![Obrázek](http://9to5mac.files.wordpress.com/2014/09/img_3396.png?w=704&h=381)
Dávám sem changelog z minulého topicu z 8.0.1, protože tento FW nepřidává nic nového, krom toho že opravuje chybu se signálem a touchID
+Opravuje chybu signálu a TouchID na iPhone 6 a iPhone 6 Plus
![Obrázek](http://tapatalk.imageshack.com/v2/14/09/24/3591444e146fd808baa690d70236cb34.jpg)
JanGottwald píše:Tak možná to aktivují spíš postupně uživatelům, než v různých verzích. Jinak nechápu, co je na tom k nepochopení. Všechny fotografie se nahrají na iCloud a ty je vidíš na všech zařízeních. Vybereš si pouze v nastavení, jestli se do všech zařízení mají nahrát originály, nebo pouze zmenšené fotografie pro ušetření místa. V samotném iCloudu samozřejmě zůstanou fotografie v plném rozlišení. Pokud chceš třeba pak fotografii poslat emailem, nebo jakkoli s ní pracovat, stáhne se napřed originál. Možná si to nepochopil, protože v galerii prakticky nic nepoznáš kromě nápisu na konci galerie "Aktualizováno...". Změní se hlavně využití místa Telefon vs. iCloud.
JanGottwald píše:U mě taky vše bez problému - iPhone 5s / iPad Air. Jinak v nastavení iCloudu už se zobrazuje u Fotografií možnost aktivovat iCloud Photo Library (beta), takže kdo chce, už může fotky převést na iCloud.
cuting píše:JanGottwald píše:U mě taky vše bez problému - iPhone 5s / iPad Air. Jinak v nastavení iCloudu už se zobrazuje u Fotografií možnost aktivovat iCloud Photo Library (beta), takže kdo chce, už může fotky převést na iCloud.
Není to vůbec potřeba. Proč si zaplácat fotkami předplacené úložiště, když fotky a videa můžete dál ukládat na iCloud mimo prostor tohoto svého úložiště stejně, jako tomu bylo s Photostreamem ?
Sajfi píše:Photo library jsem aktivoval, jak na telefono, ta iPadu se to sesynchronizovalo. V iCloudu to ale není nikde vidět. Ani na webu, ani přes Windowsího klienta. A kopacitu z iCloudu to bohužel opravdu žere ...
noname píše:jakto že nejdou ty videa přehrát na streamu přímo v safari? na iOS 7.1.2, nebyl problém v ničem... docela mě to štve a nechci stahovat zbytečně aplikaci kvůli tomu, už tak mám málo aplikací (okolo 15), to mi stačí...