EDIT:A už aj nieje. Po necelých dvoch hodinách Apple aktualizáciu zo serverov stiahol kvoli množiacim sa sťažnostiam a problémom s Touch ID a gsm časťou telefonu,hlavne u majiteľov nových iPhone 6 a 6+ Zas budú mať média o čom písať a Samsung má skvelý námet na novú reklamu.
Naposledy upravil(a) makatch dne stř zář 24, 2014 8:11 pm, celkem upraveno 2 x.
Na Macrumors píšou uživatelé iPhone 5 že jsou bez mobilní sítě, takže otázka na jaké telefony se to vztahuje, zatím to vypadá, že nejvíce na nové iPhone 6 a 6 Plus
Niektorí užívatelia po update na celkovu ios 8 hlasia mierne spomalenie atd atd... mam iPhone 5 model 1429 z Anglicka nepozorujem po update ani straty signalov ani žiadne problémy. Naopak aj táto verzia iOS 8.0.1 mi príde rýchlejšia ako iOS 7 mám plynulejšie animácie, prechody a všetko ostatné. Aj ked je to uz 2 roky starý model nemám ani najmenší problém a Apple chválim.
iPhone 6S 128GB Space Grey iOS 10.3.3 giffgaff UK iPhone 5 16GB Black iOS 10o2 SK iPhone 5 16GB White iOS 8.1 from UKo2 SK Macbook Pro 13 2015
Protože tuto aktualizaci již Apple nepodepisuje, udělal tam chybu a nefunguje potom mobilní síť a touch id, hlavně na iPhone 6, 6 plus občas starší modely.
Ty jo co to s tim Applem poslední dobou je? CO se týče vydání iOS8 tak je to spíše zklamání ohledně toho že něco nefunguje kvůli bugům, něco nefungujeprotože to vypli a do final se to nedostalo. Pak vydají patch a je ještě horší. Nestačím se divit, takové problémy nebyly snad ani na iOS 7.
Som zvedavý či sa z toho vyvodí personálna zodpovednosť. Čo je veľa, to je veľa.
iPhone 6S 64GB Silver + Leather Case - Midnight Blue iPad Mini 4 64GB Silver + Silicone Case/Smart Cover - Midnight Blue Apple Watch Sport 42mm Gold Aluminum Case with Midnight Blue Sport Band Macbook Pro 13 Retina (Early 2013) Apple TV 32GB
U mne vše běží, 5S, naopak update vyřešil velký problém s nemožností streamování videí ze všech známých zdrojů. Ale jestli se cukají majitelé nových šestek, tak se nedivím, že to stopli. Věřím, že do dvou dnů je 8.02 . Apropó - dovedete si představit, že by se takto zodpovědně choval Google ke svým klientům? Zejména, když se v těch versích pro x výrobců možná neorientují ani v samotném Googlu.
Stačí jít do Nastavení > Obecné > Využití > Úložiště > Spravovat úložiště a tam uvidíte aplikaci s názvem Aktualizace 8.0.1 nebo tak nějak to bylo a tu můžete celou smazat. Potom už bude aplikace Nastavení zase normálně aktualizace vyhledávat. Jediné co nezmizí je červená notifikace na aplikaci.
EDIT: Jinak bych rád upozornil na jednu skutečnost, o které možná málo lidí ví. Celý týden se pachtím s tím, že hledám tu slavnou funkcionalitu, která má sdílet vaše fotografie napříč všemi zařízeními. Měla nahrát všechny vaše fotky do iCloudu a na zařízení stahovat jen náhledy. Také měla ihned na všech zařízeních promítat jakékoli změny a úpravy na fotografiích. Služba se jmenuje iCloud Photo Library a stále nebyla spuštěna. Byla opět převedena do fáze beta a měla by přijít nejspíš v říjnu. Ten, komu už funguje, ji nejspíš aktivoval v iOS 8 beta, kde mu byla nabídnuta. V ostré verzi sice také je, ale nebyla doposud aktivována ze strany Applu.
Naposledy upravil(a) iTukan dne čtv zář 25, 2014 6:43 am, celkem upraveno 1 x.
Důvod:nedělej doubleposty, sloučeno...
Ja som včera tiež aktualizoval. Mám úplne nový 5S, na ktorý som si dal najprv iOS 8GM a tam som celé tie dva týždne nemal žiadne problémy. Včera teda aktualizácia na 8.0.1 a taktiež zatiaľ žiadne problémy, všimol som si iba jediné - na pocit je 5S rýchlejší, avšak čo ma viac teší, tak mi dnes batéria podstatne lepšie drží (odpájam ráno z nabíjačky a o tomto čase som mal vždy okolo 50%, s 8.0.1 mám teraz 72%, využitie vždy rovnaké - zapnuté všetko okrem Bluetooth a wifi, sieť LTE, prepína sa na 3G občas).
iPhone 11, iOS 13.4 Apple watch 5, watchOS 6.2 MacBook Pro (Retina, 13-inch, Early 2015), macOS Catalina 10.15.4 Apple TV 4K, tvOS 13.4 Apple user from 15.3.2004