přibližně měsíc mám problém s hudbou v iPhone. Popíšu jednotlivé kroky, abyste pochopili, co a jak jsem dělal nebo nedělal a třeba někdo přijde na důvod mého problému.
Do iPhone jsem nakopíroval ručně přes iTunes několik set písniček ze své sbírky z PC. Hudbu jsem viděl perfektně v iTunes, šla mazat, upravovat atd. v tomto stavu jsem to provozoval několik měsíců, občas hudbu aktualizovat atd.
Před 3týdny jsem pořídil MBP a po připojení iPhone k MBP a následném zaškrnutí v iTunes, že hudbu budu vybírat manuálně, mě iTunes vyzval k odsouhlasení, že bude veškerý obsah který byl přidán na PC odstraněn, odsouhlasil jsem, protože jsem hudbu měl dost neaktuální.
Začnu si tedy do iTunes přetahovat hudbu jak se mi zlíbí, ale po pár minutách mi iTunes nechce nic kopírovat a dole vidím velmi velkou část zabranou hudbou a iPhone plný. Mrknu do mobilu, hudba původní zůstala, ta co se přikopírovala, je tam rázem duplicitně i s tou původní.
Smažu-li hudbu přidanou přes iTunes, odstraní se, ale stále v iPhone zůstane ta původní z PC.
No nic, zkusil jsem tedy pár písniček nahrát z MBP do iPhone, připojit k PC a dát ruční výběr hudby na PC a světe div se, hudba se v pořádku smazala, opět jsem na PC nahrál několik písniček a po opakování připojení k MBP a nastavení ručního výběru a odsouhlasení kompletního smazání knihovny, se těch několik písniček smazalo.
Ale stále tam mám několik set písniček které nevidí žádný iTunes
![Sad :(](./images/smilies/sad.gif)
pozn. restart iPhone, restart MBP, přeinstalace na PC, to vše jsem zkoušel.
Oba iTunes jsou autorizovány.
Netuší někdo kde je zakopaný pes a co by mohlo pomoci?
Ano, umím smazat hudbu ručně v iPhone nebo přes [zakázáno], ale to není řešení abych věděl proč k tomuto došlo.
Děkuji moc všem za každou radu.