![Good :good:](./images/smilies/good.gif)
iTunes Match je dostupny uz i v ČR
-
- patron iPhone.cz
Re: iTunes Match je dostupny uz i v ČR
Oki, udělám to tak. Díky! ![Good :good:](./images/smilies/good.gif)
![Good :good:](./images/smilies/good.gif)
![Obrázek](http://4c.xf.cz/userbar.gif)
Mám iPhone 8. V rodině ještě další tři iPhone
![Smile :-)](./images/smilies/smile.gif)
-
- iPhonefil
iTunes Match je dostupny uz i v ČR
začínám být bezradný :/ snažím se o sync hudby s iTunes match, ale zasekne se mi to u několika skladeb na konci (nevím samozřejmě u jakých) a nepohne se to... Dá se nějak přijít na to jaká to je písnička a případně co s tím udělat? Díky za radu
![Obrázek](http://img.tapatalk.com/d/14/06/21/etu4upy8.jpg)
![Obrázek](http://img.tapatalk.com/d/14/06/21/etu4upy8.jpg)
Macbook pro Retina 2015, 13" 256GB, 8GB RAM
iPhone 6S space gray, 64GB
-
- Host
Ale jasné. Kliknite na "Skladby", tam si to daj zaradiť podľa toho obláčika a uvidíš ktorá skladba sa priniesla na iCloud a ktorá nie.
-
- iPhonefil
a co s tím pak? Někde je mráček, někde škrtlý, někde není...moc intuitivní to teda není
Macbook pro Retina 2015, 13" 256GB, 8GB RAM
-
- Host
Skladby, ktoré majú obláčik sú v synchronizované. Ostatné, ktoré nemáš synchronizované, skús prekonvertovať na iný formát. Mne to pomohlo.
-
- Klub čistého iOS
Chtěl bych se zeptat, jestli jde nějak Match použít na iOS8 v rámci rodinného sdílení. Match mám aktivované na svoje ID, ale chtěl bych, aby ho mohla využívat i manželka na svoje ID. Jde to nějak?
-
- Klub čistého iOS
měl bych otázku: do iTunes Match nahraji album, dojde k uploadu do cloudu. následně album vymažu z Macu. potom chci muziku opětovně stáhnout (aby byla v co nejlepší kvalitě), ale některé skladby se stahují v m4a a některé v mp3. čím to je? nemůže to být např. tím, že některé skladby v cloudu v lepší kvalitě prostě nejsou, a potom tedy dojde ke stažení v mp3? děkuji za odpověď
iPod Shuffle 2GB stříbrný 6th gen
Ipad Mini 16 GB WIFI iOS 7
Iphone4 16 GB iOS 7
MacBook Air 13' [2013] 1,3GHz Intel Core i5, 4 GB RAM, 128 SSD
Apple TV 3.
-
- iPhone expert
Jo je to tak. Pokud se mu podari skladbu matchnout - tak ji neuklada a da ti ke stazeni tu, kterou maji iTunes, tj. m4a. Pokud vsak tu skladbu ve sve databazi nenajdou, tak ulozi tu tvoji mp3, kterou jsi tam nahral a pak ti ji zase daji ke stazeni.
Obcas je to mazec i v jinych vecech, nahral jsem tam Album od 3 sester, se skladbou Balda - necenzurovanou verzi, nacez kdyz jsem si to album stahl zpatky, tak jsem sice dostal vsechny pisnicky, nicmene tato pisen byla v cenzurovane verzi (kterou 3 sestry tez vydaly, ale na jinem albu).
Obcas je to mazec i v jinych vecech, nahral jsem tam Album od 3 sester, se skladbou Balda - necenzurovanou verzi, nacez kdyz jsem si to album stahl zpatky, tak jsem sice dostal vsechny pisnicky, nicmene tato pisen byla v cenzurovane verzi (kterou 3 sestry tez vydaly, ale na jinem albu).
---
iPhone 7
iPad Mini Retina / iPad Pro 9.7" + Apple Pencil
Macbook Pro 13" 2017
iMac 21.5" late 2012
Apple Watch 3 Sport 42mm
iPhone 7
iPad Mini Retina / iPad Pro 9.7" + Apple Pencil
Macbook Pro 13" 2017
iMac 21.5" late 2012
Apple Watch 3 Sport 42mm