprosto zbytečná a směšná pro jednoho uživatele
Nyní je to identické s airem, plnohodnotný tablet, jen výběr velikosti. Podobně bych to uvítal u iPhonu.
Kdyby byla hned velká verze v prodeji, tak ji koupím a dám té velikosti ještě jednou šanci, protože mě daleko víc láká představa jednoho 100% využitého zařízení, než válejícího se iPadu či iPhonu.
Každopádně kombinace 5,5” a iPadu mini je naprosto zbytečná a směšná pro jednoho uživatele
Macbook pro Retina 2015, 13" 256GB, 8GB RAM
iPhone 6S space gray, 64GB
iPhone 6S space gray, 64GB
-
- Moderator fóra
Hlavně 5,5" a 7,9" je obrovský rozdíl, mobilní telefon a tablet jsou rozdílná zařízení (i když podobná)
- iPhone 6s
- Mac mini (Late 2012) | MacBook Pro (Early 2015)
- AirPort Extreme 5th gen
-
- Pokročilý uživatel
iPad Mini je ideální mobilní zařízení. Perfektně padne mezi 4" iPhone a 13" Macbook. To by mě Apple teda naštval nicméně tomu rozhodně nevěřím.
iPhone 5 64GB černý - iOS 8
iPad Mini s retina displejem 64GB cellular bílý - iOS 8
iMac 21.5" 2012 i5 4x2.9Ghz, Fusion drive, 8GB RAM - 10.9.3/10.10
Píšu si svůj blog o podnikání a využívání Apple produktů.
-
- Host
mam noveho miniho a mam i android s 5.7 palci a porad je to obrovsky rozdil...
On je i rozdil mezi Ip5s a temi 5.7 a docela znatelny....
Jinak jsem koukal na nove unikle specifikace a i kdyz jsem premyslel ze prejdu z Ip5s na Ip6 tak nevim nevim...
Uvidime po oficialnim uvedeni ale pro me je krome velikosti zasadni i rozliseni a potazmo vydrz baterky a ani jedno me nejak zatim "nenatesilo".
Porad si rikam ze Apple rizene pousti klamne informace pres neoficialni kanaly aby nam pak aspon malicko vyrazila dech
On je i rozdil mezi Ip5s a temi 5.7 a docela znatelny....
Jinak jsem koukal na nove unikle specifikace a i kdyz jsem premyslel ze prejdu z Ip5s na Ip6 tak nevim nevim...
Uvidime po oficialnim uvedeni ale pro me je krome velikosti zasadni i rozliseni a potazmo vydrz baterky a ani jedno me nejak zatim "nenatesilo".
Porad si rikam ze Apple rizene pousti klamne informace pres neoficialni kanaly aby nam pak aspon malicko vyrazila dech
-
- Mírně pokročilý
Pochybuju ze zabijou miniho. Je to opravdu ideal.
iPhone 14 Pro
Watch Ultra
iPad Pro
MacBook Air M2
AirPods
TV
Time Capsule 4 TB
Watch Ultra
iPad Pro
MacBook Air M2
AirPods
TV
Time Capsule 4 TB
-
- Moderatorka fóra
Ale už by stačilo o minim. Držte se tématu ohledně iPhonu 6.
Jsme rádi, že dodržujete PRAVIDLA fóra. Jsi zde nový? PAK ZAČNI ZDE.
-
- Sponzor 2014
Jak "hodne" bude cocka fotoaparatu vycnivat.
-
- iPhone guru
havrdaj : Leonko @ iPhone 6 - dohady, názory, novinky ešte si nato tam aj odpovedal
na phonearene sa objavila novinka ukazujúca iphone s namontovanou čočkou. Tak ma napadlo, že ešte aj konkurent iphonu Samsung Galaxy Alpha má na hrúbku 6.7mm a to tam má 12mpix foťák.
http://www.phonearena.com/news/Alleged- ... ra_id59708
na phonearene sa objavila novinka ukazujúca iphone s namontovanou čočkou. Tak ma napadlo, že ešte aj konkurent iphonu Samsung Galaxy Alpha má na hrúbku 6.7mm a to tam má 12mpix foťák.
http://www.phonearena.com/news/Alleged- ... ra_id59708
-
- Moderatorka fóra
OT: Jenže víc Mpix neznamená lepší kvalita.
