Takže se opět vrátím k tomu streamování. Pouštěl jsem po restartu telefonu postupně :
YT, Stream.cz , má videa na na Vimeo a Dropboxu, ČT24 , Prima a naposledy iVysílání. Všechny streamy šlapou na telefonu v pohodě - přes wifi i 3G.
Zapnu AppleTV, v telefonu zapnu airpalay a JE KONEC. Nefunguje nic, žádný stream, vše je mimo. Vypnul jsem tedy apple TV i airplay , ale ani potom již žádný stream nenaskočil. Na appleTV mám poslední systém, který mi minulý týden nabídnul.Takže další restart telefonu.
Mohlo by se zdát, že je to problém komunikace iPhonu s AppleTV. Ale není to tak jednoznačné. Udělám tedy další restart - vypnu a zapnu telefon. iVysílání i vše ostatní šlape v telefonu bez problému, a když při přehrávání zapnu appleTV přes airplay, funguje. stejně, jako vše ostatní. Výborně, takže to vypadá, že musím appleTV a airplay do něho zapnout až po spuštění videa na telefonu. Paráda. Bingo. Vypnu tedy airplay i AppleTV a že si tedy pustím video jen v telefonu. Ale ouha, bác, opět nic nejde....A to jsou chvilky, kdy tomu přestávám rozumět. Tyto problémy jsou mi záhadou, nikdy v minulosti jsem se s nimi nesetkal na žádném iPhonu, ani na žádném systému. A teď co s tím.... Pomáhá jediné - další restart telefonu.
A po něm v telefonu zase vše funguje...