Pravidla fóra
Vytvárajte len vlákna určené na informovanie o novinkách okolo Apple, iOS a podobne. Všetky ostatné témy, neaktuálne alebo vymyslené informácie či žiadosti o pomoc sem nepatria.
Dozvěděl jsem se, že probíhá až do listopadu Studentská Akce - sleva 12% na produkty iMac a Macbook. Já sám se těším na svůj vytoužený MacBook Pro 15", původní cena pro normální lidi: 53.990, nyní za 47.510.
iPhone 14 Pro 256GB Silver. iPhone 12 Mini 64GB RED as reserved. MacBook Pro 16" M1 Max 24-Core GPU, 32GB Memory, 1TB SSD
Já kupoval na cizí ISIC při té akci cca pře měsícem. Isic jsem poslal mailem při internetové objednávce. Když jsem pak šel osobně vyzvednout tak to znělo asi jako: jo v mailu, tak my se pak podíváme. Tady to máte
iPhone XS 64GB iPad Mini 5 Macbook Pro Retina 13 Late2017 Apple TV 4 Synology NAS
Tak jsem si byl pro rMBP a stačí jen potvrzení o studiu nebo ISIC, ani nechtěli vidět občanku pro ověření, jen sem podepisoval že můžou pracovat s údaji, které byly na tom potvrzení a ještě si to potvrzení vyfotil.
iPhone 5s 16GB - Space grey iPod Shuffle 2GB - Gold Retina Macbook Pro 2014