http://sleepers.net/news/2008/08/11/20- ... solutions/
Problem: Mail App crashes after my update.
Solution: This is caused by the sync of the backup from iTunes. The permissions on the mail folder are incorrect (it?s owned by root). The easiest fix is to run bossprefs, click more, and click ?fix user dir permissions?. You may need to reboot.
Problem: I have AT&T or a contract carrier. I jailbroke with your guide and now I have no service.
Solution: You activated and you shouldn?t have. iTunes will activate for you but because you clicked the activate button, iTunes did not get to activate. Now your account is not validated. You need to redo the steps and not check activation on your image.
Problem: I have an unlocked 2g phone. I updated to 2.0. Now I get incorrect SIM.
Solution: You did not activate and unlock. Redo the steps and make sure you activate and unlock. In winpwn, this is ?activate? and configure boot neuter on the last tab. (See my guide). On osx, this is saying ?I am not legit? when asked in pwnage.
Problem: Winpwn IPSW will not complete. It just errors out.
Solution: This one is caused because the size of the image is larger than the partition space. Generally resizing the partition to 550mb solves it.
Problem: I cant restore my custom firmware. I just get error 6, 1, 2, (something low).
Solution: This has multiple causes. Generally, you are not in DFU mode. See DFU guide. Winpwn solution after ruling out the above: Delete the device file (x12220000_4_Recovery.ipsw) in your iTunes folder. (Search for the file). This can also be caused by using the incorrect firmware image (a 3g on a 2g for example).
Problem: My appstore apps are all crashing.
Solution: Sync them back on using iTunes. Should solve it. If not, uninstall them all then sync them on with iTunes.
Problem: I already restored my backup but iTunes keeps telling me I need to restore my backup.
Solution: See my post on this.
Problem: My installer has (insert problem here).
Solution: Installer 4 is not ready for use. See my post on it. Use Cydia.
Problem: I did not install Cydia and installed only installer. I cant install Cydia or any apps now.
Solution: Redo the pwning with Cydia in the image. (Yes, start over).
Problem: Cydia just crashes when I load it. I cant get it to work at all. Cydia sucks!
Solution: Your pwnage install is corrupted. See this post on it.
Problem: In pwnage, I can?t download any of your packages.
Solution: Yes, only telesphoreo works. Skip this and install them from Cydia afterwards.
Problem: I have a 2g iPhone and need it unlocked. All the bootneuter settings are greyed out and I cant select anything. Why?
Solution: You selected a 3g firmware on your 2g iPhone. Download the correct firmware and start again.
Problem: After installing an app, I get a spinning wheel for a long time.
Solution: SpringBoard for 2.0 sucks. It may take 5-10 minutes in some cases to add a new app. There is no solution but to wait it out. This is much worse on appstore apps once you get a load of them. See this post.
Problem: I am in DFU mode and I just get error 1604, 1602, 1601 (some 160x). I am pulling my hair out! What do I do?!
Solution: This one sucks. There?s no single answer for it. Here are some possible suggestions:
1. Validate you are using the correct firmware. You can get this if you are using an incompatible firmware (3g for 2g for example).
2. Restart your computer and try again.
3. Try another computer
4. Try switching USB ports
5. Uninstall and reinstall iTunes 7.7
by tvosi:
je to fajne akorat si sem mohl hodit aspon ceskej preklad pres google...
tady sem to tim prohnal(nijak sem to neupravoval takze kvalita nic moc):
Problém: Mail App pády po mé aktualizace.
Řešení: Toto je způsobena především synchronizace na zálohy z iTunes. Oprávnění na poštovní složky nejsou správné (jak ve vlastnictví root). Nejjednodušší oprava je spustit bossprefs, klepněte na tlačítko Další a klikněte na "opravu uživatele r. oprávnění". Může být nutné restartovat počítač.
Problém: Mám AT & T nebo smlouvy dopravce. I jailbroke s vaším průvodcem a teď nemám službu.
Řešení: Je aktivován a neměli byste mít. iTunes se bude aktivovat, ale pro vás, protože jste klepnutím na tlačítko aktivuje, iTunes nedostal k aktivaci. Nyní je Váš účet není ověřeno. Je potřeba opakovat kroky, a nikoli kontrolovat aktivaci na obrázku.
Problém: Mám uvolnit 2g telefonu. I aktualizována na 2,0. Teď jsem si SIM nesprávné.