-
- iPhone guru
Lenže o tom sa mi tu nebavíme. Už dobré 2 stránky sa tu bavíme o veľkosti a hrúbke telefónu. Viac mpix znamená väčší snímač čočky. A keď už aj blbý samsung dokázal strčiť 12 mpix do 6.7mm tela, nechápem prečo to nedokáže Apple do 7.7mm.
-
- Moderator fóra
protoze pocet megapixelu nema spojitost s tloustkou optiky
iPhone 2G 8GB
iPhone 7 128GB Jet Black
Macbook Pro 13" mid-2009
iPhone 7 128GB Jet Black
Macbook Pro 13" mid-2009
-
- iPhone guru
Lenže keď tam dáš viac megapixelov, tak logicky tam asi nedajú blbú optiku ne? Ešte pri spoločnosti ako Apple. A v čím viac mpix tým musíš dať aj lepšiu optiku. A tá logicky exponenciálne s kvalitou rastie na veľkosti. Trochu uvažujte dopredu.
-
- Sponzor 2014
No prave, jenze tak to nekdy nefunguje. Samozrejme logika spravna, druha vec je byznys...
Apple neresim, tam se nebojim i kdyz posledni dobou a s mnoha uniky potykam se minimalne s obavou. Layout HW, ergonomie a vydrz baterie.
Apple neresim, tam se nebojim i kdyz posledni dobou a s mnoha uniky potykam se minimalne s obavou. Layout HW, ergonomie a vydrz baterie.
-
- Pokročilý uživatel
Leonko píše:Lenže keď tam dáš viac megapixelov, tak logicky tam asi nedajú blbú optiku ne? Ešte pri spoločnosti ako Apple. A v čím viac mpix tým musíš dať aj lepšiu optiku. A tá logicky exponenciálne s kvalitou rastie na veľkosti. Trochu uvažujte dopredu.
absolutní blbost...počet megapixelů nemá s velikostí, či kvalitou optiky (tedy jak jsi říkal, když tam dají hodně mpx, tak tam nedají špatnou čočku) co dělat. Optika Lumie 1020 má 41mpx a optika klasické zrcadlovky od Nikonu Coolpix L830 má 16mpx. Který foták je větší? Myslíš si, že Lumie má tím pádem lepší optiku?
http://leiphone.qiniudn.com/uploads/10- ... -47-71.jpg
http://im9.cz/iR/importprodukt-orig/7a7 ... d267cc.jpg
Nevztahuj velikost mpx absolutně na rozměry dané optiky. U toho jde čistě o to, čeho je ta optika schopná, jaký má rozsah ISO, jaký má typ stabilizátoru, rychlost snímání za vteřinu, kvalita videosekvencí, crop factor, nejkratší expoziční čas atd.
Tím by se měly fotáky poměřovat, ne tím kolik kdo dal kam mpx a vztah tlouštky fotáku na mpx.
-
- Moderatorka fóra
Děkuji přítomným za vysvětlení. Snad to už Leonko po Arcanově příspěvku pochopí.
Jinak Leonko, já vím, o čem se tu bavíte, číst umím. Proto vím, kam jsi s těmi Mpix narážel a proto jsem napsala to, co jsem na to napsala.
Jinak Leonko, já vím, o čem se tu bavíte, číst umím. Proto vím, kam jsi s těmi Mpix narážel a proto jsem napsala to, co jsem na to napsala.
-
- iPhone guru
Arcane píše:Leonko píše:Lenže keď tam dáš viac megapixelov, tak logicky tam asi nedajú blbú optiku ne? Ešte pri spoločnosti ako Apple. A v čím viac mpix tým musíš dať aj lepšiu optiku. A tá logicky exponenciálne s kvalitou rastie na veľkosti. Trochu uvažujte dopredu.
absolutní blbost...počet megapixelů nemá s velikostí, či kvalitou optiky (tedy jak jsi říkal, když tam dají hodně mpx, tak tam nedají špatnou čočku) co dělat. Optika Lumie 1020 má 41mpx a optika klasické zrcadlovky od Nikonu Coolpix L830 má 16mpx. Který foták je větší? Myslíš si, že Lumie má tím pádem lepší optiku?
http://leiphone.qiniudn.com/uploads/10- ... -47-71.jpg
http://im9.cz/iR/importprodukt-orig/7a7 ... d267cc.jpg
Nevztahuj velikost mpx absolutně na rozměry dané optiky. U toho jde čistě o to, čeho je ta optika schopná, jaký má rozsah ISO, jaký má typ stabilizátoru, rychlost snímání za vteřinu, kvalita videosekvencí, crop factor, nejkratší expoziční čas atd.
