iPhone 3gs výměna baterie - problém
iPhone 3gs výměna baterie - problém
Ahoj mám problém po výměně baterie všechno funguje jenom baterie nejde nabít na 100% a každých 5 minut se mi iphone sám od sebe restartuje, ikdyž je vklidu nebo i když hraju...Výměnu jsem prováděl sám , ale když přeci všechno funguje i k iTunes se přihlásí, signál OK no prostě všechno nemůže být závada v té baterce? koupil jsem tuto http://www.mshop.cz/koupit/101036325/ba ... efid=43954
prosím help neměl někdo podobný problém?
prosím help neměl někdo podobný problém?
-
- iPhone expert
Re: iPhone 3gs výměna baterie - problém
Krecku, to je rada jak z nosu...
vaso: mas jeste starou baterku? Jestli jo, tak si z ni opis cislo APN(jeho posledni 4 cisla) a shanej novou baterku se stejnym APN.... Pokud das jine APN, tak to dela, co tobe...
Je to vec elektroniky v baterce, kde APN udava prave ruznou elektroniku...
Takze sehnat baterku se stejnym APN jako mela stara a bude chodit...
btw, kdybys chtel, mam tu 2 nove baterky - APN 0346 a 0435...
Kdybys chtel, tak se via SZ muzem domluvit...
vaso: mas jeste starou baterku? Jestli jo, tak si z ni opis cislo APN(jeho posledni 4 cisla) a shanej novou baterku se stejnym APN.... Pokud das jine APN, tak to dela, co tobe...
Je to vec elektroniky v baterce, kde APN udava prave ruznou elektroniku...
Takze sehnat baterku se stejnym APN jako mela stara a bude chodit...
btw, kdybys chtel, mam tu 2 nove baterky - APN 0346 a 0435...
Kdybys chtel, tak se via SZ muzem domluvit...
Posilene dlouhe dobe zpet u iPhonu - iP5 16GB White, odblok s R-SIM 8+
Macbook Pro 13'' 2.26 GHz
Macbook Pro 13'' 2.26 GHz
Tak jsem tam dal tu starou baterku a vše jede jak má...Takže problém je v baterce...ale jinak to stim APN jsem si bohužel přečetl až teď jinak ta co nešla má 435 ale ta stara co je v mobilu to bohužel newím a moc se mi ho nechce rozebírat...myslel jsem že když si koupím baterku do 3gs tak prostě pujde, neměli by mít proto prodejci třeba na 3gs více druhů baterí..
Edit:Tak jsem to rozebral a ta baterka na kterou to jede normálně má APN 616-0431, ted co stím? Prodávající mi zdělil že mi baterku vymění, že je zřejmě vadná ale vymění mi ji za tu samou Hlavní je problém v tom že většinou co jsem projel e-shopy tak nikde neměli u baterie napsáno jaké to je APN pouze pro 3gs....prostě tu baterku tam nerozjedu..?
[mod=milan2022]Nepis viac prispevkov pod sebou,upravene.[/mod]
Edit:Tak jsem to rozebral a ta baterka na kterou to jede normálně má APN 616-0431, ted co stím? Prodávající mi zdělil že mi baterku vymění, že je zřejmě vadná ale vymění mi ji za tu samou Hlavní je problém v tom že většinou co jsem projel e-shopy tak nikde neměli u baterie napsáno jaké to je APN pouze pro 3gs....prostě tu baterku tam nerozjedu..?
[mod=milan2022]Nepis viac prispevkov pod sebou,upravene.[/mod]
OMG, triplepost... Apple to má tak schválně, aby si to lidi doma nevyměňovali, a dávali to do drahých servisů.. U 4 to už tak složité být nemohlo, a zkoušel jsi udělat restore?
Jasně restor jsem zkusil, ale s původní baterkou a pak jsem tam vrazil tu novou protože ta nová...to se pořád restartovávalo a nic se s tim dělat nedalo... Prostě některý 3gs neberou některý baterky viewtopic.php?f=85&t=36160
-
- Starý pes fóra :)
tak vymen medzi nimy elektroniku baterky,pájovačka a ideš
iPad Mini 16GB
iPhone 5 16GB
iPhone 5 16GB
máš to vyzkoušené? nebo pošli link na nějaký návod
-
- Starý pes fóra :)
aaale to je hrozná piplačka,to len taký nápad,rozobrať to a prepájkovať,z každej baterky ide len + a - na elektroniku,to je skôr pre nejakého kutila
ale ak nie si nejaký "Ťechnici ťip" tak si kup na EBAY novu,aj s tým správným kódom
ale ak nie si nejaký "Ťechnici ťip" tak si kup na EBAY novu,aj s tým správným kódom
Naposledy upravil(a) cicolably dne stř úno 23, 2011 5:58 pm, celkem upraveno 1 x.
iPad Mini 16GB
iPhone 5 16GB
iPhone 5 16GB
OK raději koupim novou, ale co stouhle, prodejce mi ji pouze vymění za tu se stejnym kódem.
tak na ebay jich pár bylo i když je u popisu 0431 tak když si přiblížim obrázek tak je tam 0435 :d pak člověk newí....
Neni nějaký způsob jak baterku donutit správně komunikovat nákym softwarem? Vždyt je blbost abych si koupil baterku do 3gs a vona tam nefachala
tak na ebay jich pár bylo i když je u popisu 0431 tak když si přiblížim obrázek tak je tam 0435 :d pak člověk newí....
Neni nějaký způsob jak baterku donutit správně komunikovat nákym softwarem? Vždyt je blbost abych si koupil baterku do 3gs a vona tam nefachala
je to problém hardwaru, softwarem to nevyřešíš
-
- Host
oživuji staré téma s dotazem. Neměl by někdo baterku do 3GS? Dostal se mi do ruky rozšroubovaný 3GS a v něm nafouknutá baterka - to by měl být jediný problém. Nechci kupovat novou, chci to jen dát dokupy s jakoukoliv funkční baterií abych viděla, zda je problém jen v té baterce, nebo i v něčem jiném a to bych už dál neřešila opravu. Mám doma i 3G, ale oba modely mají bohužel jinou baterku - tedy baterka z 3GS jde dát do 3G, ale naopak nikoliv. Prosím o jakoukoliv, starou, použitou, s nízkou kapacitou, hlavně funkčníí
-
- Host
Mám taky problém, po výměně baterky se shodnou APN 616-0432 se telefon nechce dobíjet, po výměně zpět na starou baterii se nabíjí ale s novou se nenabíjí. Přitom se na baterii všechny čísla a údaje shodují tak nevím v čem je problém.. Už jsem tam měl i jinou baterii ta šla sice nabíjet ale při 70% se začal telefon vypínat a restartovávat a pak ani nešel zapnout. Baterii jsem vrátil a sehnal origo se stejným APN ta ale zase nejde dobíjet.. V čem by mohl být problém ?