Řešení: Nebylo aktivovat a odemknout. Znovu kroky, a ujistěte se, že jste aktivovali a odemknout. V winpwn, to je "aktivovat" a nastavit zaváděcí rod v poslední záložce. (Viz můj průvodce). Na OSX, to je řka: "Já nejsem důvěryhodně", když požádal v pwnage.
Problém: Winpwn IPSW nebude úplný. Je jen chyby ven.
Řešení: To je způsoben tím, že velikost obrázku je větší, než je oblast vesmíru. Obecně velikosti oddílu na 550mb řeší ji.
Problém: I cant obnovit mé vlastní firmware. Jen jsem si chybové 6, 1, 2, (něco nízká).
Řešení: To má několik příčin. Obecně platí, že nejste v DFU režimu. Viz DFU průvodce. Winpwn řešení po vyloučení na výše uvedené: Odstraňte soubor zařízení (x12220000_4_Recovery.ipsw) ve své složce iTunes. (Vyhledávání souborů). To může být také způsobena nesprávným použitím firmwaru obrazu (a 3 g na 2 g například).
Problém: Moje appstore aplikace jsou všechny dolarů.
Řešení: Sync je zpět na pomocí iTunes. Měl by to vyřešit. Pokud tomu tak není, odinstalujte je všechny pak je synchronizace s iTunes.
Problém: už obnoven můj záložní iTunes, ale pořád říct, potřebuju, aby můj obnovit zálohu.
Řešení: Viz můj příspěvek na tohle.
Problém: Moje instalátoru (pro vložení problém zde).
Řešení: Instalační 4 není připraven k použití. Viz můj post na to. Pomocí Cydia.
Problém: Nenašel jsem nainstalovat Cydia a instalovat pouze instalační program. I cant nainstalovat Cydia nebo jakékoliv aplikace nyní.
Řešení: Znovu na pwning s Cydia v obrázku. (Ano, začít znovu).
Problém: Cydia prostě zhroutí, když jsem ji nahrát. I cant get it pracovat vůbec. Cydia na hovno!
Řešení: Vaše pwnage instalace je poškozen. Viz tento příspěvek na něm.
Problém: V pwnage, nemůžu stáhnout některý z vašich balíků.
Řešení: Ano, pouze telesphoreo děl. Přeskočit této a instalovat je z Cydia poté.
Problém: Mám 2g iPhone a je třeba ji uvolnit. Všechny bootneuter nastavení jsou šedé a já dotírat vybrat cokoliv. Proč?
Řešení: Ty vybrala 3g firmware ve vašem 2g iPhone. Stáhněte si správnou verzi a začít znovu.
Problém: Po instalaci app, já si kolovrat po dlouhou dobu.
Řešení: skokanský můstek na 2,0 naštve. Může trvat 5-10 minut, v některých případech přidat novou app. Neexistuje žádné řešení, ale čekat na to. To je mnohem horší, na appstore aplikace, jakmile se dostanete náklad na ně. Viz tento příspěvek.
Problém: Jsem v DFU režimu a dostanu pouze chybu 1604, 1602, 1601 (asi 160x). Jsem tahem moje vlasy ven! Co mám dělat?
Řešení: Tenhle naštve. Neexistuje žádná jednoznačná odpověď na otázku na to. Zde jsou některé z možných návrhů:
1. Ověřit, že používáte správný firmware. Můžete si to, pokud používáte nekompatibilní firmware (3G pro 2g například).
2. Restartujte počítač a zkuste to znovu.
3. Zkuste jiný počítač
4. Zkuste přepínání USB porty
5. Odinstalovat a znovu nainstalovat iTunes 7,7
prispevky slouceny a lock, ilijusin
Problémy a řešení při přechodu na 2.0 a 2.0.1 od BigBoss
Pravidla fóra
V tejto sekcií nájdete hotové návody. Povolené sú len reakcie na znenie návodov (opravy, doplnenia a pod.). Budeme radi pokiaľ napíšete návod a vložíte ho do tejto sekcie. Všetky príspevky musia schváliť moderátori.
Všetky vaše problémy a požiadavky o pomoc smerujte do vhodných sekcií alebo do Poradny.
V tejto sekcií nájdete hotové návody. Povolené sú len reakcie na znenie návodov (opravy, doplnenia a pod.). Budeme radi pokiaľ napíšete návod a vložíte ho do tejto sekcie. Všetky príspevky musia schváliť moderátori.
Všetky vaše problémy a požiadavky o pomoc smerujte do vhodných sekcií alebo do Poradny.