DušanT píše:Dotaz: zobrazuje kalendář v NC celodenní události konečně inteligentně nebo je tam stále hláška "máte 1 celodenní událost"?
Je to tam stále.
DušanT píše:Dotaz: zobrazuje kalendář v NC celodenní události konečně inteligentně nebo je tam stále hláška "máte 1 celodenní událost"?
makatch píše:DušanT píše:Dotaz: zobrazuje kalendář v NC celodenní události konečně inteligentně nebo je tam stále hláška "máte 1 celodenní událost"?
Je to tam stále.
Petmen píše:Dneska se uz uvolni ofiko verze?
Kód: Vybrat vše
MD5 (iPhone5,2_8.0_12A365_Restore.ipsw) = 0fce7efd9a8c98286af52bd4e237827a
hruskal píše:ofiko verze až zítra tj ve středu 17.9. minulý rok update na ios7 naběhl cca 19-20.00 alespoň tedy u mne na ip5 a u manželky ip4s
SwiftKey will support English, Portuguese, French, German, Italian, and Spanish.
Viktor Čistič píše:To je důvod, proč NC stále nepoužívám pro kalendář. Celodenní události totiž využívám hodně. Krom toho, ta poznámka v NC, že tam jsou nějaké celodenní události, se bohužel týká jen následujícího dne, takže to už absolutně postrádá význam. Tak nějak jsem doufal, že to osmička konečně opraví...
A to já jsem si zase jistej, že tam nějakej maník sedí a kouká na hodinky dole na liště vedl fůry ikonekSaddako píše:Prostě dneska Nemyslím si, že by tam byl maník který by v 19:00 zmáčkl tlačítko