Tím by se měly fotáky poměřovat, ne tím kolik kdo dal kam mpx a vztah tlouštky fotáku na mpx.
Ty si môj príspevok asi ani nečítal čo ?
Ja nevztahujem veľkosť mpix na optiku,... ale OPTIKU na veľkosť mpix. Píšem PRÁVE o veľkosti OPTIKY.
to tam ešte píšem, že nie počet mpix rastie na kvalite ale veľkosť optiky.
A tá logicky exponenciálne s kvalitou rastie na veľkosti.
Neviem odkiaľ si vyčítal, že píšem o tom, že viac mpix je lepšia kvalita. Ja píšem, že keď je viac megapixelový snímač, tým pádom potrebuješ aj kvalitnejšiu optiku. Tým pádom asi logicky to porovnanie s Lumiou a Nikonom som tam vyššie zodpovedal nie ? Keď píšem, že veľkosť OPTIKY záleží na kvalite a nie veľkosť MPIX!
Tým pádom nechápem čo Apple vystrája. Buď dá do 6ky ešte väčšiu a lepšiu optiku ako má Galaxy Alpha (ktorý má v sebe ISOCELL snímač ktorý bude aj v Note 4 a ten fotí momentálne najlepšie na trhu. http://www.gsmarena.com/vidcmp.php3?idT ... hone3=5685, a vošiel im do 6.7mm tela ) alebo neviem.
-
- Pokročilý uživatel
Ale Apple přeci může zvětšit optiku - zlepšit kvalitu fotografií - aniž by musel měnit velikost Mpx. Kdežto ty tvrdíš, že "by konečně i Apple mohl dát alespoň 16, když to má nějaký Galaxy Ace"
iPhone 5 64GB černý - iOS 8
-
- iPhone guru
Ne, ja netvrdím žeby tam mal dať viac mpix. Kde to píšem ? Mne je to úplne fuk. Ja sa práve len čudujem, prečo tam tá čočka bude vykukovať o viac než 1mm než u konkurencie, ktorá už má špičkový snímač. A asi je to preto (moja posledná veta)
Buď dá do 6ky ešte väčšiu a lepšiu optiku ...
-
- Pokročilý uživatel
Čínský telekom spustil reklamu na iPhone 6. Vypadá tam už moc dobře oproti leakům
Mluví o podpoře všech pásem operátorů, alespoň co se Číny týče, tedy WCDMA, CDMA2000, CDMA1X, GSM, TDD-LTE a FDD-LTE.
http://9to5mac.com/2014/08/22/china-tel ... f-renders/
Nový design nabíječek pro iPhone 6. Vypadají hodně jako již nabízené pro Australský trh.
http://9to5mac.com/2014/08/23/potential ... -on-weibo/
Mluví o podpoře všech pásem operátorů, alespoň co se Číny týče, tedy WCDMA, CDMA2000, CDMA1X, GSM, TDD-LTE a FDD-LTE.
Nový design nabíječek pro iPhone 6. Vypadají hodně jako již nabízené pro Australský trh.
http://9to5mac.com/2014/08/23/potential ... -on-weibo/
-
To nic nevypovídá. Čerpají z leaků a konceptů, viz
Admittedly the image used in the Weibo above looks a little different than the general consensus we’ve seen before – they were created by Tomas Moyano and Nicolàs Aichino, and China Telecom likely downloaded them from Bēhance.
Admittedly the image used in the Weibo above looks a little different than the general consensus we’ve seen before – they were created by Tomas Moyano and Nicolàs Aichino, and China Telecom likely downloaded them from Bēhance.
-
- iPhone expert
Dle posledních úniků by zapínací tlačítko mělo být zboku.
http://9to5mac.com/2014/08/24/latest-cl ... s-gallery/
http://9to5mac.com/2014/08/24/latest-cl ... s-gallery/
-
- Host
Kdesi sa pisalo, ze nejaky urad v US zmiernil podmienky a ze tie znaky co su na zadnej strane iPhonu tam byt uz nemusia a staci ked budu niekde v OS. Tym padom sa da toto asi pokladat za fake.
-
- Klub čistého iOS
To bola iba mala cast znakov. Nie vsetky.
iPhone 11Pro Silver 64GB, Telekom SK, bez JB
WATCH 44mm oceľové, Series 4, GPS+LTE
iPad mini 5, 64GB, wifi, SG
MBPro 13" 2018, i5, 16GB, 1TB SSD, Space Grey
WATCH 44mm oceľové, Series 4, GPS+LTE
iPad mini 5, 64GB, wifi, SG
MBPro 13" 2018, i5, 16GB, 1TB SSD, Space Grey
-
Marthin píše:Dle posledních úniků by zapínací tlačítko mělo být zboku...
Zapínací tlačítko je zboku na všech dosud zveřejněných únicích iPhonu 6.
-
- iPhone expert
Aha, toho jsem si nevšiml
iPhone 6 - lejstro z krabice
http://www.forbes.com/sites/anthonykosner/2014/08/25/reliable-source-leaks-apple-iphone-6-quick-start-guide-confirms-128gb-and-date/
iPhone 6 - lejstro z krabice
http://www.forbes.com/sites/anthonykosner/2014/08/25/reliable-source-leaks-apple-iphone-6-quick-start-guide-confirms-128gb-and-date/
-
- Moderator fóra
DRZTE SE TEMATU. PROMAZANO OD OT.
I will maintain an attitude of open-mindedness.
-
Detaily k použitému barometrickému senzoru:
http://www.macrumors.com/2014/08/25/iph ... re-sensor/
Blesk fotoaparátu a další součástky:
http://9to5mac.com/2014/08/26/new-photo ... ar-online/
Reproduktor:
http://appleinsider.com/articles/14/08/ ... epair-firm
Další potvrzení přítomnosti NFC v iPhone 6:
http://www.macrumors.com/2014/08/27/iphone-6-nfc-chip/
http://www.macrumors.com/2014/08/25/iph ... re-sensor/
Blesk fotoaparátu a další součástky:
http://9to5mac.com/2014/08/26/new-photo ... ar-online/
Reproduktor:
http://appleinsider.com/articles/14/08/ ... epair-firm
Další potvrzení přítomnosti NFC v iPhone 6:
http://www.macrumors.com/2014/08/27/iphone-6-nfc-chip/
-
- Host
Pozeral som si nové púzdro na svoj iPhone 5 od výrobcu SPIGEN.
A čuduj sa svete, majú v ponuke už aj púzdra pre iPhone 6
http://www.spigen.com/brands/apple/ipho ... 6-4-7.html
A čuduj sa svete, majú v ponuke už aj púzdra pre iPhone 6
http://www.spigen.com/brands/apple/ipho ... 6-4-7.html
iPhone X 256 GB
SOLD ► iPhone 6 plus 128GB, iPhone 5 64 GB, iPhone 4 16GB, iPhone 3GS 16GB
SOLD ► iPhone 6 plus 128GB, iPhone 5 64 GB, iPhone 4 16GB, iPhone 3GS 16GB
-
- Sponzor 2014
Tak preci jenom barometrika. Viva.
-
@deeeeeed: víme: iPhone 6 - dohady, názory, novinky
Vloni také začali prodávat pouzdra na iPhone 5C už na přelomu července a srpna (http://www.cultofmac.com/238150/spigen- ... on-amazon/), tedy dva měsíce před uvedením, evidentně mají dobré informace.
Zobrazit video na http://youtu.be/ivjSRwCn_Zg
Kód do fóra: [youtube]ivjSRwCn_Zg[/youtube]
Návod na vkladanie videa do príspevkov
Vloni také začali prodávat pouzdra na iPhone 5C už na přelomu července a srpna (http://www.cultofmac.com/238150/spigen- ... on-amazon/), tedy dva měsíce před uvedením, evidentně mají dobré informace.
Zobrazit video na http://youtu.be/ivjSRwCn_Zg
Kód do fóra: [youtube]ivjSRwCn_Zg[/youtube]
Návod na vkladanie videa do príspevkov
-
- Suspect
-
9. září, ale zatím to není oficiální.
Další součástky: SIM šuplíčky, home tlačítka, zadní loga apod.: http://www.macrumors.com/2014/08/28/iph ... d-speaker/
Další součástky: SIM šuplíčky, home tlačítka, zadní loga apod.: http://www.macrumors.com/2014/08/28/iph ... d-speaker/